רועי, אני ארים ת'מאזנות כמו שהמלצת. מצטער לשמוע שזה לא באמת מאיט את הדאון, זאת הייתה המטרה....הדאון אמנם קל אבל הכנף עדינה ומשטח הנחיתה ( בת ים ) מלא אבנים....דקירות בחזה בצד ימין בכל נחיתה גרמו לי לגהץ ת'אשראי לשלט....
בכל מקרה כשהמאזנות עולות לא צריך פיצוי של הגה גובה? רק שהם יורדות כמו שהזכרת???
לגבי המיקס של המאזנות והגה גובה, זה השלב הבא...אני מבין שזה מיקס נחוץ גם בשביל "ניקיון" הסיבובים לא רק בשביל לפצות על איבוד השליטה בעת הרמת המאזנות נכון?
לא הזכרת כלום לגבי המהירות של הפעולה של הרמת המאזנות.......מהיר או איטי ?
לגבי הטסות משותפות אשמח להיפגש גם בשביל להגיד תודה כמו שצריך!!! הפורום הזה הוא הצלה בשבילי ופשוט ל הייתי יכול להיכנס לתחום כמו שצריך ללא הפורום (המידע של בעלי הניסיון בצורה כל כך נגישה ומהירה חוסכת הרבה זמן של לימוד וזמן זה משהוא שאין לך שיש "פתאום" ילדים בין הרגליים) בכל מקרה....אני בעייניינים רק מספר חודשים ועד עכשיו יצא לי רק להטיס בבת-ים בד"כ שישי בצהריים ושבת בבוקר ( גונב גם את הצהריים אם כולם בבית נרדמים). את כל הניסיונות בהתחלה וכנראה גם את אלו של השלט החדש והמיקסים אני עושה בגיבעונת מאחורי האגם בפארק הירקון - אידאלי !!!
גיל, נכנסתי לתחום כי לפני חצי שנה בערך כשטיילתי בשדות שמצפון לחוות רונית ושם ראיתי פעם ראשונה את ה- pike ...אכן נפלא !!! בנחיתות... בהמראות... באוויר...נפלא!!! קניתי איזי גליידר נסעתי לצוק בת ים היה שם בחור שם שרון ביקשתי שיעלה לי לאוויר....שינחית לי...לאחר מכן התאמנתי בפארק ובמפגש השני עם הצוק ועד היוםכבר הסתדרתי לבד. היום יש לי את ה- sky של ארט הובי שכבר טס כמה פעמים ( ועכשיו מנסה לשדרג אותו ואותי בעזרת האורורה )...לא מזמן הייתה תחרות של דאונים גדולים ממונעים של הקלוב...באתי ראיתי ושוב נפגעתי...כרגע עושה את דרכו לארץ ה- vortex שוב של ארט הובי הפעם ממונע עם מאזנות +מדפים ( אז נחזור לבטרפליי בקרוב...) ומאז המפגש של ה- DLG הארסוף אני חורש ת'הרשת כדי לבחור את ה"אחד הנכון".... בקיצור אכלתי אותה.
שלח לי קישור לדאון שלך ...רוצה לקשר את הדברים שתיארת....
שוב , תודה.