לא קשור לטיסנים או מסוקים....
אני מחפש מצלמה איכותית, הגעתי לכמה אופציות אחרונות ומתלבט ביניהן:
Nikon D90
Nikon D300s
Canon 550D
Canon 50D
מי מבין ויכול להציע פתרון? (שיסל - אתה פה?)
אלעד.
לא קשור לטיסנים או מסוקים....
אני מחפש מצלמה איכותית, הגעתי לכמה אופציות אחרונות ומתלבט ביניהן:
Nikon D90
Nikon D300s
Canon 550D
Canon 50D
מי מבין ויכול להציע פתרון? (שיסל - אתה פה?)
אלעד.
יש לך כבר עדשות בבית שיתאימו לקנון או ניקון?
אין לי עדשות, אני לא רוצה עדשה יקרה מדי בתור התחלה, חשוב לי יותר שהגוף יהיה טוב, נראה לי שאני ארד מה 300S, קצת יקר לי מדי עם העדשה.
אולי נסתפק ב 550D?
אתה צריך לחשוב מה סוגי הצילום שאתה מתכוון לעשות או שאתה צריך עדשה רב-שימושית
נערך לאחרונה על ידי guyro; 28-09-2010 בשעה 12:16:33.
רוב העניין בDSLR הוא העדשות המתחלפות...
לדעתי אם אתה כבר מגיע לרמות מחיר האלו אז כבר עדיף את ה50D או הD90.
אבל חשוב להשאיר מספיק כסף םג לעדשה טובה, אני קניתי לפני חצי שנה 1000D עם עדשת קיט ואני די מצטער על זה, אם היתי מוסיף עוד 200-300 ש"ח היתי מקבל עדשה בכמה רמות יותר טובה שמתאימה לצרכים שלי כטיסנאי (צילום מרחוק בעיקר).
איתן.
בלי להיות נשוי אני מריח פה צרה עתידית
בהצלחה!
מתוך הרשימה שרשמת לך על ה-D90 או 550D (בהתאם להעדפה שלך - ניקון או קנון - אין ממש הבדל).
הייתי גם מאוד ממליץ לך לבדוק אולימפוס.
כדי לקנות מצלמה אתה חייב להגדיר:
1) תקציב
2) מה אתה רוצה לצלם
שוב, ה-D90 וה-550D מצלמות מעולות שיספיקו להרבה זמן.
ארז
!!!BEWARE WE ARE IN THE AIR!!!
אם זאת המתנה שאתה נותן לה, אתה בטוח מתכנן איזה פרויקט טיסנאי ענק בקרוב... אפשר רמז?![]()
גיא - אני די סגור על הרשימה שכתבתי, לגבי קורס צילום - אם אני אחליט לקנות בארץ אז יש סיכוי לקבל חינם עם המצלמה לא? האמת לא יודע למה כתבתי את זה, אין סיכוי שני אקנה בארץ..
בכל מקרה, זה רעיון טוב שכבר חשבתי עליו בעבר, אבל אני לא רוצה לגמור את כל התקציב שלי![]()
אני חושב שהחתימה שלך נחמדה...
תתפלא אבל המחירים של המצלמות בארץ לעומת ארה"ב לא גבוהים בכלל ובחלק מהמקרים אפילו נמוכים יותר! כך שבאמת לא שווה לקנות מצלמה בחו"ל (ואני אחד שתמיד תומך בקניה בחו"ל)
איתן.
מכיוון של 50D אין וידאו (מוזר..) אז אני כמראה אלך עם ה 550D:
http://www.bhphotovideo.com/c/produc...specifications
ה 18-55 מספיק טובה להתחלה או שכדאי ללכת על משהו טוב יותר לשימוש כללי?
עריכה:
עכשיו שמתי לב שה 60D יוצאת/יצאה בימים אלה, היא מגיעה עם HD מלא.. 1400$ בחו"ל עם עדשה 18-135
http://www.bhphotovideo.com/c/produc...LR_Camera.html
נערך לאחרונה על ידי wonderd; 28-09-2010 בשעה 15:19:57.
היום קיבלתי מחיר בעבור ה 7D, איזור ה 9K, הנה קישור למחיר חו"ל ללא מבצע, תחשב לבד ותגיד לי שאני טועה?
באמת מחיר לא רע... זה יוצא קצת מעל 1000 ש"ח הבדל!
