אני עברתי לכרמל לפני כשבועיים ואני לא יודע איפה אפשר להטיס אני אהייה בכרמל רוב החופש
אני מחפש מקום בו רוב האנשים מטיסים מהסביבה זו תיהייה גם הפעם הראשונה שאני אטיס את
הפולימיג 21 שלי אז תודה מראש לעונים
אני עברתי לכרמל לפני כשבועיים ואני לא יודע איפה אפשר להטיס אני אהייה בכרמל רוב החופש
אני מחפש מקום בו רוב האנשים מטיסים מהסביבה זו תיהייה גם הפעם הראשונה שאני אטיס את
הפולימיג 21 שלי אז תודה מראש לעונים
יש לך את כפר גלים או את כפר ביאליק.
מהסביבה והחלטתי על מינחת כפר גלים אהבתי את התאור הגרפי של UMBO
השימוש במנחת כפר גלים בסופי שבוע דורש חברות במנחת...הדורשת תשלום
וכמו כן דורש ביטוח קלוב התעופה...
יש לך גם את שמרת שנמצא בין עכו להנהריה...מנחת שוקק חיים ואנשים איכותיים..
כמו שנועם כתב, מעט יותר רחוק, אבל מנחת אמיתי. מסלול אספלט רחב וארוך וטיסנאים - "חבל על הזמן".
אוקיי אוקיי שומרת היתה אופציה כשאני גרתי בכרמיאל למרות שאני עדיין גר שם אצל סבתא שלי כי אני בשנה האחרונה שלי ללימודים י'ב אז גם שומרת אופציה טובה אבל אין לי רשיון אז אין לי ממש דרך להגיע לשומרת אז אני חושב בכול זאת לכפר גלים עם לא אז שומרת![]()
איננו יכולים להציע לך יותר מאשר לבוא ולהטיס עמנו במנחת. אופן הגעתך אינו בידינו. כך או אחרת, אתה מוזמן בלב חפץ. שבת בבוקר הזמן המועדף.
תיכנס לתחום דאוני הצוקים. הכרמל זה אחד המקומות הטובים לזה, סטלה מאריס לרוחות צפוניות וכרמליה לרוחות מערביות.
בלי קשר לעובדה שזה הרבה יותר כיף מסתם לגהץ את השמיים.
גיא.
בדקתי באתר של קלוב תעופה ולא הבנתי ממש כמה אני צריך לשלם כדי להיות חבר בקלוב התעופה
אני צריך גם לשלם לחברות במינחת מישהו יכול להגיד לי כמה זה יוצא בערך?
אתה צריך להיות חבר בקלוב התעופה
ו 150 שקל דמי חבר במנחת שאותם אתה משלם לאילן
דמי חברות בקלוב התעופה:
נוער וחיילים בשירות חובה 265 שח'
בוגרים 420 שח'