עקב מעבר ל-FPV אני מוכר את הטריינר שלי, שלמרות שכל מה שאני מטיס זה חשמלי השארתי אותו תמיד איתי לימי הטסה מיוחדים, כי יש בו משהו מיוחד שאין בטיסנים אחרים, יציבות וכוח שלא מוצאים בשום חשמלי...
בגלל צורך בכסף אני נאלץ למכור אותו.
מדובר בטריינר של HIROBO עם מנוע OS 46AX במצב מצוין!
המנוע מכוון היטב, שמור מאוד, עבד כל הזמן עם פילטר! מניע בנגיעה, לא שמע על קאטים (חוץ מכמובן בטיסות הכי ראשונות שכיוונו את המנוע, הצינורות ומיכל הדלק...)!
הטיסן מגיע עם סרוואים AIRTRONICS ו-HXT, ויש UBEC של טורניג'י שמזין את כל העסק, כך שאפשר להשתמש בליפו וגם אחרי כמה טיסות שתמדדו את הסוללה היא עדיין תהיה מלאה... במילים אחרות, הסוללה זה לא מה שיגביל אתכם. (אני מצרף סוללה שני תאים 1300 FLIGHMAX במכירה).
כמו כן, כלולים:
בוסטר של GREAT PLANES במצב שמור עם סוללה במצב מצוין (עוברת כל כמה חודשים פריקה והטענה מחדש כדי לשמור עליה במצב טוב!).
משאבת דלק חשמלית של HOBBICO עם חיבור דין מולחם לחיבור ליפו (מצורפת סוללה 3 תאים).
מפתח פלאגים.
מיכל דלק אומגה 5% מלא יותר מחצי, עם מכסה תדלוק של SULLIVAN.
שפע גומיות, שפירצר לניקוי בסוף הטסה וכל מיני שטויות מסביב שמגלים שצריך בשטח...
כל מה צריך להוסיף זה מקלט - והטיסן באוויר! הכול עובד פיקס, הטיסן טס נהדר ומאוד סלחן, המון יציבות באוויר ו-OVERPOWER של המנוע שימנעו מצבים מסוכנים...
בקיצור, אפסיק לחפור, הכול הכול הכול ב-950 ש"ח, באמת טיסן מדהים למתחילים ולמתקדמים כאחד, שאני מאוד אוהב ומוכר אותו רק בגלל צורך בכסף לעבור ל-FPV, ולא בגלל שום סיבה אחרת.
0542595255