מצאתי אורורה 9 מחנות ב-1600 ש"ח כולל מקלט אחד 9 ערוצים. שווה לקנות?
אולי כדאי כבר להשקיע עוד ולקנות מע' של 8 ערוצים של פוטאבה?
מצאתי אורורה 9 מחנות ב-1600 ש"ח כולל מקלט אחד 9 ערוצים. שווה לקנות?
אולי כדאי כבר להשקיע עוד ולקנות מע' של 8 ערוצים של פוטאבה?
מחיר מעולה לשלט מעולה. קנה בלי להתלבט בכלל.
נ.ב.
תראה אם תוכל להחליף את מקלט 9 ערוצים בשניים של 7 ערוצים, אפילו בתוספת כסף. שני מקלטים עדיפים מאחד ואין לך כל כך מה לעשות עם 9 ערוצים.
נערך לאחרונה על ידי אייל שפירא; 02-08-2011 בשעה 13:01:50.
יש פה הרבה שמאוד מרוצים מהאורורה, כולל אותי, וב-1600 ש"ח, תחטוף לדעתי.
לפני "שתמהר לחטוף" כמו שגיא כתב, תבדוק עם המערכת מסופקת עם ארבעת הסרוואים, מבדיקה שלי באתר שלו באינטרנט (לא דיברתי איתו בטלפון) אני מבין שהמחיר הזה הוא ללא סרוואים.
גבי גם אני רכשתי שלט ללא סרוואים, ובמחיר גבוה מזה.
אני קניתי את המערכת כולל 4 סרוואים HS-5485 HB ב2000 ש"ח בחשבון פשוט סרוו כזה בארץ עולה בין 80 ל 100 ש"ח, ככה המחיר מגיע ל 1600 ש"ח.
יש לי סרוואים של פוטאבה. האם הם יתאימו למקלט של הייטק או שאני צריך לקנות הכל מחדש?
ומה בנוגע לפוטאבה 8 ערוצים? אני מניח שלא כדאי.
תודה מראש על העצות והעזרה
יואב, בעקרון כל סרוו אפשר להתאים לכל מערכת ובטח את של FUTABA ל HITEC אלו מערכות תואמות - אני הרכבתי על הFUTABA שלי (72 MH ) את מודול משדר של ה AORURA והוא עובד מצוין.
בקשר ל FUTABA 8 אל תפסול אותו, זה מכשיר מצוין, תיגש לחנות תחזיק את שתי המערכות ביד, תתרשם מהמשקל, מנוחות ההחזקה, ותפעול המפסקים, וכמובן שתשווה גם בין המחיר, שתיהם מערכות מצוינות.
תומר
TBS Discovery Naza
Multiplex Fun Cub
VMar RV-4
Axial SCX10 Jeep Rubicon
Baja 5B SS
Hitec Aurora 9 + Dragonlink UHF
Once upon a time: TREX-50O ESP , TREX-600PRO EFL, Ritewing Zephyr 2 FPV , AXN, Eflite T-34 Mentor , FMS P-51D Mustang, T-33 Mini EDF
מקלט שנקרעה אנטנה
נפילה על הקרקע ושבר באחד הסוויטשים
תקלה בשלט ותיקון פה ולא שליחת השלט לארצות ניכר, ביטוח ותפילה שאכן יחזור חזרה...
למרות שפוטאבה תמיד הייתה הפייבוריטית שלי, עדיין זכורה לי לטובה מע' הSKY SPORT שלהם, נראה לי שבסופו של דבר אקנה את האורורה כי יש הבדל של כמעט 700 ש"ח ביניהן ולפי מה שכולם אומרים הAURORA נותנת יותר בתמורה למחיר( אולי חוץ מהאמינות של פוטאבה?).
הייתי רוצה לקנות את הפוטאבה 10 אבל זה פשוט יקר ולא שווה את הכסף כרגע.
תודה על העזרה
פוטאבה 8 יותר טוב ויותר זול מפוטאבה 10.
