Futaba 8UPS בן 6 שנים(בערך)
או
sanwa rd8000 בן שנה פלוס...
שניהם 8 ערוצים FM ... כוללים מקלט
ושניהם אותו מחיר- 550 ש"ח...(יד שניה כמובן)
אופציה נוספת היא SANWA VG-6000 ב 400 ש"ח...
מה עדיף ?
תודה.
Futaba 8UPS בן 6 שנים(בערך)
או
sanwa rd8000 בן שנה פלוס...
שניהם 8 ערוצים FM ... כוללים מקלט
ושניהם אותו מחיר- 550 ש"ח...(יד שניה כמובן)
אופציה נוספת היא SANWA VG-6000 ב 400 ש"ח...
מה עדיף ?
תודה.
נערך לאחרונה על ידי yanivoz; 30-03-2010 בשעה 13:00:26.
אני הייתי הולך על הRD800 - שלט מעולה עם תפריט טיפה מסובך... תתעקש לקבל איתו חוברת.
בהחלט ה - RD8000
פשוט תהנה ממנו כל רגע
RD800 כמובן.
ניר
אוקיי
סוללה של VG-400 ומקלט מתאימה ל RD-8000 ?
טוב תודה.
גם אני ממליץ על rd8000 אפילו תמצא כאן בפורום את חוברת ההפעלה. לענין המחיר תבדוק טוב את המחיר בטיסן חיפה (שים לב שהם מוכרים גם שלט חדש ללא ציוד נילווה). אל תתעצל ותתקשר אליהם לברר מחיר. בסוף יתברר, שכדאי לך שלט חדש. זה לא בושה לנהל משא ומתן עם מוכר, המציע מוצר למכירה וכל עוד זה נעשה בכבוד ובדרך ארץ.
הסוללה, המקלט והמטען קיר של ה VG400 מתאימים ל RD8000 וגם ל RD6000 שעולה עוד פחות. בכל מקרה לפני הרכישה פשוט תבדוק! אל תתעצל. כל זאת כדי למנוע עוגמת נפש.
בהצלחה ותתחדש.
גיל ברקאי
נערך לאחרונה על ידי gillb; 30-03-2010 בשעה 15:32:03.
שימו לב שטיסן חיפה אינו מוכר את גירסת ה - 72 MHZ של שלטי SANWA
אלא רק את גירסת ה - 2.4 GHZ של RD8000 או את הVG400 שהוא שלט 4 ערוצים
זה פשוט מניסיון כיוון ששבוע שעבר לפני פסח חיפשתי שלט חדש בגלל שהשלט הקודם שלי
(RD600) השתגע לגמרי
אני לא מבין איך אתם מייעצים לבן-אדם לקנות שלט שידוע שבית הסטיקים שלו נסדק לבד ללא שום סיבה... בכל מקרה פוטאבה 8U הוא אחד השלטים המוצלחים והאמינים שיש, אני מכיר אנשים שמטיסים איתו הרבה יותר מ-6 שנים ולא חושבים אפילו על להחליף אותו...
איתן.
אתם מדברים על השלט שהצעתי בהתחלה ?
כן, כל סדרת הRDXXXX סובלת מבעיה רצינית שבית הסטיקים נסדק ללא שום סיבה (לעומת סדרות ה"עילית" שלהם שהן מעולות)...
כצפוי, גם זה השרשור הזה הולך בדרכו של כל-שרשור-בנושא-שלטים.
לפותח השרשור: עזוב אותך מטיעונים כמו "יש לי שלט של חברת #$%*, ולא הייתי מוכן להחליף אותו", "אני מכיר מישהו שריסק רק פעם אחת בחיים שלו וזה היה בגלל השלט" או "הטווח של השלט שלי הכי גדול".
בדוק היטב את תכונות השלטים (זיכרונות, מיקסים, יכולת להטיס מסוקים וכו') שבאים בחשבון במסגרת התקציב שלך (ואולי קצת מעבר לה), חשוב מהם צרכיך ורק אז תחליט.
