בשעה טובה רק אתמול קיבלתי את הסולו פרו 2 החדש... ומסכן עד שקלטתי איך להטיס אותו מה שהוא עבר...
ת׳כלס ח״ח לnine eagle, אילולא האירוע האחרון הייתי מגדיר את המסוק הזה באמת כ״בלתי ניתן להריסה״, גם הפלסטיקים שנסדקים ברי הדבקה או החלפה (לא שהתכוונתי להרוס אותו, סתם נסיונות מטופשים להשתלט עליו בתוך המשרד או בחצר ברוח)
עד ש... המסוק התרסק לי לפני חצי שעה לתוך קערת המים של הכלב (פגע בקיר ועף לתוכה בלי שליטה). אני יודע שזה נשמע מצחיק אבל בת׳כלס זה די מדכא.
רצתי, פירקתי את הסוללה וייבשתי הכל עם מייבש שיער. ותאמינו או לא -כמעט הכל עובד. רק המנוע שאחראי על ויסות התנועה ימינה-שמאלה (אני אפילו לא יודע אם זה נקרא סרבו) עושה בעיות- מייד כשמכניסים סוללה אז כשהמסוק מזהה את השלט, הוא עושה קפיצונת קלה ומתאפס על המרכז (רק אם הוא היה מעל המרכז מראש. אם היה מתחתיו, הוא לא זז). ואז כשמזיזים את הסטיק הימני שמאלה הוא יורד עד הסוף למטה (מקסימום תנועה שמאלה של המסוק) ונשאר שם, לא עולה כלפי מעלה (תזוזת המסוק ימינה) בשום מצב. האמת אני בכלל לא בטוח שהמנוע הנ״ל הוא הבעיה ולא המקלט עצמו? הייתי מצפה שאחרי טבילת עומק בקערת מים משהו במעגל החשמלי ייתקצר.
אשמח לכל הצעה לפיתרון שאיננה כרוכה בהחלפת המקלט כולו. כולה יומיים המסוק אצלי ועשיתי כבר 2 הזמנות נפרדות לחלפים אצל הסיני :-(
בינתיים ניתקתי את הסוללה ואני מחזיק אצבעות שאולי בבוקר הוא יחזור לעצמו.
*