שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

נושא: מחפש מוסך פיג'ו באיזור המרכז

תודה!
    31
    הודה 180 פעמים ב 100 הודעות
    כניסות לבלוג
    3
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל מחפש מוסך פיג'ו באיזור המרכז

מישהו אמין ומקצועי שלא ישתה לי את תקציב הטיסנים רק בשביל להרים מכסה מנוע.
    המלצות?

תודה!
    733
    הודה 551 פעמים ב 447 הודעות
    כניסות לבלוג
    7
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: מחפש מוסך פיג'ו באיזור המרכז

צלצל אלי

תודה!
    20
    הודה 37 פעמים ב 21 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

סיפור קטן מהניסיון שלי עם המוסך בראשון

קניתי 206CC ופניתי אליהם כדי לתקן את אחד המוטות שמעבירים את התנועה בין הגיר לידית הילוכים (פושרוד :)) ולגבי מנורת גזים שדלקה
    התקשרו אלי מהמוסך אחרי כמה שעות וביקשו את הסכומים האלה:

1200 ש"ח עבור סט של שלושה פושרודים
    3500 ש"ח עבור ממיר קטליטי חדש כי המחשב שלהם עשה אבחון מקיף וקבע שצריך להחליף אותו כי הוא שרוף מבפנים

תוך שעה הגעתי למוסך וביקשתי מהם לשחרר לי אותו כי משהו נראה לי לא טוב . הם חייבו אותי על 200 ש"ח אבחון מחשב ובנוסף האחראי החוצפן שעבד שם קרא לי "בחור לא רציני" כי בזבזתי להם זמן ליפט עם ההצעת מחיר ... חייבתם אותי על בדיקת מחשב איך אתם באים אלי בטענות?

הלכתי למוסך "חאפר "
    חייבו אותי ב 170 ש"ח כולל עבודה על החלפת הפושרוד הפגום ועוד סכום נמוך כלשהו על החלפת חיישן גזים!!!

אני חייב לציין שהרכב נסע מאז אצלי במשך שנה וחצי ללא חזרה של התקלות שתוקנו, הממיר היה בסדר והרכב אפילו עבר טסט כמו גדול!
    שימו לב לדברים כאלה , אני חסכתי מעל 4 אלף ...

תודה!
    31
    הודה 180 פעמים ב 100 הודעות
    כניסות לבלוג
    3
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

קרה לי מקרה מהסוג הזה עם מוסך UMI בתל אביב ואופל קורסה, נכנסתי לטיפול 60000, וברכב הזה אין אפילו רצועת טיימינג אלא שרשרת אז אפילו לא צריך להתעסק איתה.
    ישבתי בבית קפה ליד וכל חצי שעה התקשרתי לשאול האם האוטו שלי נכנס לטיפול כי אני רוצה לשמוע מה האבחנות לפני שעושים משהו לאוטו.
    אחרי שעתיים וחצי בטלפון הקבוע שלי ענו לי שהאוטו כבר סיים את הטיפול. התעצבנתי שלא קראו לי כמו שביקשתי וניגשתי למוסך, הם בדיוק שטפו את האוטו... אחלה טיפול, לא?
    אז זהו שלא, כשקיבלתי את החשבון ע"ס 1800 שקל התחלתי לעבור על "רשימת הקניות" וכל ההסעיפים שנראו לי מוזרים.

חוייבתי על תוספי דלק שאין לי דרך לדעת אם שמו לי או לא - בטוח שלא ביקשתי ושזה לא חלק מהטיפול.
    חוייבתי על שני וישרים אחוריים (70 שקל כל אחד) שגם אם הייתי צריך להחליף לא ביקשתי מהם בכלל ולאוטו יש רק וישר אחד מאחורנית...
    חוייבתי על כל מיני דברים שלא הצלחתי להבין, על שמן ברקסים שאין לי דרך לבדוק אם שמו לי באמת ועל הפילטרים והחלפת השמן הרגילים,
    אבל בעיקר הפתיע אותי שחוייבתי על 4 בקבוקי שמן (!), וכשקראתי למנהל העבודה ושאלתי למה 4 בקבוקים הוא אמר שהוא שם לי אותם בבגאז' שיהיו לי לכל מקרה.
    כמובן שדרשתי מיד להעיף את הבקבוקים מהבגאז' ולבטל את החיוב על הוישר השני, הם שינו את החשבונית ושילמתי בכעס, ושמתי לב שבינתיים אף אחד לא ניגש להוציא מהבגאז' שום דבר, כי כצפוי - כי לא היו שם באמת בקבוקי שמן...

