רציתי לשתף אתכם במקרים שקרו לי לאחרונה שהמסקנה המתבקשת מהם היא אחת - החיפזון הוא אסון!
כפי שכמה מכם קראו על בעיות שהיו לי עם הספרטן קוארק אלומיניום על הטי רקס 500.
אחרי שהלכתי לשיסל, וכבר חשבתי שהכל הסתדר, שוב הופתעתי לגלות שהכל נשאר אותו הדבר..
הזנב בוואגיניג רציני ודריפט שאתם לא מבינים! אני מוריד גיין, מעלה גיין וכלום לא עוזר, חשבנו שהבום מחליק פנימה והרצועה משתחררת דבר שאגב היה נכון אבל זה לא היה העניין..
בכל מקרה, אחרי שהחלפתי את כל מכלול הזנב כלומר, הפלסטיק האחורי עם המיסבים, הציר והסליידר שעליו, מחזיק להבי זנב ולהבי זנב עדיין היו לי בעיות שלא הבנתי מאיפה הן נפלו עלי! כבר חשבתי לפנות להלידיירקט שיחליפו לי את הג'ירו!
ביום שישי האחרון אחרי שהייתי בגעש ופשוט לא יכולתי בגלל זה להטיס באתי הביתה ושוב בדקתי את הזנב ומה אני מגלה? הסליידר שעל ציר הזנב פשוט הולך קשה לא תקוע אבל קשה ! (להזכירכם הכל שם חדש כן!).
שוב חיפשתי מה הבעיה ואתם לא מאמינים מה גיליתי..
אתם מכירים את הארכובה בזנב שבצד אחד שלה מתחבר הלינק של הסרוו זנב ומצד שני היא יושבת על התפוח שעל הסליידר ?? (שזה אגב החלק היחיד שלא החלפתי)
מדובר בחלק
הזה למי שלא הבין..
הארכובה הזאת מתחברת עם בורג ושתי דיסקיות מכל צד.. ואצלי משום מה
דיסקית אחת היתה חסרה אתם מבינים ?? פתחתי את החוברת ותפסתי את הראש!
הדיסקית העליונה היתה חסרה דבר שגרם לארכובה לעלות קצת יותר למעלה, ולהפעיל לחץ על הסליידר כלפי הציר של הזנב דבר שגרם לחיכוך !
אתם מבינים ?? דיסקית אחת קטנה שיגעה אותי..
עכשיו או קי, סידרתי את הכל, ויצאתי הבוקר להטיס כי הייתי חייב לבדוק את העסק! כבר הייתי מיואש לגמרי וחשבתי שאכלתי אותה עם ג'ירו דפוק!
הגעתי היום לשטח, הטסתי פאק אחד ומה אני אגיד לכם? סוף סוף התחלתי להבין על מה כולם מדברים על הספרטן הזה ושאני רק מתקשקש איתו מרגע שקניתי אותו!
עכשיו בפאק הראשון, הטסתי רגוע, בדקתי את הג'ירו ככה טוב, הכנסתי איידל וראיתי שהכל בסדר ואז עברתי לפאק השני..
וכאן, כמו מטומטם!! מייד איך שהתחלתי הרמתי אותו לגובה 30-40 מטר ואז הפכתי אותו ודבר אחד שכחתי.. איידל אפ!!!!
מזל שהספקתי להפוך חזרה ולעשות אוטורוטציה דבר שנגמר בנזק של 20 דולר!
ועכשיו, אני מושבת שוב לשבועיים הקרובים!