מחפש טיסן 3D קאטנה למכירה אפשר רק גוף גם..
תודה
מחפש טיסן 3D קאטנה למכירה אפשר רק גוף גם..
תודה
Katana V2 46 3D ז''ל
yak 55 3D 46
calipso F3A
SD-10 2.4GHZ
עומר ביטון 0544595261
עומר,
'גוף בלבד', יעני, בלי כנף ובלי מיצבי גובה וכיוון, משטחי היגוי וגלגלים...
ומה בדיוק אתה מתכוון לעשות עם גוף בלבד?! אלא אם התכוונת לכתוב 'טיסן בלבד'; כלומר ללא מנוע, אלקטרוניקה, וכו..
דייק בבקשה!
עומר,
עכשיו, ברור יותר.
ייתכן שתאלץ לרכוש טיסן כזה חדש, אם תמצא מקור... מעט מאוד מאלה שמטיסים אותו, מעוניינים למכור אותו כשהוא עדיין במצב טיסה טוב.
אם הוא כבר מעוות מרוב הדבקות ותיקונים עקומים, הוא כבר לא יוכל לטוס כתמול-שלשום. בנוסף, הוא יהיה כבד יותר וכתוצאה מכך... ראה כנ"ל.
משום מה, חיפוש תחת השם Katana, באתרים של טאואר ושל הורייזון, לא מעלה אפילו תוצאה אחת בטיסנים.
יש יצרנים שעדיין מייצרים אותו, אבל תצטרך לאסוף ביקוש של עוד 29 מעוניינים... ולפנות לגורם הזה, למשל.
תודה לך דר.
אני טס עוד מעט לארצות הברית יש אפשרות להביא אחד כזה?
תודה
Katana V2 46 3D ז''ל
yak 55 3D 46
calipso F3A
SD-10 2.4GHZ
עומר ביטון 0544595261
עומר,
לדעתי, תצטרך לאתר חנות בסמוך ליעד שלך, בו תוכל לרכוש אותו over the counter, כי המשווקים העיקריים אינם מחזיקים בו כרגע במלאי.
בכל מקרה, הדואר האמריקאי אינו יכול לשלוח לחו"ל באמצעיו חבילות שגודלן מעל "80 (length + girth), שפרושו אורך + פעמיים עומק + פעמיים רוחב. רוב טיסני ה-ARF בגודל זה, פשוט גדולים מדי למשלוח בינלאומי בדואר וחברות הבלדרות הופכות את העניין לבלתי כדאי לחלוטין.
הבאתו איתך משם בטיסה תהיה אפשרית.
אנסה לראות אם ניתן לאתר כזה טיסן שם (אני מניח שאתה מעוניין במידה למנוע 6.5 עד 8.5 סמ"ק).
עומר,
בכל מקרה, כנראה שיותר קל להשיג Katana V2 Profile, מאשר את הדגם הנפחי...
אבל משום מה, OMP כבר לא מציעים את הדגם...
טוב תודה לך דר.
ואני מתכוון להביא טיסן פרופיל
Katana V2 46 3D ז''ל
yak 55 3D 46
calipso F3A
SD-10 2.4GHZ
עומר ביטון 0544595261
עומר תתקשר אלי !
יסביר לך משהו...חבל שסתם תתאמץ ..
נערך לאחרונה על ידי gal15260; 10-04-2010 בשעה 19:51:20.
בברכה
גל אסולין....
Trex 700
Trex 250 se
protos 500
scaedu 50 evo
katana
cassna
hitec Aurora 9
rd 8000
מספיק לא?