שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

נושא: אני לא מצליח לשחרר את הברגים בספינדל של ה-450 שלי.! חייב עזרה!

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    1
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל איני מצליח לשחרר את הברגים בספינדל של ה-450 שלי.! חייב עזרה!

כבר מספר שבועות שהברגי הספינדל של הראש מתכת החדש לא משתחררים לי ופשוט אחד מראשי הברגים נטחן לי.
    מדובר בראש חדש לגמרי ולכן אני מעוניין לפתוח את ברגי הספינדל בכדי לאבטח את הברגים בלוקטייט.
    חיפשתי בפורום אחר בעיה דומה ולא מצאתי כלל מידע.
    קניתי מפתוחת אלן חדשים וניסיתי לפתוח איתם אך עדיין איני מצליח.
    ניסיתי לחמם את הבורג עם מלחם(בכדי "לשבור" את הלוקטייט[אם קיים]) אך הבורג עדיין לא נפתח.

מה לעשות?

אני ממש אובד עצות ואיני יודע מה לעשות אז בבקשה, אם אתה גר באזור הצפון(מעלות-נהריה-עכו-קריות-חיפה)
    ויכול לעזור לי באופן אישי (להיפגש וסוף סוף לפתוח את הבורג הסורר) אז צור איתי קשר(בפלא שתקבל בה"פ דרך הפורום)
    תודה!
    נערך לאחרונה על ידי amiramen; 30-03-2010 בשעה 21:34:50.
    מטיס HK 450, V911, V922.
    עמירם

תודה!
    6
    הודה 7 פעמים ב 4 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: אני לא מצליח לשחרר את הברגים בספינדל של ה-450 שלי.! חייב עזרה!

אתה צריך לקנות מקדח למתכת בקוטר של הברגה החיצונית של אותו הבורג + מקדח נוסף שקוטרו גדול במ"מ אחד מהמקדח הראשון.
    לקדוח את ראש הבורג בזיהרות בלי לפגוע בדפנות בעזרת מברגה חשמלית. ברגע שתגיע לנקודה בה הראש מתחבר להברגה (אתה יכול לדעת זאת זה עלפי עומק הקדח) תקח את המקדח הנוסף שגדול במ"מ אחד ותרחיב את הקדח עד שהראש של הבורג יפול.

היה לי את אותו המקרה ב trex700 קצת יותר גדול אבל הרעיון זהה.
    בנוסף שים לב שחימום הראש יכול לפגוע בגומיות

בהצלחה
    עוז

תודה!
    1
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: אני לא מצליח לשחרר את הברגים בספינדל של ה-450 שלי.! חייב עזרה!

ציטוט נכתב במקור על ידי עוז צפיה בהודעה
    אתה צריך לקנות מקדח למתכת בקוטר של הברגה החיצונית של אותו הבורג + מקדח נוסף שקוטרו גדול במ"מ אחד מהמקדח הראשון.
    לקדוח את ראש הבורג בזיהרות בלי לפגוע בדפנות בעזרת מברגה חשמלית. ברגע שתגיע לנקודה בה הראש מתחבר להברגה (אתה יכול לדעת זאת זה עלפי עומק הקדח) תקח את המקדח הנוסף שגדול במ"מ אחד ותרחיב את הקדח עד שהראש של הבורג יפול.

היה לי את אותו המקרה ב trex700 קצת יותר גדול אבל הרעיון זהה.
    בנוסף שים לב שחימום הראש יכול לפגוע בגומיות

בהצלחה
    עוז
    תודה..! הרעיון נשמע טוב. היום אקנה את הקדחים ואקדח מחר. רק בכדי להיות בטוח: ראש הבורג בעל ראש של 1.5 מ"מ. אז אני אקנה מקדח אחד של 2 מ"מ ואחד של 3 מ"מ. נכון?
    האמת, כשחיממתי, שכחתי מהגומיות. תודה על ההערה החשובה! כשאפתח את הראש, אחליף את הגומיות.
    מטיס HK 450, V911, V922.
    עמירם

תודה!
    3
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

היי,

קרתה לי אותה בעיה פעמיים !!
    בפעם הראשונה תפסתי צד אחד של הבורג ע"י פלאייר אף ארוך והצד השני עם האלן (מה שנשאר ממנו הספיק...) בפעם השנייה פשוט הלכתי לחרט ותמורת 30 שח טיפ הוא קדח לי את הבורג (והספינדל...)

בהצלחה...
    FIGHTING GRAVITY IS SO SIMPLE - JUST PUSH THE THROTTLE TO ITS UPPER LIMIT

DX7
    TREX 600 NITRO SUPER PRO
    TREX 450
    GAUI HURRICANE425

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אם יש לך דרמל,
    הרבה יותר פשוט:
    תרכיב דיסקה דקה ותחתוך את הציר כולל את השייבה שלוחצת על הגומי (תעבוד בין הספינדל לראש).
    תעבוד בעדינות וכך תפגע רק בדסקה ובציר (לא נורא)

תודה!
    6
    הודה 7 פעמים ב 4 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

איתן ורועי שימו לב שהראש שלו סגור - אי אפשר לחתוך או לתפוס עם פלייר - הספינדל בתוך הגריפים!

אמירם, לגבי המקדח הוא צריך להיות בעובי של הברגה לא בעובי של הראש. עם מקדח בעובי של הראש יהיה לך קשה למרכז אותו וגם הוא יכול לפגוע במייסבים

תודה!
    38
    הודה 231 פעמים ב 189 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

לצערי יש לי קצת ניסיון עם הבעיה, יש אפשרות לתפוס עם שפיץ פלאייר או קאטר.
    אפשרות א' - קאטר קטן או שפיץ פלאייר בצד אחד ועם אלן לפתוח את הצד השני. אח"כ תפרק הכל מצד אחד ואז יהיה יותר קל לפרק את הצד השני. תחליף בורג בכל מקרה.
    אפשרות ב' - לחתוך את הספינדל או עם דרמל או עם משורית ידנית קטנה, אתה תחתוך גם את השייבה כמו שאמרו פה לפניי. אח"כ תצטרך ציר חדש, בורג ושייבה.
    אפשרות שלישית (קצת פחות מומלצת לדעתי) - אם זה חדש ולא נפתח אז למה אתה מנסה בכלל? כנראה שזה סגור מספיק חזק. תדאג לבעיה כשתצטרך לפרק.

בהצלחה.
    Henseleit TDR
    DX7
    --------------------
    למכירה:

מסוק 700 TDR

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •