שלום לכולם.
ראיתי את כל הנושאים שיש לאתר להציע, ולשמחתי גם אני רשום באתר, נושאים כגון: מסוקים חשמליים, טיסנים, מוכרים קונים וכ"ו.
האשכול המעניין הוא נותנים-מקבלים ציוד אני חושב שמעצם העובדה שהקמנו קהילה כזו גדולה חשוב מאוד לעזור למי שחסר לו ויש לו תקציב דל.
כדי להטיס אדם זקוק בממוצע ל 1800 ש"ח מינימום. מה לגבי התרסקויות וכדומה בהם יצטרך לשלם כדי לתקן את הכלי השבור והשיבו למקום חפצו -> באוויר.
ומה בנוגע למי שמעוניין לבנות טיסן ואין לו מספיק כסף לחוגים וכדומה.
לכן אני מעוניין בהקמת אתר או נושא חדש בפורום שבו אנשים יעלו תוכניות בניה, תצלומים של טיסנים או כל דבר אחר שהם בנו ויעלו איתם הסברים לקהל הרחב.

רעיונות בניה חדשים שהם יהיו צריכים עזרה.

ראיתי נושא בפורום בקשר לסדנה של כיוון מסוקים. אפשר יהיה לקבוע סדנאות להסברה על בניה מסויימת. (בלי לנסות לפגוע בבתי עסק כמובן. כשם קלוב התעופה).

הרעיון שעומד מאחורי זה הוא עידוד הבניה, דבר שיוכל לגרום לכם לבנות את הדגמים שתמיד רצים ולהטיס אותם. ולרוב גם יוזיל את מחיר עלות הטיסן.

אני פונה גם למי שמבין בבניה ומעוניין לעזור להקים את וגם למנהל הפורום. אם אין לכם התנגדות לרעיון בואו נפתח את התחום והפורום לעוד אופקים. כדי שנוכל להציע עוד נושאים מעניינים בפורום ולעזור לחלשים שלו דווקא יש להם מספיק אמצעים לרכישה אך יש להם רצון ללמוד לבנות ולהטיס.

כבר ראיתי בפורום אנשים בעלי לב רחב. אני מקווה שתעזרו לי להרים את הרעיון אנשים.