Tx - Futaba 8FG
Multiplex ParkMaster 3D
Align Trex500e
תומר
TBS Discovery Naza
Multiplex Fun Cub
VMar RV-4
Axial SCX10 Jeep Rubicon
Baja 5B SS
Once upon a time: TREX-50O ESP , TREX-600PRO EFL, Ritewing Zephyr 2 FPV , AXN, Eflite T-34 Mentor , FMS P-51D Mustang, T-33 Mini EDF
גם אני דיברתי עם אותה החנות לדעתי. לא נציין את שמה שמעיין לא ייתעצבן..
בכל חנות אחרת בארץ המחיר של האורורה 9 עם מקלט אחד לפחות, מתחיל מ1900₪. עשיתי סקר שוק מאד מקיף לגבי המערכת הזו. ברוב החנויות יש כרגע דיל 2200₪ מחיר מינימלי, של משדר + 2 מקלטי 9 ערוצים. בקיצור גם לדעתי הדיל מאד מאד משתלם, ומשיגיע המסוק שלי ואראה שסיימתי עם כל יתר ההוצאות הראשוניות, אני מקווה לגשת לשם ולקנות גם אחד כזה. אגב יש גם ב1500₪ עם מקלט 7 ערוצים וב1400₪ עם מקלט 6 ערוצים, באותה החנות (אם אנחנו מדברים על אותו מקום) אז תסתכל ותבחר מה שמתאים לך.
Gil Friman
-------------------------------
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Mountain Models EVA Sport
Hitec Aurora 9
בהנחה שזה לא הטיסן/מסוק האחרון שתקנה, וסביר להניח שזה לא יהיהאני הייתי בודק ומשווה מחירי מקלטים עם הפוטאבה, בסופו של יום זה שיקול מאוד חשוב כשמקלט יכול להגיע לאחוזים משמעותיים ממחיר המשדר.
מחירי EBAY למקלטי אופטימה של אורורה כולל משלוח
כ 50$ ל 6 ערוצים
כ 70$ ל 7 ערוצים
כ 90$ ל 9 ערוצים
בארץ המחירים גבוהים משמעותית.
תומר
TBS Discovery Naza
Multiplex Fun Cub
VMar RV-4
Axial SCX10 Jeep Rubicon
Baja 5B SS
אצל פוטאבה אבל זה מאוד קיצוני, המקלט המקורי הטווח מלא שלהם בלי התעסקויות זה ה7 ערוצים, והוא ממש ממש ממש לא זול.
מה עם אני רוצה להטיס טריינר דלק 4 ערוצים ? אין לי איזה מקלט 4-5 ערוצים נורמלי, ואני לא אשים על טריינר דלק מקלט סיני, יקר מידי.
לי אין את הבעיה הזאת כי בינתיים יש לי טיסן אחד, שיש לי עליו מקלט 8 ערוצים למרות שצריך רק 5.
איך זה היה עם ספקטרום ? היו הרבה חלופיים זולים או שהרגילים שלהם זולים ומגוונים ?
Tx - Futaba 8FG
Multiplex ParkMaster 3D
Align Trex500e
גם וגם וגם.
מקלטי טווח מלא עם לוויין עולים כמו שעולים מקלטים אצל כולם, בסביבות 50-100 דולר לפי כמות הערוצים וכו'.
מקלטי טווח חלקי ותואמיהם עולים החל מ15$ ואם ניקח בחשבון שעם מקלטים כאלה מגיעים בקלות למרחק שבו כמעט לא רואים את הטיסן - אני לא רואה ממש בעיה עם המושג "טווח חלקי".
הבעיה העיקרית של ספקטרום היא השמועות הזדוניות, אבל הנושא הזה נפיץ יותר מליפו שתקעו בה מסמר אז לא ניכנס לזה.
ערוץ הסרטים שלי ב - youtube לחץ כאן
ערוץ הסרטים ב - VIMEO
מדריכים
בניית דאון STARK
בניית דאון TopSky 2 DLG
בניית דאון AKCENT 2
כיוון שלט Turnigy ER9X לדאון DLG
סרטוני הדרכה בתחום דאוני דיסקוס DLG - מומלץ מאד
אחד המטיסים הטובים מסביר על טרמיקות
http://www.youtube.com/watch?v=0w_87NRe2fk
חבר נבחרת ארה"ב מסביר על טכניקת זריקת הדאון
http://www.youtube.com/watch?v=-PDUmBlod6E