השבוע הגיע לידיי ג'ירו פוטאבה 611 חדש עם הצג שלו ובנוסף שוכב לי בארון ג'ירו 780 של אליין חדש אני מטיס 3d עם הרבה משחקי זנב.. מתלבט מאד מה לשים על ה700 ניטרו שלי!!! תודה רבה לכול מי שיעזור!!!!!*
השבוע הגיע לידיי ג'ירו פוטאבה 611 חדש עם הצג שלו ובנוסף שוכב לי בארון ג'ירו 780 של אליין חדש אני מטיס 3d עם הרבה משחקי זנב.. מתלבט מאד מה לשים על ה700 ניטרו שלי!!! תודה רבה לכול מי שיעזור!!!!!*
נמחק עקב חוסר מקצועיות![]()
נערך לאחרונה על ידי wonderd; 04-01-2011 בשעה 16:35:32.
תגובות נוספות ממטיסים מקצועיים יתקבלו בברכה!!!תודה
2 הגיירואים יעשו עבודה טובה
אולם הבחירה שלי מבין ה2 תהיה פוטאבה 611
תראה..
אם אתה רוצה שאתה והזנב של המסוק שלך תסתובבו סביב הזנב של עצמכם (תרתי משמע) לך על ה 780..
ה 611, הוא כנראה טוב מבין השניים..
אבל אם אתה ממש מתעקש לשים משקולת עם מסך על המסוק למה שלא תקשור לו למעלה איזה טלויזיה "14 ותנסה להטיס ???
אפשרות אחרת תהיה פשוט לזרוק את שניהם ולשים ספרטן אחד קטן ולישון טוב בלילה.
מוטי ברטוב
הסדנא של מוטי - כל סרטוני ההדרכה מרוכזים במקום אחד
שלט פוטאבה 8FG - סקירה
Goblin570 3 Blades
Goblin380
"די לי בקרן אור אחת ויחידה, שתכוון אותי למטרה"
הכי עדיף זה לשים כל שאלה בפורום הנכון
ורק אחרי זה לשים ספרטן אחד קטן....
בניית טיסנים והדרכת בנייה והטסה הטסה למתחילים בכל גיל.
יעוץ טלפוני חינם
ריכוז מידע. כאן תמצא תשובות להמון שאלות:
http://www.efly.co.il/forums/showthr...%E9-%F2%E5%E3%
עודד- 0525-454380 (לא לשלוח SMS, עונה רק לשיחות )
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007080663110
ה-611 מעולה אבל הוא מהדור הישן ואם ענין המשקל חשוב לך הוא לא יהיה לך יעיל
הנעילת זנב שלו לא פחותה מהקווארק ואזהר ואומר אם לא יותר טובה !
לגבי ה-780 ישנם הרבה דעות והמון חוסר ידע וניסיון אבל הוא עושה את העבודה
לא פחות טוב בידים מקצועיות ולא חובבניות אם ההדקה הנכונה שלא הרבה יודעים.
בשורה התחתונה אתה צריך לשאול את עצמך עם מענין אותך המשקל או לא !!!
בהצלחה !
בכבוד רב,
שגיא אדיר
T-Rex 700N LE
V-Bar SL Pro
Ys 120 3D
DX8
תלמד מאתמול, תחיה את היום, תקווה למחר והכי חשוב תהנה מהחיים !
Fly Hard Fly Low Fly 3D All The Way
611 ללא ספק ג'ירו משוכלל ומוצלח אבל עם זאת מסורבל ויקר!
לדעתי ה780\750 לוקח אותו מבחינת יעילות ופרקטיות וכמובן מחיר!
הקוארק הוא כבר עולם אחר....
קטן, יעיל, זול, ולדעתי גם יפה..
