קודם כל איזה מלחם צריך של בדיל עופרת .. או מה? להלחמות של כבלים, חוטים.. וכל הדברים שקשורים לשלט/מסוק/טיסן
יש למישהו המלצה למלחם מקצועי? גם אבא שלי רוצה להביא אחד אמרתי על הדרך זה יועיל גם לי
עד 1000 אם יש אני אשמח..
קודם כל איזה מלחם צריך של בדיל עופרת .. או מה? להלחמות של כבלים, חוטים.. וכל הדברים שקשורים לשלט/מסוק/טיסן
יש למישהו המלצה למלחם מקצועי? גם אבא שלי רוצה להביא אחד אמרתי על הדרך זה יועיל גם לי
עד 1000 אם יש אני אשמח..
עד 1000 ? תקציב מכובד.
בכל מקרה אני קניתי לפני כשנה מלחם של HAKKO 888 מלחם מועלה.
עכשיו הוא גם ב-670 ש"ח במבצע.
http://www.harzion.co.il/,prodinfo,1046
תתחדש.
Futaba 10CHP 2.4GHZ
E-Flight T34 Mentor
SebArt Angel S 50E
Multiplex Easy Star
Multiplex Easy Glider Pro
Multiplex Cularis
ניראה מיושן משו.. לא? :\
מה עם מלחמי ATTEN ? או שזה מחירים של מישכון בית..?
עריכה: זה פחות או יותר לשימוש שבועי ולפעמים יום יומי אז אשמח לטופ.
נערך לאחרונה על ידי Biosilc; 18-09-2011 בשעה 23:41:00.
Futaba 10CHP 2.4GHZ
E-Flight T34 Mentor
SebArt Angel S 50E
Multiplex Easy Star
Multiplex Easy Glider Pro
Multiplex Cularis
קניתי מלחם בהרבה פחות מ-70 שח' והוא מתפקד יוצא מן הכלל.
נכון, סיני, לא מכין קפה. אבל בהלחמות, אינני יכול לבקש יותר טוב. וגם הדגם ממש חדש.
אז תגיד לי בבקשה, למה אתה חושב שככל שהמחיר גבוה המוצר עדיף ?
ובכלל, דבר ידוע הוא שטיב ההלחמה נקבע בידי האדם המבצע את ההלחמה.
זו דעתי, על כל פנים.
Up'צי
אבא שלי משתמש באותו מלחם משנות ה80, והוא אלקטרונאי חובב (אבל מקצוען) שמתעסק איתו לפחות פעמיים בשבוע.
מיושן? דברים איכותיים לא נמדדים בכמות הדאווינים שלהם.
אז הוא באמת מלחם מספק?
HAKKO ו-WELLER
שניהם שמות ידועים ואיכותיים בתחום
סינים מצדדיך, מעליך ומאחורך !
טוב אז אני אדבר עם האתר ההוא נביא את המלחם הזה וזהו.
לאחר התלבטות, קניתי את המלחם שבקישור. הוא מצויד בבקר טמפ. ועושה עבודה מצויינת.
לא זו בלבד שאינני מתחרט על הקניה, אני מרוצה כל פעם מחדש.
ממליץ בפה מלא.
http://www.ebay.com/itm/200574580046...#ht_3741wt_901
כתבתי משהו תענה ברוגע, אתה יכול גם להגיד את זה ברגוע ואמרתי שאני אקח אותו מה אתה קופץ אני לא מבין? זה מין נטייה כזאת מה יש?
תודה לעוזרים.
העיקר שאיכות המלחם תישא שנים והוא עדיין יתפקד [אני בטוח שזה יקרה] וזה מה שאבא שלי רוצה אני לא אבוא ויגיד לו קנה מלחם ב - 70 שקל.
בשביל מלחם טוב מחברה מוכרת צריך לשלם, בשביל מלחם סיני עם איכות גרועה אני משער.. צריך פחות.
