חברה חדשה פרצה לשוק עם סוללות 65C!
נמתין לראות את המחירים...
http://www.rcheliresource.com/press-...ine-launching/
חברה חדשה פרצה לשוק עם סוללות 65C!
נמתין לראות את המחירים...
http://www.rcheliresource.com/press-...ine-launching/
רון טוסמן
רק מתוך סקרנות מה מטיסים עם מנוע של 7K ??? אצלי למשל ה 600 טם עם איזה 2.5K... אז 7K זה ל1000 ???
איך שאני אוהב את הסופרלטיבים הממוחזרים כל פעם שיוצאת מדבקת שיווק חדשה על גבי אריזות ליפו חדשות. אפשר גם לייצר סוללות עם פריקה של 130C ויותר - פשוט מחברים במקביל.
אני מחכה לשמוע מה משקלן בייחס להספקן של אלו החדשות כדי לראות אם אכן בפריצת דרך עסקינן או בחתולות בשק.
מחכה לראות אם גם הפעם מדובר במקרה של 'אותה גברת בשינוי אדרת'.
בכל מקרה, תודה על הגילוי והשיתוף - מעניין יהיה לעקוב איך הן מתקבלות בשוק.
Airplanes don't mind if you like to look at other airplanes
נערך לאחרונה על ידי RonTo; 15-04-2011 בשעה 10:35:58.
רון טוסמן
זה כמו מבער אחורי במטוס ... 60C זה דקת עבודה בפריקה מירבית![]()
צביקה
If you can't make it fly, try harder, else RTFM
65C X 5000mah = 325A, האם יש למישהו צריכה (אפילו של שנייה אחת) שמתקרבת לזה?
ממה שאני יודע, אצל המטיסים הכי חזקים והכי מקצועיים מדובר על פיקים של כ 200A במקסימום...
לכן נראה לי שסוללות של 45C בנפח 5000mah אשר מספקות 225A יספיקו בהחלט ולא נראה לי שיהיה שינוי באספקת הזרם/הכח למנוע עם סוללות בפריקה גבוהה יותר אלא אם הסוללות של ה 45C לא באמת מספקות את מה שהן מבטיחות.
אם אני טועה אני אשמח שיתקנו אותי.
אלעד.
טוסמן ידידי, טעות בידך. אני מאחל לך שירבו ה-C שלך בסוללות עד שאפילו המסוקים המשובחים שלך יצרחו גוועלד. אני פשוט לפעמים חושב שהיה נחמד אם המפתחים האלה שדוהרים כל הזמן קדימה היו חושבים גם על אלה שצריכים לא 65C אלא 5C, אלה שחוטפים התקפת לב - כמוני למשל - כל פעם שהמסוק עולה לאוויר, אולי היו מוצאים דרך שיהיה לנו קל יותר בעסק הזה, ידידותי יותר - אולי מסוק עם מצנחים, אולי עם מזרון למטה, לא פלייברלס, אלא פחדלס, שקשוקלס - שמישהו יפתח מסוק כזה, תראה איזה להיט הוא הופך בכל העולם. חג שמח ידידי, מחוות רונית אנחנו שומעים כל שבת את ה-C של המסוקים שלך צורחים.![]()
באותו משקל, אני אעדיף כמה שיותר "C" פריקה (אני שונא את ההגדרה "C" לפריקה - זה ממש לא מדעי אלא יותר שיווקי)
זה אומר סוללה טובה יותר כי ההתנגדות הפנימית שלה מאוד נמוכה והכימיה שלה משופרת.
זה אומר פחות הספק מבוזבז על הספק, ויותר הספק מבורך על הצרכן.
אני מצפה שהמשקל לא יגדל אלא רק הנצילות והיכולת - זה אומר קידמה.
לדוגמא: הייתי מאוד שמח להשיג בימים אלו סוללה 5Ah 30C במשקל של פחות מ 200 גרם שזה חצי מהמשקל של סוללה עם נתונים חשמליים של היום. אני לא קונה את המדבקה שהסינית עיצבה בפוטושופ להדבקה על הסוללות - מצידי הם יכולים לכתוב גם 150C על המדבקה - אני תמיד בודק בפועל בבדיקה עם מד הספק כמה המתח שלה נופל על אותו צרכן/זרם. אותי מעניין יחס הספק למשקל - לא מדבקות צבעוניות.
Airplanes don't mind if you like to look at other airplanes