אם אתה מוצא הפרש כזה אז אין ספק שעדיף לקנות בחו"ל... כשאני קניתי את שלי לפני חצי שנה לא מצאתי הבדלים משמעותיים במחירים.
איתן.
אני אתקן את מה שאיתן אמר: ברוב המצלמות הפופולריות ההפרשים בחול קטנים וכדאי לקנות בארץ , גם בתשלומים וגם יש אחריות...לעומת זאת המצלמות המקצועיות יותר כמו זו שציינת ההפרש גדול אך כך גם המחיר בחו"ל.
למעשה מצלמה איכותית תתקצב בין 700-1000 דולר "על הכביש" בחו"ל ואז תבדוק מחיר בארץ.
אם אין לכם ניסיון אמיתי בצילום לקפוץ למצלמה כמו 7D זה מיותר.
דבר חשוב: לנשים כבד להחזיק מצלמה לאורך זמן ולהתמקד, הגופים והעדשות כבדות, לכן עדיף לקנות גופים פשוטים יותר שמן הסתם זולים יותר.
ה550D מבוססת על ה7D ונועדה לאנשים שלא מתכוונים לצלם מחר פרסומות ב1080P.
גם היא מצלמת בHD, והיא מעט קטנה יותר.
זכור שעדשה טובה עולה בסביבות 2500 שקל, ואני מדבר על האינטרס הטיסנאי - מייצב תמונה וזום של 300 מ"מ ישנו לך את החיים לטובה.
מצד שני אתה יכול לקנות לאישתך במתנה מצלמה קומפקטית עם שמונים מליון מגה פיקסל, שתהיה לה נוחה ביד ולך קלת משקל על הטיסן, ולא תצטרך לסכן 6000 שקל של אופטיקה ואלקטרוניקה רגישים וכבדים בטיסה בשמי הארץ.![]()
Wondered:
הרי ההוראות :-)...
1. קנה את הגוף הכי זול שיש/סביר.
2. קנה את העדשות הכי יקרות שאתה יכול.
3. לעולם אל תקנה זום שהתווך הגבוהה חלקי הנמוך שווה מעל שלוש וחצי (לכלל זה יש יוצאים מן הכלל, אבל מי שיודע לזהות אותם, לא צריך את הפוסט הזה)
אני קנוניסט אבל אתן המלצות גם לציוד ניקון.
דבר ראשון - החלט על תקציב. חלק לארבע. רבע לגוף, השאר לעדשות.
1. גוף: Canon 500D, Canon 550D, Nikon D3000, Nikon D3100, Nikon D5000
אין בשלב זה שום סיבה לעבור מעבר לכך. העדף זול על יקר.
2. אם Canon - לא לקנות את עדשת הקיט הפשוטה גם אם נותנים לכם 100 ש"ח. כינויה (השגוי) באנגלית הוא - Plastic Door Stopper. שגוי, כי אפילו לזה היא לא שווה
3. עדשה "רגילה" - Tamron 28-75mm F/2.8 או Sigma 24-70mm F/2.8 או Tokina 28-75mm F/2.8
4. עדשה "ארוכה" - Canon EF 70-200mm L F/4, Tamron 70-200mm F/2.8, Sigma 70-200mm F/2.8
5. אם יש לך כסף לעדשות נוספות - תרים טלפ' ותקבל יעוץ.
מ
יש לי את הקנון 550 היא מצויינת,ממש נוחה לתפעול,תמונות איכותיות,אפשר לעשות איתה צילום הכי ידני שיכול וגם צילום הכי אוטומטי.
אם ראית את התמונות של הרכבת שאני צילמתי זה היה איתה,גם רואים שם שהתמונות איכותיות וזה עם העדשה הסטנדרטית,ולאחר הורדת איכות לצורץ העלאה לאינטרנט,כדאי לך לעשות סקירה על הרבה מצלמות,אני התלבטתי חודשיים,ובסוף החלטתי.
אם אתה צריך עוד מידע,תשאל.![]()
Team Gaui Israel
GAUI
Scorpion
MKS servo
Gens ACE battey
ZERO Canopy
Skookum robotics
OptiFuel
או קיי, אז סגרנו על ה 550D, המחיר שלה בארץ לא רחוק מהמחיר בחו"ל אז נקנה פה.
דבר נוסף - יש עדויות שאומרות שהניקון מוציאות תמונות עם צבע קצת יותר עמוק, יש בזה אמת כלשהי?