היי חבר'ה, המנחת שבהוד השרון, ליד הבניין של אמדוקס [רחוב שלח], האם הוא גם לטיסני ניטרו? מסוקים? חשמלי? הכל?
תודה מראש לעונים!
היי חבר'ה, המנחת שבהוד השרון, ליד הבניין של אמדוקס [רחוב שלח], האם הוא גם לטיסני ניטרו? מסוקים? חשמלי? הכל?
תודה מראש לעונים!
----------------------------------------------------
If you want a job done right - do it yourself
if you can't do it yourself, buy ARF
המנחת בהוד השרון הוא לא לניטרו.
הגיבו לך פה, למה לפתוח שירשור חדש?
אני אגיד לך למה!
למה לא?
אולי מישהו יגיד לו שאפשר ניטרו? מה איכפת לו שמחר יגרשו אותנו משם?
אני נאלץ להבטיח פה הבטחה : אם מישהו יבוא להטיס ניטרו כשאני שם, מוטב שיביא גם שקית זבל גדולה לאסוף את פרורי הציוד שלו מהכביש!
Boogle ולא Google קפיש?
על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.
בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי
טוב, אז לא ניטרו...
בנזין זה בסדר? יש לי טיסן חמוד עם 30cc. אני יבוא מחר?
מ
Boogle ולא Google קפיש?
על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.
בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי
אני ינפנף בידיים!
מה זה השרשור המאיים הזה?!
די לאלימות!
יש בסיס לשירשור הזה
בעבר הטיסו שם ניטרו, ועקב הקירבה לשכונת מגורים (כולל דיירים רבי השפעה כמו ראש העיר למשל), יצאה שם הוראה שאסור להטיס שם בכלל !!!
אנחנו מטיסים שם חשמלי בלבד ושומרים על פרופיל נמוך כדי לא לעשות גלים. בעייה הכי קטנה, לחיצה על איזה אגו לא נכון, ולעולם לא נטיס שם יותר.
זה לא רק שמטיסים שם חשמלי בלבד, גם מצייתים לכל הוראה או בקשה שבאה מכל אדם שנוגע לעניין כמו בעלי השטח שמדי פעם מופיעים עם דרישות כאלה ואחרות.
התלהמות אחת קטנה שלא במקום, ועוד שטח הלך קפוט
בניית טיסנים והדרכת בנייה והטסה הטסה למתחילים בכל גיל.
יעוץ טלפוני חינם
ריכוז מידע. כאן תמצא תשובות להמון שאלות:
http://www.efly.co.il/forums/showthr...%E9-%F2%E5%E3%
עודד- 0525-454380 (לא לשלוח SMS, עונה רק לשיחות )
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007080663110
אפשר להטיס במגרש החניה הסמוך טיסני דלק מסוג אחד בלבד, כאלה:
![]()
חבר'ה, פתחתי את השרשור כאן כי חשבתי שהוא יותר מתאים לכאן מאשר לפורום טיסנים חשמליים [לפני שראיתי שם את התשובה], ולא כדי שיגידו לי פה שזה בסדר...
דבר שני - שאלה לכל המטיסים שם, ישנו מגרש חניה סמוך וממערב אליו שדה פתוח, רחוק מהבניינים [קרוב לגבעה הגבוהה ההיא], האם גם שם תהיה בעיה להטיס טיסני דלק? בתוך השדה עצמו? זה מרחק של קילומטר בערך משכונת המגורים שממוקמת מצפון לאזור ההטסה.
תודה מראש לעונים!
נ.ב.
רק כדי להזכיר, גם אני מטיס טיסנים והדבר האחרון שהייתי רוצה זה להרוס למישהו את ההנאה מהתחביב, הודעה של "אסור להטיס שם דלק כי זה מפריע לתושבים" תספיק כדי שאגיע רק עם החשמלי שלי ואטיס ניטרו במקום אחר.. בוגל, תודה על התשובה בפורום חשמליים, רק שתדע שאיום בריסוק הציוד לא באמת נותן אפקט מרתיע, וכן, אכפת לי מאוד אם בגללי יסגרו את שטח ההטסה ולכן אני שואל.
If you want a job done right - do it yourself
if you can't do it yourself, buy ARF
יש כאלו שמטיסים ניטרו במגרש חניה, זה מספיק מרוחק מבתי התושבים, קח בחשבון שצריך מיומנות גבוהה ע"מ לנחות במגרש החניה בשלום, אני מעריך מאוד את החברה שמטיסים שם ונוחתים בהצלחה.