הבוקר שמעתי שמתארגנת שיירת מחאה נגד עליית מחירי הדלק בכביש איילון, משום מה לא ראיתי איזכור לכך בדפי החדשות, האם מישהו יודע בדיוק על מה מדובר?
הבוקר שמעתי שמתארגנת שיירת מחאה נגד עליית מחירי הדלק בכביש איילון, משום מה לא ראיתי איזכור לכך בדפי החדשות, האם מישהו יודע בדיוק על מה מדובר?
דיברו על זה בגל"צ
שיירה יצאה הבוקר בשעה 6 וכרגע 8:00 הם בדרך לכביש 1
http://img232.imageshack.us/img232/6649/showtimeu.jpg
Bitony
Hangar 9 showtime 90 with o.s 120ax
Great Planes Venus II with o.s 120ax
Telink Yak55
E-flight Yak 54 Carbon Z
spektrum DX7
הנה זה מתחיל.. תנחשו למה לא "שמעתם" על זה?
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
לא רק זה , אלה שגם ב ynet בהתחלה פרסמו בעמוד הראשי ואחר כך העלימו את הכתבה .
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4008066,00.html
אולי הגיע הזמן שנביע אחריות, זה הצליח חלקית עם הדואר . למרות ששם זה היה הרבה יותר קל.
בקצב הזה לא נוכל להרשות לעצמו לא רכב ולא טיסנים...
לפחות מחירי הסלולארים בחברות ירדו ומחירי השיחות![]()
היום כשתדלקתי את הרכב יצא לי 340 ש"ח מיכל מלא.
ניזכרתי כשקניתי את הרכב הייתי מתדלק מיכל ב 160 ש"ח עוד כשהלק עלה 4 ש"ח וזה היה אחרי עליית המחירים.
גם אם זה יעלה 10 לליטר אנשים ימשיכו לתדלק. גם בתחבורה הציבורית צפויים המחירים לזנק.
הכול טוב ויפה אבל לא מסתדר לי דבר אחד, למה ככול שמחיר הנפט יורד הדלק אצלינו מתייקר?
עכשיו כשישראל נחשבת למעצמת גז הגיע הזמן אולי לצאת עם איזה מיזם להגנת הסביבה ולממן חלקית את התקנות מערכות הגז ברכבים. אבל עוד לא הספיקו לשאוב את הגז ממעמקי האוקיינוס כבר תפרו לו מס של כ-60 אחוז.
שום דבר לא נעשה במדינה הזאת השביל הציבור, כולם חושבים איך למלא את הכיסים שלהם.
זה שביטלו כנסות יציאה מהתוכנית זה כבר טוב!
אבל לא לשכוח שישנו חוק שמחייב כל מנוי להיות בתוכנית כלשהי. אין יותר דיברתה שילמתה לא דיברתה לא שילמתה.
כך שכבר קשה לומר מה טוב ומה לא!
אם כבר הזכרתה את הסלולר אז לא ראיתי מחירים גוהים כמו אצלינו עבור רכישת מכשיר ללקוח שמתחייב לתוכנית.
מה זה בארץ כדי לקנות אייפון לדוגמא אתה צריך לשלם כל חודש 100 ש"ח + תוכנית כלשהי כשלאחר 3 שנים יוצא לך לשלם להם קרוב ל 8 אלף ש"ח וזה לא כולל את החריגות מהתוכנית.
בארה"ב לדוג' מי שמתחייב לתוכנית כלשהי מקבל את האייפון ב 199 דולר חד פעמי וזהו.
אז כמה שהמחירים לא ירדו עדיין זה גבוהה מאוד.
למה גז? זה ישנה משהו? גם שם יעשקו אותך.. עוד לפני שיצא לאור המייזם של שי אגסי בדבר המכונית החשמלית האוצר כבר תכנן איך לזמבר אותנו כבר משם.. היידעת שמתוכנן מס על טיענת המכונית החשמלית העתידית שעדין לא רכשת במיטב כספך כדי לא לא קנות דלק? אהה לא? תקרא פה:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3985962,00.html
אני כבר גמרתי את המלאי של מטעני accuell 200W במיוחד בשביל זהנראה אותם תופסים אותי. ביום שיתחילו לגבות מס על הטענת המכונית החשמלית יקרו 2 דברים:
1. יתחילו למכור קיטים של גניבות חשמל ע"י וו-ים כמו בהודו
2. יהיו הרבה מקרים של "תאונות" התחשמלות.
(אולי 3..)
3. ...אהה נתחיל לדבר הודית?
סבלנות מישק'ה.. אחרי הבלאגן כשהאבק ישקע רק האנשים הטובים ישארו. ישראל V2 אני מחכה לך!
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
לא ידעתי שקיים כבר מס על טעינת רכבים כשבפועל אפשר לומר שהרכבים האלה עדיין לא קיימים.
ניראה לי הם קודם חושבים ממה לקחת מס ולאחר מכן ממציאים את המערכת חח
המצב הכלכלי במדינה בסדר גמור מה עוד חסר להם????
