תגובה להודעה: אמינות בקניה ומכירה - תגובת המוכר

נכתב במקור על ידי
איציק רונן
לפני זמן רב מכרתי ציוד צילום רב לבחור בשם "בן" שרצה להכנס לתחום באופן מקצועי. מצלמה, משדר, מקלט, ממיר אנלוג לדיגיטל... ועוד כמה דברים שאני לא זוכר. את הציוד כמובן שבדקנו אצלי בבית, הפעלנו אותו הקלטנו תמונה וכו', לאחר שבוע הבחור מתקשר שהציוד לא תקין, לאחר תחקיר קצר מסתבר שהוא העלה את הציוד על מסוק..."... בהתחלה הייתה תמונה ולאחר כמה טיסות נעלמה.." הסברתי לו שכנראה מרעידות המסוק קרה משהוא לציוד. שאלתי, שינית חיווט אולי הפכת קוטביות???? לא כלום. אמרתי תשמע הציוד עבד בביתי, נסה לתקן אותו או שתעשה כל דבר אחר שנראה לך. לאחר עוד כמה ימים הוא התקשר ואמר שהוא מתבעס מהעסקה ובכלל לא רוצה את הציוד יותר (לדעתי הוא רצה ציוד שונה). אמרתי אתה יודע, למען שמי הטוב תחזיר את הציוד ותהיה בריא.
הוא החזיר את הציוד והלך. אז ראיתי שכן נגע בחוטים וחלק מההלחמות לא היו מקצועיות. רצתי אחריו ואמרתי לו ..."שחשבתי שאמרת שלא נגעת בהלחמות...??" והוא אמר שרק קיצר קצת את החוטים ואחר כך גם ניסה לתקן.... בקיצור סיפור לא משהו.
לענייננו:
1. סוללה בודקים לפי מצבה האבסולוטי ולא לפי זמן טיסה. ובמידה והיא לא תקינה צריך לקבלה חזרה (קשה לדפוק סוללה בטיסה אחת).
2. לרוב האנשים קשה לבדוק סוללה בבית (לפי תאור עופר) ולכן הם בודקים בהטסה, ובהחלט סביר שעבר שבוע וחצי עד ההטסה.
3. אסף, במידה ושמך כ"כ נקי, אני ממליץ לך לקחת את הסוללה חזרה ולשמור עליו כזה.
איציק
איציק מה אתה מתחסד....
גם אתה מכרתה לי ציוד שהפסיק לעבוד פתום !!!
לא אמרתה לי שהסרווסטרצ'ר מתקלקל אם טובלים אותו במים !

סתם סתם לא ברצינות הסרווסטרצ'ר עובד גם לאחר הטבילה
Shoot for the Moon. Even If You Miss, You'll Land among the Stars
Trex 600ESP - Trex 450 - Skywallker FPV - Mikrokopter Okto - Phantom 2 - Phantom 1