וזה מוסך UMI "רציני" באמצע תל אביב.

אחרי פחות משנה כשעשיתי את ה75000 נכנסתי למוסך שהמשפחה שלי מטפלת שם בקביעות ושם נחרדנו כולנו לגלות ששלושת הפילטרים של האוטו - האויר, השמן והדלק, כולם מטונפים בצורה קיצונית הרבה יותר ממה שהם אמורים להיות אחרי 15000 ק"מ.
    עכשיו לך תוכיח שבכלל החליפו לי פילטרים במוסך התל אביבי.

תודה!
    129
    הודה 79 פעמים ב 59 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

מסקנה חברים,
    מוסכים מורשים הם הגנבים הכי גדולים.
    אני משתדל לטפל אצל מכונאי "רגיל" או איך שאתם קוראים להם חפרים(למרות שמוסך מורשה הוא חפר עם רישיון).
    הצרה שהיום במוסכים המורשים אין בעלי מקצוע אמיתיים.למה אני מתכוון?אתה בא עם הרכב למוסך מורשה מסביר על תקלה מסויימת,המכונאי שעבר קורסים והשתלמויות מחבר אותך למחשב ומה שהמחשב אומר הוא עושה.אין אתה הבדיקה המכנאית כמו פעם.
    גם לי הייתה היתקלות עם מוסך מורשה,הרכב שלי התחיל פתעום להיחנק בהאצה ניגשתי למכונאי שלי ולאחר בדיקה קצרה אמר נחליף פילטר דלק ראשי (הפיטרון הכי זול) ומכאן נמשיך,
    לא הורגש שיפור,טוב אמרתי לעצמי ניגש למוסך מורשה הם בטח מכירים את התופעה הזו.
    תארתי להם את הבעיה הם כמובן חיברו למחשב וכאשר באתי לקחת את הרכב אמרו היצלנו לך את הגיר לפי המחשב יש חיישן תקוע החלפנו שמן גיר הבעיה נפתרה.המחשב לא מראה על תקלות.(כאן אמרתי לעצמי מה הקשר בין הגיר לחנק בהאצה (רצויי לציין שגם במצב ניוטרל כאשר לוחצים גז המנוע ניחנק ואחר כך מאיץ)
    שאלתי לקחו את הרכב לסיבוב?אמרו בטח.(שילמתי 800 ש"ח).
    מטניע את הרכב נוסע ושוב אותה תקלה.חזרתי למוסך עצבני והסברתי שלא מורגש שינוי,מייד שוב חיברו למחשב ועכשיו יש חיישן אחר שהוא תקול אמרתי למכונאי תפסיק להסתכל במחשב ותרגיש את המנוע.הוא אמר אין מה לבדוק המחשב אומר תקלה מחיישן X.
    לקחתי את הרכב למוסך שלי סיפרתי לו את מעללותי במוסך מורשה הוא צחק (אני בכיתי).ובדיוק אחרי כחצי שעה עלה על הבעיה תיקן והיא לא חזרה מעולם!
    ותנחשו מה כל זה ללא מחשב

תודה!
    168
    הודה 167 פעמים ב 126 הודעות
    כניסות לבלוג
    2
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

חשוב למצוא מוסך בעל רישיון (תזהו אותם כי הם רושמים כל רכב שנכנס במחברת...) ובעל טיפול אישי - זה טוב כי הם תמיד מכירים וזוכרים את הרכב, אפשר להתקשר ולשריין ליפט מראש וכך לחסוך זמן והם באמת מקשיבים לך ואם אתה חושב שזה X והם חושבים אחרת הם יסבירו לך למה ורק אחר כך יבצעו. בנוסף, לא משנה כמה אני סומך על המוסכניק, אני תמיד נשאר למשך הטיפול/תיקון (כל עוד מתאפשר).
    ושיהיה לכולנו רק טוב

תודה!
    89
    הודה 302 פעמים ב 270 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    7 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אני מטפל אצל חבר, מוסך "חי" באזוה"ת הישן בנתניה. הוא אומנם סוכן סובארו, אבל עושה טיפולים לכולם.
    צביקה