מס על עגלות בסופר יהיו בקרוב בקצב כזה...
בקשר לרכבים חשמליים- חייב להיות איזשהו פיתרון ביניים עד שכולם יעברו לחשמל כי רכב חשמלי צריך לקנות ולא כולם יכולים להרשות זאת לעצמם. אז חייבים למצוא פתרון לרכבים הקיימים כדי להוריד משמעותית את זיהום האוויר ולדעתי הסבת הרכבים הקיימים לגז זה צעד בלתי נמנע באבולוציית הרכבים.
לפני כמה שנים אני הייתי מייצר בבית ביודיזל(תחליף סולר למי שלא מכיר), נסעתי עליו למעלה משנה בלי לראות בכלל תחנת דלק, באותה תקופה נושא הביודיזל לא היה מעוגן בחקיקה והכל היה טוב מחמת הספק. באותה תקופה הייתי בקשר טלפוני עם האחראים על מס הבלו במדינה מכיוון שרציתי להסדיר את העניין בצורה חוקית וכבר אז הובטח לי שהעניין אוטוטו מסתדר בחקיקה ולא יהיה מס על הביודיזל מכיוון שהמדינה רוצה לעודד שימוש באנרגיות חלופיות...
לאחר כחצי שנה של קשר טלפוני דו שבועי הבנתי שמורחים אותי וירדתי מהעניין. להפתעתי בסופו של דבר הם אכן קבעו את העניין בצורה מוסדרת חוקית, אבל לא בדיוק בכיוון שהתכוונתי אליו - היום יש מס מוסדר על הביודיזל וכל מי שמוכר ביודיזל מחוייב לשלם את המס הזה מה שאוטומטית מעלה את המחיר לצרכן והופך את העניין ללא כדאי.
http://www.globes.co.il/news/article...did=1000575724
לך תבנה מדינה.
נערך לאחרונה על ידי wonderd; 04-01-2011 בשעה 07:40:44.
בשנה שעברה התקנתי טורבינת רוח על הגג לייצור חשמל.
היה מדובר בגנרטור תלת פאזי שבניתי בעצמי שסיפק בין 200-700 וואט תלוי ברוח.
הגנרטור טען מצברים שהיו אחראים על מעגל התאורי בבית אבל האנרגיה לא הייתה מנוצלת במיטבה.
בימי הקיץ החמים כשהרוח הייתה חלשה המצברים היו מתרוכנים בחצי.
חשבתי להתקין כמה שיותר טורבינות על הגג ולמכור את האנרגיה לח"ח.
לאחר בירורים התגלה כי אני חייב היתרי בנייה לתורן וארנונה ומס על כל וואט שנכנס. ירדתי מזה! הטורבינה הקיימת עדיין עובדת ועדיין מאירה את הבית אבל מה שהכי מעניין זה שלתאים פוטו וולטאים אין שום מס ולא היתר בנייה ושום ארנונה למרות שהם מתפרסים על שטח גדול יותר.
לגבי המכשירים הסלולריים - היום כבר אין לך ממש עלות מכשיר מכיוון שרובם מקבלים זיכוי מלא כנגד שימוש כמו שגיא אמר, אתה פשוט מחויב על חבילת גלישה. בדיוק כמו באמריקה..
עכשיו ישנה טורבינת רוח באותו ההספק כמו זו שקיימת רק שהפעם אני בונה אותה כך שיידרש לבצע לה עבודות אחזקה פעם בשנתיים והפעם הכול נבנה ברמה אחרת לגמרי הכול יושב על מייסבים והבנייה מתבצעת מחומרים הקיימים בשוק.
אני מחכה שיגיע איזה חלק שהזמנתי ואפשר יהיה לומר שסיימתי.
את שרשור הבנייה אפרסם ברגע שאסיים את הבניה...
זה לא מדוייק, אתה חייב בהתרי בניה גם לתאים פוטו וולטאים, ההבדל נעוץ בעובדה שישנו הלך רוח המעודד הקמת מערכים לאנרגיה מתחדשת ולכן ההליך לאישור מאוד פשוט וקל יחסית, בטח כאשר מדובר על פריסת לוחות פוטו וולטאים על מבנה קיים.
לגבי מיסים - עד 15KVA אין מיסוי.
לגבי מכירת החשמל לח"ח - החוק קובע כי ח"ח חייבת לרכוש ממך את החשמל שאתה מייצר בתנאי שאתה כמובן עומד בקריטריונים שנקבעו - פשוט למדי אבל כרוך בהוצאה ראשונית חד"פ.
אישית אני הייתי ממש לפני התקנה של תאים פוטו וולטאים - המחיר הגבוה של התאים\התקנה, ובנוסף הנצילות הנמוכה (פחות ממנוע קיטור...) כמו כן העובדה שלא ממש מפרסמים אותה, כי התאים נדרשים לתחזוקה קבועה ומתמדת (ניקוי כמעט שבועי) אחרת התפוקה צונחת פלאים, הרתיעו אותי בסופו של דבר, למרות שבחישוב כלכלי טהור זה מאוד משתלם.