לא ברור מאין לקחת שמלחם סיני חייב להיות גרוע. גישה כזאת תוביל אותך להוצאות גדולות, בכל שטח שהוא, ללא כל הצדקה. בסיסה בדעה קדומה ללא אחיזה במציאות. אינני בא ללמד אותך או לנסות לשנות את קו מחשבתך. אני רק מביע את דעתי.
ולמקומותינו, האם נראה לך שגבינה של תנובה עדיפה על תוצרת אחרת, מפני שהיא יותר יקרה ? לא דובים ולא יער. הסיבה היא אך ורק משום שהם יכולים (לפחות זה מה שהם חושבים). הפרינציפ הזה תופס בכל ענף ובכל מוצר.
כך או אחרת, בהצלחה עם המלחם שתחליט לרכוש.
יש לי את ZICO מלחם אקדח 30W-130W ולאחר חצי שנה איתו הוא ניהיה מעפן בקושי מלחים ..לא יודע למה...אולי צריך להחליף את הראש שלו...
וזה מלחם שעולה 170 ש"ח לא יקר אבל ממש לא זול...בדיעבד לא הייתי קונה אותו.
escapade great planes
cessna 400- נמכר
funjet
yak 55 telink - נמכר
multiplex minimag
זה מסביר את איכות המלחם.
הנה דוגמא טובה ^ ח ח ח*ח יש חצי שנה אחריות על זיקו זה מסביר למה הוא נתחן אחרי שנה אחי![]()
נערך לאחרונה על ידי Biosilc; 19-09-2011 בשעה 18:33:49.
אם אתה רוצה מלחם מלחם, שתעשה בו שימוש גםללא קשרא לטיסנאות לך על המותגים למינהם(הקו וכו).
אם אתה סתם רוצה להלחים מחברים לסוולות, לבקרים , חוטים פה ושם אני לא חושב שתצטרך משהו יותר מסיני פשוט, מקסימום ידפק לך אחרי שנה תקנה חדש ב20 שקל.
אין ספק שאיכות המלחם ב700 שקל טובה יותר ממלחם ב30 שקל, אבל הפרנציפ פה הוא הצורך, בשביל טיסנאות אין צורך במלחם יקר...
אתה יודע מה? אם יש מישהו שדוגל בחיסכון הוצאות זה אני.
אבא שלי רוצה מלחם מקצועי, אני יגיד לו קח אחד סיני? נו באמת ..
ד"א, תמיד תיקחו את הזול והאיכות תהיה גרועה ותצטרכו להחליף, למה שפעם אחת לא תוציאו ושיהיה לכם עבודה קלה ומקצועית?
כל פעם להחליף לעוד סיני שיתקלקל? עדיף פעם אחת ולעולם לא מאשר לעולם לא ופעם אחרי פעם.
כתבתי לך וגם צירפתי קישור למלחם עם בקרת טמפ. במחיר מצחיק. אני עובד איתו כבר זמן רב ונהנה מכל רגע. אינני יודע להסביר איך זה קורה, אבל הוא מחזיק מעמד ולא מתקלקל. מי יודע, אולי זה עוד יבוא.
אין ספק שמלחם יקר כולל תחנת הלחמה יעשה את העבודה היטב. השאלה היא למה להשקיע סכום עתק (באופן יחסי) על מנת לקבל את אותה התמורה. שלא תהיה אי הבנה, אינני מנסה ללחוץ עליך, או על מישהו בכלל, לרכוש מוצר זה או אחר. אני פשוט מביע את דעתי. כמובן שהמלחם הוא רק דוגמה עקרונית לדרך החשיבה.
אני יודע שאני טוחן דברים לריק, אבל לא יכולתי לעבור על זה לסדר היום. אין ספק, התוצרת הסינית, לדבריכם, ממש לא שווה כלום. ובכל זאת הארץ מוצפת בתוצרת סינית. כל יום מגיעים מטוסים מלאים מכל טוב התוצרת הסינית: טיסנים סינים, מנועים סינים, מערכות רדיו סיניות, סוללות ואביזרים שונים מלוא חופניים. וזה רק בתחביב שלנו.
