מי בדק לאחרונה בצורה רצינית וארוכה את הדלק החדש של מגנום?הוא פשוט מרגיש עני ומגעיל
מי בדק לאחרונה בצורה רצינית וארוכה את הדלק החדש של מגנום?הוא פשוט מרגיש עני ומגעיל
אני יודע שנושא זה כבר עלה לשיחה אבל עובדות אמיתיות לא קיבלנו.אגב נישבר לי הזי... מי מחיריי הדלק.ועוד משהו.עם המגנום הזה נטול נייטרו ויש בו תחליף למה הוא כול כך יקר 130 לפריירים ו110 לפחות פריירים????????
כן ידועחבל שהוא לא דלק טוב.היינו יכולים לחסוך ולהוריד את שרון לריצפה.נכון למה שניראה לי עכשיו גם 50 ש"ח זה הרבה לדלק הזה
כנראה זה הזמן לעבור למסוקים עם מנועי בנזין 96 אוקטן כגון פרדטור ואקסל למיניהם????![]()
לאחר שחיפשתי מידע על הסיבות לעליית מחירי הדלקים ומעבר לשימוש בדלקים נטולי ניטרו (או שימוש במנועים חשמליים) מצאתי ותירגמתי את העמוד הבא:
האם ספקי הניטרו מתייבשים?
המקור: Are nitro supplies drying up?
איזי
המאמר הזה נכתב לפני כמעט חצי שנה והוא לא עדכני
מחירי הנפט ירדו
וגם המחסור בניטרו עבר
http://runryder.com/helicopter/t471439p1
נערך לאחרונה על ידי נאור; 07-11-2008 בשעה 18:50:11.
מי אמר שהדלק לא טוב בדיוק?
מ י בדק אותו כאן, השתמש בפלאג של מאגנום, כיוון מנוע כמו שצריך ואמר שהדלק לא טוב?
אני בשבוע הבא, פשוט לא היה לי זמן לזה, אעשה בדיקה כמו שצריך, אצלם סרטון וככה כווווווולם ירגעו.
השבוע תהיה תשובה.
בברכה עמית פורת
מבכירי מדריכי ההטסה
שרותי תיקון,כיוון , יעוץ והדרכות הטסה מקצועיות
0547551009
השאלה איך הוא משפיע על אורך חיי המנוע
רק הזמן יגיד ומה הבעיה איתו שאתה חושב שידפוק את המנוע?
בברכה עמית פורת
מבכירי מדריכי ההטסה
0547551009
ניסיתי עם הפלג בלי הפלג המיוחד.ניראה מרגיש ונישמע חראאאא.מרוב שהוא עני שומעים את המנוע צועק מרוב כאב.ככה![]()
איזה מנוע זה?
בברכה עמית פורת
מבכירי מדריכי ההטסה
0547551009
os 91
חברה מה הלחץ למרות שההיתי לקוח מושבע של מגנום לא מתאים לי השינויים האילו אז מוסיפים 30 שקל וקונים קוול פאוור.
רוצה לספר בדיחה לאלוקים ?ספר לו על תוכניותיך!
,אלון שדה.
גם הCOOL POWER כבבר בשמיים- באיזורי ה 170-200 ש"ח לגאלון!!!
נראה כי אני לא מתוכנן לעבור לדלק החדש... נשאר עם COOL POWER! יהיה בסדר
והמחירים יירדו רק אם נתקומם ולא נקנה דלק בערך לכמה חודשים!!! ככה בטוח יירדו המחירים!
מה גם שאני מחפש את הדלק של טיסן חיפה למסוקים! אני בטוח שישמש כאחלה של אלטרנטיבה!
בקרו בגלריה שלי:
http://www.runryder.com/helicopter/gallery/64454/
אתר הבית שלי: www.FlyingDuck.co.il
אופיר .....תרשה לי .:![]()
מי שהמנוע שלו נראה מרגיש נשמע חרא, זה בגלל שהוא לא מכוון, ולא משנה באיזה דלק משתמשים. אני הגעתי עם הדלק הזה לתוצאות מצויינות והגדלת זמן טיסה משמעותית. כל מה שצריך זה לכוון את המנוע כמו שצריך ואם מישהו לא יודע איך מכוונים מוטב שיעזר במי שכן יודע לפני שהוא מדבר "עובדתית" על מה שאין לו מושג בו
שיהיה בהצלחה
בקרו בגלריה שלי:
http://www.runryder.com/helicopter/gallery/64454/
אתר הבית שלי: www.FlyingDuck.co.il
ביום שבו הם יגמרו אני אחליף אותם בדיוק כפי שאתה תחליף במנוע שאתה משתמש בו בבוא העת, עם הדלק שאתה משתמש בו, וממש לא מעניין אותי באיזה דלק מדובר...המנוע של אף אחד לא חסין מפני בלאי במיסבים ושום שימוש בדלק כזה או אחר לא יהפוך את המייסבים של שום מנוע לחסינים יותר או פחות מפני בלאי של המייסבים, מהסיבה הפשוטה שזה בלאי ומי שלא מבין את פירוש המילה אני ממליץ לו בחום לגשת למילון אבן שושן ולחפש.