אני מחפש לקנות משהו שיחסוך ממני לשלוף בזהירות את החופה כל פעם מהתופסן
ראיתי ב HELIDIRECT משהו אבל לא במלאי , וראיתי של RCBOOYA באתר שלהם אבל המשלוח יקר יותר מהתופסן (15$ משלוח לכמה ברגים)
יש למישהו המלצה? לא אכפת לי כל כך אם זה THUMB SCREW או קפיץ
אני מחפש לקנות משהו שיחסוך ממני לשלוף בזהירות את החופה כל פעם מהתופסן
ראיתי ב HELIDIRECT משהו אבל לא במלאי , וראיתי של RCBOOYA באתר שלהם אבל המשלוח יקר יותר מהתופסן (15$ משלוח לכמה ברגים)
יש למישהו המלצה? לא אכפת לי כל כך אם זה THUMB SCREW או קפיץ
תומר
TBS Discovery Naza
Multiplex Fun Cub
VMar RV-4
Axial SCX10 Jeep Rubicon
Baja 5B SS
Hitec Aurora 9 + Dragonlink UHF
Once upon a time: TREX-50O ESP , TREX-600PRO EFL, Ritewing Zephyr 2 FPV , AXN, Eflite T-34 Mentor , FMS P-51D Mustang, T-33 Mini EDF
מספר 1 בעולם - פשוט, נוח וחזק:
http://www.rcbooya.com/500-series.html
גם אני אוהב את ה RC-BOOYA, יש היום גם את המגנטיים של quick uk שהם גם טובים מאוד.
הצעה שקבלתי בזמנו מדני לאדו שעדיף עם המקוריים (פלסטיק) היות ובריסוק הנועלים המתכתיים יכולים לשבור את הפריים ואני חושב שהוא צודק במאה אחוז לשיקולך.
את הטירקס 500 האחרון שלי בניתי עם מחברי חופה של RC Booya שהם נוחים ומעולים ואני מכיר אותם מטירקס 600 שהיה לי ומאוד מרוצה מהם.
ישנה בעיה אחת - במסור 500 החופה היא יחסית קצרה (לעומת ה- 600) ולכן לצורך פתיחה של נועלי החופה לאחר הטיסה החיבורים היו נתקעים, זאת בגלל שקשה מאוד למשוך אותם ישר החוצה ללא זווית, כאמור בגלל שהחופה קצרה. בסופו של יום פרקטי את ה- RC Booya בגלל שמרוב סיבובים נפגע ה- Anti Rotation Bracket והלכו בו ההברזות. חזרתי לנועלי חופה דומים למקוריים שבקיט, רק מאלומיניום אשר לא משפשפים את הגומיות ולא מצריכים את החלפתם. אני לא זוכר איפה קניתי את הנועלים מהאלומיניום אבל מצאתי אותם בחנות באינטרנט, הם לא צריכים שום שינוי ומאז שהם מותקנים לא נהרסה לי אף גומיה של חופה.
שמואל טוסמן