If you can't make it fly, try harder, else RTFM

תודה!
    20
    הודה 37 פעמים ב 21 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי Flying_student צפיה בהודעה
    חשוב למצוא מוסך בעל רישיון (תזהו אותם כי הם רושמים כל רכב שנכנס במחברת...) ובעל טיפול אישי - זה טוב כי הם תמיד מכירים וזוכרים את הרכב, אפשר להתקשר ולשריין ליפט מראש וכך לחסוך זמן והם באמת מקשיבים לך ואם אתה חושב שזה X והם חושבים אחרת הם יסבירו לך למה ורק אחר כך יבצעו. בנוסף, לא משנה כמה אני סומך על המוסכניק, אני תמיד נשאר למשך הטיפול/תיקון (כל עוד מתאפשר).
    כנראה שלא קראת את מה שכתבתי..

המוסך שניסה לעשות עלי קופה היה מוסך מורשה , עם רישיון, עם ספר ואפילו עם בוחן בכניסה שרושם אם יש לך שריטות על האוטו לפני הטיפול.
    הם הסבירו לי למה הבעיות , כי הם חיברו את הרכב שלי למחשב של פז'ו שאמר להם לדפוק אותי עם ממיר חדש...
    מסקנה הכי חשובה ממה שאמרתי היא לקבל הצעת מחיר לפני כניסה למוסך מורשה..

דרך אגב קרה להורים שלי משהו דומה עם המזרקים בג'יפ . המוסך המורשה דרש מעל 6000 ש"ח ובסוף עלה להם 2000 .

תודה!
    168
    הודה 167 פעמים ב 126 הודעות
    כניסות לבלוג
    2
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

קצר קטן בתקשורת ביינינו... אני לא מתכוון למוסך הראשי ("מוסך החברה") עבור הרכב, לא מוסך שמקשיב למחשב ולא לך. אני מתכוון למוסך בבעלות פרטית בו אדם נחמד עומד, מקשיב, מסביר ולא דוחף שטויות. כזה שכשאתה בא לטיפול שמנים והחלפת פילטרים אתה לא מוכר טיסן. אבל כן חשוב שהמוסך יהיה מורשה - פועל ברישיון משרד שקר כלשהו ונותן אחריות למעשיו ומשלם מיסים כחוק.

ובכלל ההודעה שלי באה לחזק את דבריך.

חג שמח

ציטוט נכתב במקור על ידי גיא חנוך צפיה בהודעה
    כנראה שלא קראת את מה שכתבתי..

המוסך שניסה לעשות עלי קופה היה מוסך מורשה , עם רישיון, עם ספר ואפילו עם בוחן בכניסה שרושם אם יש לך שריטות על האוטו לפני הטיפול.
    הם הסבירו לי למה הבעיות , כי הם חיברו את הרכב שלי למחשב של פז'ו שאמר להם לדפוק אותי עם ממיר חדש...
    מסקנה הכי חשובה ממה שאמרתי היא לקבל הצעת מחיר לפני כניסה למוסך מורשה..

דרך אגב קרה להורים שלי משהו דומה עם המזרקים בג'יפ . המוסך המורשה דרש מעל 6000 ש"ח ובסוף עלה להם 2000 .
    ושיהיה לכולנו רק טוב

נושאים דומים

1. [שאלה] מחפש מנחתים באיזור המרכז
    על ידי בישקו בפורום פורום דאונים וטיסנים חשמליים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 12-07-2011, 15:59:53
  2. תל אביב והסביבה מדריך טיסנים באיזור המרכז
    על ידי בוואז בפורום פורום אתרים מסחרים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 05-07-2011, 16:07:15
  3. מישהו מכיר מדריך באיזור המרכז?
    על ידי 26112611 בפורום פורום מסוקים חשמליים
    תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 15-03-2010, 23:53:11
  4. איפה ניתן לקמות דבק גורילה (הלבן) באיזור המרכז?
    על ידי vinay בפורום פורום דאונים וטיסנים חשמליים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 12-03-2009, 20:33:49
  5. [שאלה] צוק מזרחי באיזור המרכז
    על ידי IttaiP בפורום פורום דאונים וטיסנים חשמליים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 03-12-2008, 21:37:48

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך