ראו הוזהרתם.
ראו הוזהרתם.
בברכה,
תומר עינבר
עוד מישהו כאן מצטער שלא השקיע יותר בלימודי הערבית בבית ספר?
זה לא חדש
זה כבר כמה שנים טובות שהאנגלים / צרפתים / איטלקים / גרמנים וכו' שוברים את הראש מה לעשות עם הנחשים שהם מגדלים בבית
הערכה שלי, זה יתפוצץ להם ישר אל תוך פרצוף תוך כמה שנים .. הם עוד יצטערו ומאד ...
הם יצטערו?
ראית במקרה שהמוסלמים הקיצוניים שורפים דגלי גרמניה בהפגנות או קוראים להשמדת בריטניה???
עוד יבוא היום, והוא לא כל כך רחוק. תאכיל נחש יום יום ושנה אחרי שנה. ביום שיוכל, יכיש אותך למוות.
בתקופת התפשטות האיסלם, החל מתקופת עליתו של הנביא מוחמד ואילך החרב המירה את דתם של העמים הנכבשים והסירה את ראשם של הסרבנים. מאז, דבר הם (המוסלמים) לא למדו, אבל גם לא שכחו. החרב אמנם טרם הונפה, אבל כבר עתה מקרקשים בה בעוז.
לדעתי, מדינת ישראל, לאור נסיונה המר והארוך, תחזיק מעמד מול גלי האיסלם המתנפצים לכלותה. אפילו בדמיוני אינני יכול להעלות בדעתי מה מחכה לארצות אירופה, הרואות את הגל העולה ומתפתח בתוכן, אך מעדיפות לטמון את ראשן בחול.
אני מאמין שבסופו של דבר יתגברו על הגל העכור הזה, אבל זה יהיה כרוך בדם רב עד מאד.
ימים יגידו
לדעתי הציוויליציה המערבית לא תקרוס בפני האיסלם. אבל תגובתה תגיע רק לאחר שיגיעו מים עד נפש, ולאחר מכות קשות מאד שיסבלו. הבעיה הרצינית ביותר של ארצות המערב, המתקראות נאורות, היא, שהחופש האישי מקודש והוא נמצא בראש הפירמידה.
האיסלם הקיצוני מנצל את הגישה הזאת ובחסותה זומם ומביא לידי ביצוע את הנוראים שבפשעים. מה שאנחנו רואים עכשיו זה רק קצה הקרחון, אשר רובו עדיין רוחש מתחת המים.
כמו שאמרתי, ימים יגידו.
לפי דעתי צריכים מישהו כמו:
או
או
![]()
בברכה,
תומר עינבר
אין ספק שאתה ניגש לנושא ברצינות תהומית![]()
זה בסדר, הם זקוקים רק לזה:
![]()
the best argument against democracy is a five-minute conversation with the average voter
-Winston Churchill-
אהה דווקא חשבתי לזה:
או לזה:
גידעון, אני רציני לחלוטין, אני מחפש גיבור-על שיפתור את בעיית האיסלם בעולם.![]()
בברכה,
תומר עינבר
מה, מישהו שיכפה עליהם חינוך והשכלה, ויאנוס אותם לדעת יותר ולפחד פחות מכל מה ששונה מהם?
זה קצת כמו להרביץ למישהו חולה עד שהוא יבריא...