הרכבת האיזיסטר שלי כמעט הסתיימה (טיסן ראשון, בערך). מרוב מריחת זמן בהרכבתו לא ממש יצא לי לצלם את השלבים ולהתייעץ צעד צעד. בכל זאת, הנה מה שיש בינתיים:
* נחתכו והורכבו מאזנות (35X4.5 ס"מ). הקצוות שוייפו עם דרמל ופיניש עם נייר זכוכית, החיבור באמצעות 4 צירי AC (?) בכל מאזנת. טרם הותקנו הורנים - אלו שיש לי נמוכים מדי וגם לא מגיעים מעל ציר התנועה עצמו - ממתין לסיני.
אתה מוזמן לבוא ולקבל הורנים עד שהסיני יגיע
* הותקנו לשון ומגנטים על החופה במקום המחבר הסטנדרטי שלא ממש התיישב טוב.
לטעמי זה לא מספיק, תדאג לאבטח את החופה עם גומיה פשוטה* הותקנו מגנטים בנקודת המגע בין הכנפיים כי לא נראה לי שה"פאזל" מספיק. מה דעתכם, יספיק?
זה מספיק לטיסה רגילה , בנחיתות קשות זה ייפתח, אבל אני מציע לך לעשות חיבור חוט חיזוק בין הכנפיים, זה יאפשר לך לטוס בביטחה וללא חשש ל"מחיאת כפיים:* צבעתי את קצות הכנפיים וכו' בספרי טמבור וקצת הגזמתי עם המדבקות (יצא מצועצע משהו...)
המצועצע הזה יקל עליך לזהות מצבים במרחק רב.* האם כדאי ליצור איוורור ל"קוקפיט" על מנת לצנן את הסוללה והבקר?
אין כל צורך
* טרם החלטתי היכן למקם את המקלט (2.4 של AIRTRONICS). נראה לי שאולי "הפוך" על החופה עצמה והאנטנות ייפרסו ב90 מעלות מאוזן על הכנפיים (כל אחת ב45 מעלות הצידה ביחס לציר האורך של הטיסן). עצות? הערות?
אישית אני מעדיף שכל הציוד יותקן בתוך הטיסן ולא בחוץוכמובן, שוב תודה לכל מי שעזר עד עכשיו
נ.ב - מצטער על איכות התמונות, הן צולמו בטלפון.