הגעתי למסקנה שהמאסטרפיס שאני בונה בעזרת עודד מדפרון לא יכול להיות הדבר הראשון שאני שותל באדמה מגובה של כמה מטרים,
ואחרי שכבר הרבה זמן שאני מעלעל בשירשורי "איזה טיסן הכי טוב להתחיל עליו" החלטתי שאני קונה את האיזי הסיני הזול העמיד הנוח ובעיקר המוכן לטיסה בלי צורך בחיתוכים והדבקות.
ובערך באותו הזמן בחור מאוד חביב מהפורום החליט למכור את שלו. שיחוק.
ובכן זו הטיסה הראשונה שביצעתי שנמשכה יותר מ8 שניות (הזמן שלוקח לטי-רייסר שלי לבצע קפיצת ראש לחול), נסעתי לגעש ולא היו שם הרבה אנשים, אז בחרתי שדה ריק והתחלתי להתארגן.
כמה דקות אחר כך הגיע בחור מקסים בשם גיל עם איזי-סטאר אמיתי, וראיתי איך הוא מטפס איתו אז קיבלתי גם תצוגת תכלית של טיסן מהסוג הזה וגם ביצים להרים אותו לגובה.
עשיתי בערך 5 גיחות, ובשלוש מהן חיברתי את המצלמה הזו: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...=STRK:MEWNX:IT
האיכות שלה טובה יותר ממה שרואים ביו-טיוב. (מי שמזמין - קחו בחשבון שהיא מגיעה בלי כרטיס זכרון)
בבית מדדתי דקה של מנוע בפול עוצמה עם פרופ 6X4 ויצא שאני יכול לטוס ככה בערך 4.5 על 80% מקיבולת הסוללה.
בשטח הטסתי עם פרופ 5X5 והמצערת היתה פתוחה רק בטיפוס, וכשחזרתי גיליתי שהשתמשתי ב20% מהקיבולת של הסוללות. נו, בפעם הבאה אפחד פחות ואמדוד יותר.