תגובה להודעה: טיסת הבכורה שלי! 25.12

נכתב במקור על ידי
umbo
מזל טוב.
היה לך ממש מזל של מתחילים. בהמראה הראשונה נצלת בנס מנזק כי השטח לא בדיוק מתאים וגם הזריקה של הטיסן היתה קצת (מה קצת - הרבה) עייפה - וזה בלשון המעטה, (לטיסנים יש מין תכונה כזו למצוא את האבן היחידה שבולטת מהאדמה בכל השדה ולהכנס בא בכל הכוח. כאן היו הרבה אבנים אז כניראה הטיסן התבלבל

).
ועכשיו קצת יותר ברצינות - למתחילים, שהטיסן אצלם טס במידה רבה לאיפה שהוא רוצה ולא לאיפה שהם מנסים לכוון אותו, לא כדאי להטיס בשטח עם אבנים ולא ליד עצים - הטיסן כמעט תמיד ימצא בסוף את דרכו לצמרת העץ היחיד שבשטח.
בסך הכל הטיסן הוכיח את עצמו עבורך כקניה מאוד נכונה אם הצלחת להשתלט עליו עם נסיון אפסי, (או שאתה גאון - תקח לעצמך איזו מחמאה שאתה רוצה).

עוד הערה - עם הניסיון "האדיר" שלך אל תנסה בכלל לבדוק מה זה הכפתור SNAP ROLL וגם תמנע מלנסות BARREL ROLL . אם לצטט אותך "בכל זאת AXN , לא סקייל ניטרו 30%..."
בהצלחה לך .....
צודק 100% , אני ייתן את הקרדיט לטיסן שהוא מאוד סלחן , אבל אני מניח ששנים של סימולטורים במחשב מכינים אותך במשהו (גם אם הסטיק לא דומה מידי לשלט)
בנסיון הראשון באמת השטח היה גרוע , אבל אחרי זה עברתי לאזור יותר שטוח עם הרבה פחות אבנים ויותר עשביה כמו דשה.
בקשר לתמרונים , את רוב הדברים ניסיתי בגובה גבוה כדי לאפשר לי מרחב לטעויות, היו לא מעט , לשמל אבדתי כמה פעמים את הזיהוי של המצב של הטיסן (הפוך או לא וכו.)
והיו כמה כמעט ונפגע עם העצים.
תומר
TBS Discovery Naza
Multiplex Fun Cub
VMar RV-4
Axial SCX10 Jeep Rubicon
Baja 5B SS
Hitec Aurora 9 + Dragonlink UHF
Once upon a time: TREX-50O ESP , TREX-600PRO EFL, Ritewing Zephyr 2 FPV , AXN, Eflite T-34 Mentor , FMS P-51D Mustang, T-33 Mini EDF