אני צריך לפנות מקום ( בעיה ידועה :-) ) ואני מוכר 5 טיסנים שלא יצא לי להטיס בשנה האחרונה
כל הטיסנים במצב חדש. כולם במצב טיסה, את כולם הטסתי - הם במצב חדש כי אני שומר מקפיד לשמור עליהם:
1. Ultimate דו כנפי, בנוי מבלזה , מנוע 480 ובקר , שניהם של e flite , יפיפה, חזק ועושה 3D בקלות ( כולל טיפוס אנכי ) . כולל סרוואים וכו... הטיסן במצב חדש - רק להכניס מקלט ולהטיס - 900 ש"ח.
2. VIP RACER עם צביעה מיוחדת בחלק האחורי לזיהוי קל. כולל מנוע חזק ובקר ( מהסיני ) וסרוואים דיגיטליים.הטיסן המצב חדש מוכן לטיסה רק להכניס מקלט - 800 ש"ח.
3. MicroJet - אחיו הקטן של ה funjet , מנוע חזק ובקר מהסיני, סרוואים דיגיטליים, עבר ריסוק קל בחזית ותוקן. טס מאז מספר פעמים - טיסן זריז ומהיר, מוכן לטיסה רק להכניס מקלט - 350 ש"ח
4. דאון צוקים שניבנה מקיט ( כנף 120 סמ ) , בניה מעולה, מצופה לכה ומלוטש, כולל סרוואים, מוכן לטיסה - 250 ש"ח ( יש אפשרות כוללל שלט ומקלט 72 )
5. דאון צוקים מקלקר ( כנף 150 סמ ) - טס מעולה, קל וחזק וכיף להטסה ( ה"בעיה" היחידה היא שהסלוטייפ שיש במקום צירים הצהיב טיפה ) - מוכן ל טיסה ( יש אפשרות למקלט ושלט 72 ) - 150 ש"ח
ניתן ליצור קשר בטלפון 052-4285428
או במייל
idan.lazar@medtronic.com
( בבקשה לא לשלוח הודעות בפורום כי אני לא עוקב אחריהן )
עידן