ראה עוד שיקולי בעד-ונגד פה.
תקנה פוטבה אתה תהנה ממנו
טייסת בן גוריון בפיקודו של ללו
funjet
pylon
axn pylon 6s
tricopter extrim
futaba 8uhps 2.4
לא להתקרב ל SANWA. יצא לי להתעסק איתו הרבה (הדרכתי בקורס טיסנאות של הטכניון) הסטיקים שלו באמת נשברים, חוץ מהעובדה שהמסך שלו די מעאפן ומקשה לעשות מיקסים או בכלל להבין מה השלט רוצה ממך...
הפוטבה 8 ערוצים, למרות שזה מודל ישן, הוא מוצלח, אבל בכל מקרה, במחיר כזה הייתי ממליץ לך לחפש עוד קצת ולרכוש 7CAP.
גם לפוטבה אפשר לצמד כל סטיק לכל פונקציה, שזה מאוד נוח.
גיא.
איך השלט הזה ?
ואיך המחיר שלו ?
http://www.tholon.co.il/site/detail/...tail_id=753239
אם יש לך מישהו שיכול להביא לך מארה"ב, DX7 ברמה הרבה יותר גבוהה (וישמש אותך לשנים) ואמין, באזור 750 ש"ח חדש.
תלך עם אישתך או עם החברה שלך למסעדה טובה, לפחות תהנה מהכסף שתזרוק.
לדעתי הסנואה נותן את התמורה הטובה ביותר לכסף. זה שאומרים שהסטיקים נשברים זה כנראה קורה רק למטיסי הדלק (בגלל האדים או מגע ישיר בשלט) וגם זה קורה אחרי כמה שנים (אם בכלל-אוליי בינתיים סנואה החליפו חומר?). לפני שהסטיק נשבר אפשר לראות סדקים, עם מעט דבק מהיר מונעים את הפירוק, וגם אם הסטיק נשבר גם אז התיקון הוא עם דבק מהיר. אני הדבקתי בשטח סטיק שבור, ותוך 3 דקות הטיסן שוב עלה לאויר.
לגבי ההפעלה שלו רק אם יש לך כישרון טכני של אשה בת 60 לא תסתדר איתו, לדעתי ממשק המשתמש שלו פשוט ביותר, אחרי שתבין את הפרנציפ לא תצתרך את הספר.
נערך לאחרונה על ידי leetal; 31-03-2010 בשעה 15:17:17.
איפה בדיוק ראית שאמרתי דברים כמו "יש לי שלט של חברת #$%*"??? אני לא אמרתי שסנוואה לא טובים, אני אמרתי (עם גיבוי) שהסדרה הספציפית הזאת של ה RDXXXX היא פגומה כי הבתי סטיקים שלהם נסדקים! אפילו היללתי ואמרתי שיש את סדרת העילית של סנאווה (פעם קראו לדגם STYLUS, היום אני לא יודע איך קוראים לדגם העילית) שהוא עובד בסדר גמור בלי בעיות, ודרך אגב - הטווח של הסאנווה STYLUS הוא הכי גדול.
אז נכון שאין לי הרבה ניסיון ואני מטיס עם פוטאבה רק 10 שנים ולפני זה הטסתי עם JR רק 5 שנים, אבל אני אמרתי כאן רק עובדות, ולא אמרתי תקנה רק X!
לגבי התקציב - בכל חברה בין אם זה פוטאבה\JR\הייטק...... יש שלטים שיתאימו לתקציב וזה ממש לא העניין פה.
ולגבי הפונקציות - מהניסיון שלי לRD8000 יש חוסר בפונקציות ומיקסים לעומת ה8U, אבל בין אם זה יורגש או לא תלוי כבר במה אתה מטיס.
תעשה חיפוש קצרצר בתפוז ואתה תבין על מה אני מדבר