אני משתמש בפלאג רגיל של OS במונע רוסי 40 האם זה בפוגע במנוע ?
האם פורפ 10X8 יהיה טוב או יגופ למאמץ יתר.
תודה מראש לעונים
אני משתמש בפלאג רגיל של OS במונע רוסי 40 האם זה בפוגע במנוע ?
האם פורפ 10X8 יהיה טוב או יגופ למאמץ יתר.
תודה מראש לעונים
יאיר
חמודי,
מצת #8 של OS הוא קצר מדי!
הוא לא מתאים אפילו, רחמנא ליצלן, למנועי OS בינוניים וגדולים. לאחר הידוקו, המשטח התחתון שלו ישאר שקוע בתא-השרפה.
המצת המתאים למנוע הוא ה-R4 של רוסי.
גם ה-R5 יכול להתאים לסל"ד גבוהים.
מדחף 10x8 לא יאפשר בשום סיכוי, למנוע למצות את כוחו; ואף לא יאפשר לו לעלות on-the-pipe, לסל"ד המאפשרים למפלט-התהודה שלו לעשות את העבודה שלו. הוא אינו מתאים!
המידה המתאימה היא 10x6 או 9x8/7.
אל תקלקל את הנאתך מהמנוע ומכוחו יוצא הדופן לטובה, באמצעות מצת נחות ולא מתאים, או מדחף 'כבד' מדי.
ברשותי כמה מנועי רוסי ובניהם 40,אני משתמש בENYA#3 ללא שום בעיה,פרופ 10X6
עובד מעולה,כמובן רק עם המיני טיון של ROSSI.
sudi9,
עובד; ללא שום בעיה; אין פירושו "מתאים" למנוע... כאשר מצת הוא 'חם' מדי למנוע מסוים, פתיחת המחט יותר מהדרוש תעשיר את התערובת ואפקטיבית, תאחר את ההצתה; מה שיגרום למצת 'להתנהג' כאילו שהוא מתאים למנוע...
...על חשבון הגדלה מהותית בצריכת הדלק, קיצור מהותי בזמן הטיסה ועל חשבונו של בעל הבית.
ה-Enya #3 הוא המצת החם ביותר שהחברה מייצרת והציון שלו הוא 'Hot'; מה שהופך אותו לבלתי מתאים למנוע שיצרנו דורש עבורו מצת 'Cold'.
אילו כללת בנסיון שלך גם את העובדה שצריכת הדלק שהופגנה ע"י מנועי ה-Rossi שברשותך, גבוהה יחסית; המידע היה שימושי בהרבה.
אין לי ספק שמצת ה-Enya #3 הוא מאיכות מעולה ומאריך ימים, אך הוא קצר מדי ואינו ממוקם נכון בראש-המנוע (נותר שקוע כשהוא מהודק - מאוד לא ממולץ 'להשמיט' את האטם!).
...ואין שום ויכוח על כך שהוא פשוט חם מדי למנוע רוֹסי 6.5 סמ"ק.
נערך לאחרונה על ידי DarZeelon; 10-01-2011 בשעה 12:01:17.