כמו שנאמר ע"י חז"ל: "איזהו המאושר? השמח בחלקו".
אני בפירוש מאושר.
אמנם זה כבר דיון ישן
אני קניתי בAce מלחם אקדח יפני בעלות של 140₪. דומה לאחד שהוזכר קודם, רק 30-100W. בשביל להלחים קונקטורים לסוללות הוא בסדר גמור; מגיע לחום שנדרש להמסת כמות הבדיל הדרושה בהלחמת בקונקטורים גדולים, הראש שלו מספיק דק ושפיצי כדי לבצע גם הלחמות עדינות יחסית, למשל הלחמתי איתו מחברי סוללה בסולו פרו׳ס שלי. לרמת ההלחמה שלי, שאיננה מקצועית, קשה לי להאמין שאוכל להוציא יותר ממלחם כלשהו, מקצועי ככל שיהיה. וכיוון שההלחמות שלי הן אחת לחודשיים שלושה כשאשתי שוכחת כבר את העצבים מהפעם האחרונה שהזמנתי סוללה, או כשיש תיקוני חשמל/אלקטרוניקה קטנים בבית, לדעתי לא מן הנמנע שיחזיק שנים. ואם יילך, נקנה חדש. זה לא כלי עבודה יום יומי שאני תלוי בו נואשות, שמצדיק מבחינתי הוצאה של מאות שקלים. ה140₪ הללו עושה עבודה מצויינת.
אגב, לפניו היה לי מלחם מקצועי בן 30 שנה של אבא שלי ז״ל, שפשוט איבד כבר מכוחו. קניתי במקומו מלחם מAce ב50₪ שהתברר כלא מספיק חזק. עם שני אלו זה היה סיוט לבצע את ההלחמות של הקונקטורים לסוללות. אבל היפני הנ״ל בהחלט עושה עבודה טובה ולדעתי, לבלתי מקצוענים שבינינו שמלחימים קונקטור פעם בחודשיים, הוא בהחלט מספיק. ולמקצוענים לא צריך להמליץ לקנות מלחם מקצועי, אני בטוח שיש להם.
Gil Friman
-------------------------------
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Mountain Models EVA Sport
Hitec Aurora 9
שלום לכם
ביוסליק
בין הקישורים כאן ראינו שתיים או שלוש גישות של מלחמים .
מלחמים פשוטים.
מלחמי אקדח .
ותחנות הלחמה.
עם מלחמי אקדח יצא לי לעבוד ממש מעט ולכן לא ארכיב עליהם.
ההבדל בין תחנת הלחמה למלחם פשוט הוא בעיקר בקרת הטמפרטורה.
למה זה חשוב?
אם אתה מלחים פה ושם חוט דקיק אז מלחם פשוט יעשה את העבודה, אבל כאשר אתה מלחים חוטים עם עובי מישתנה ,הגוף המולחם "גונב" חלק מהחום של המלחם ובעצם מקרר אותו, במלחם פשוט אתה צריך להמתין עד שהחלק יתחמם (אם בכלל) , בתחנת הלחמה התחנה מרגישה את הקרור ומעלה את הטמפרטורה כך שכימעט מיד תוכל להלחים.
בצדק תגיד שאתה יכול לירכוש מלחם זול אבל בעוצמה גבוהה , אבל הבעיה שאז כאשר תירצה לעבוד עם חוט דקיק , המלחם ישרוף לך את העבודה.
בנוסף בתחנות הלחמה ניתן להחליף בקלוט רשים להלחמת SMT (רכיבים צעירים).
HIKKO ו WELLER הן החברות המובילות בתחום , אני עובד כבר כמה שנים עם חיקוי איכותי של ה HIKKO 936 ואני מרוצה מאוד (ויוצא לי להלחים לא מעט).
בעבודה אני עובד עם HIKKO אמיתי .
אם אתה רוצה הלחמות טובות לאורך זמן לך על תחנה, אם אתה רוצה משהו נייד לך על מלחם פשוט (אבלה גם שם יש פשוט של 20 שקל ופשוט של 300 שקל).
אמנון :|