בהצלחה יא צ'וצ'
תודה רבה לכולם עם התשובות כנראה שאני ילך על ה611
אתה בחור לא קטן,
אני לא מציע לך ללכת עליו...עדיף לך לשים אותו...![]()
המון דעות, וקצת כעסים (לא ברורים) על 2.5 ג'יירואים מעולים
הסדר שאני בוחר מבחינת יכולת הג'יירו (הכי חשוב), הקידמה הטכנולוגית שלו ורק בסוף המראה (שלא באמת משנה אם הוא עובד כמו שצריך) - הוא כדלקמן:
1. הספארטן - שמירת זנב מדהימה, השוואת קצבי סיבסוב, שליטה מוחלטת בקצבי תאוצה/תאוטה, יכולת עדכון גרסה (של הג'יירו ושל התוכנה) ובסוף גודל קטן וסקסי.
2. ה- 611 - סוס ותיק ומנצח, עצם היותו ותיק בשוק לא מעידה על היותו מיושן. נעילת זנב מעולה, המון המון פרמטרים בתפריט נוח (ואחד נסתר) למיקסום התאמת הג'יירו למטיס ולסיגנונו, לא ניתן לעדכן גרסא והמראה שלו נתון למחלוקת (אני אישית אוהב את התצוגה הנפרדת למרות שהוא דורש מקום נוסף למיתקון), אגב אם המראה מפריע לך יש את ה 520 שנותן את אותם הביצועים בגודל קטן מאוד וסקסי לא פחות מהשניים האחרים.
3. האליין GP750/780 - ה"חצי" ג'יירו שציינתי, אמנם בכיוון נכון עובד טוב, אך לא הייתי משווה אותו באותה נשימה לשניים שמעליו. יכולת כיוון מאוד מאוד בסיסית של הג'יירו שמסתכמת ב 5 פרמטרים שרובם קיימים גם בכל מע' ג'יירו LOW END. יכולת שמירת הזנב שלו לא מהטובות ותחת מאמץ מרגישים את המגבלה של הג'יירו בתרגילים השונים (בעיקר במהירות גבוהה). המראה שלו קטן וסקסי, בהבט הזה כמו הקווארק.
אגב, אני בכלל נוהג להשוות את הג'יירואים של אליין ל- 401 וחבריו, שם הם תופסים מקום של כבוד ולא בליגה הגבוהה אליה הם מתיימרים להגיע אך שם זה מסתכם.
ליאור, מה שכתבת עושה סדר ומבהיר את הסיבות לסדר הזה
אוסיף רק דבר אחד מנסיוני האישי: הסרוואים של אליין, במיוחד ה750 , נתקלתי לפחות ב10 מקרים שונים של תקלות בלתי צפויות במהלך ההטסה. זאת אומרת הסרוו חדל לתפקד וגרם לריסוק המסוק, כאמור אצל 10 אנשים שונים.
אני משתמש היום ב780 על ה450 פרו והוא עושה עבודה מצויינת, אבל קרה לי פעם אחת שהוא פשוט חדל לתפקד באויר ובקושי הצלחתי לנחות בשלום. לא עליתי על הבעייה, היא פשוט נעלמה ולא חזרה יותר.
בניית טיסנים והדרכת בנייה והטסה הטסה למתחילים בכל גיל.
יעוץ טלפוני חינם
ריכוז מידע. כאן תמצא תשובות להמון שאלות:
http://www.efly.co.il/forums/showthr...%E9-%F2%E5%E3%
עודד- 0525-454380 (לא לשלוח SMS, עונה רק לשיחות )
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007080663110
היי נועם,
הוא לא שאל על המיני G, אבל אם הייתי צריך לדרג אותו הוא איפה שהוא באיזור ה 611 ביצועיו אולי מעט יותר טובים (כשהוא עובד, ומעטים מאוד האנשים שבאמת ירגישו את ההבדל) - הבעיה האמיתית איתו היא שהוא מאוד רגיש להשראות ולכל מיני מרעין בישין חיצוניים, ולכן עניין ההתקנה הנכונה בו הוא פקטור מכרע בתיפקודו של הג'יירו.
תודה רבה רבה חברה שמחתי לשמוע את דעתכם *