השרשור מתעדכן אוטומטית כל 30 שניות .
Automatic thread refreshing has been stopped because you appear to be idle. Un-Idle
-
טעינה מחדש
-
redjet קללה
סיפור מקדים:
בגלל חוסר סבלנות החלטתי להרכיב את הטיסן אתמול בלילה בשעה 2:30.... וביצוע טסט בבוקר בגלילות בדרך לבסיס.
בזמן הדבקת הכנף עף לי דבק CA לפנים(לא יודע איך, הסוג נוזלי יותר...)וגם לתוך עין שמאל, בריצה למקלחת בעודי מחזיק את הכנף אני שוטף פנים ובזמן זה (שנייה וחצי) הדבק מתייבש בתוך העין, לא כ"כ כואב אבל מציק מאוד!.
הערתי את אשתי למיון ונסיעה לאיכילוב, גירוד הדבק מתוך העין ותודה לאל חזרה לבית והמשך הדבקה עם משקפי שמש.
השקמה בבוקר(קיבלתי ג')וביצוע טסט.
אני מטיס FUNJET ויש לי למה להשוות.
*אני מזמין מהסיני הכול מנועים בקרים פרופים סוללות וכו.. אך זה הטיסן הראשון (והאחרון).
איכות החומר של הטיסן: רך עדין אינו גמיש -קלקר לכול דבר
בניה: הגיע RTF הרכבה פשוטה מאוד (קצת בעיות עם הדבק)וחוסר ירידה לפרטים(חוסר של 4 ברגים,מגנט,מדבקות רופפות).
סט אפ: לפי דעתי די והותר הטיסן אני יכול לעמוד ביותר עומס גם אם יהיה עטוף בקרבון.
איזון: באתר מומלץ להטיס עם סוללה 1300 3S אני הטסתי עם 1000 ננוטק 3S והטיסן היה קדמי (לא משנה כמה לקחתי את הסוללה אחורה) טוב שלא בדקתי 2200.
חווית הטיסה: משעממת מאוד,איבוד של הרבה גובה בפניות ויחסית למשקל הוא מגיע מהר לנחיתה ושובר פרופ גם בדשה.
המראה: ממריא בצורה חלשה חסר המון כוח (דרושה זריקה חזקה נגד הרוח).
עמידות: אינו עמיד כלל , בהמראה השנייה לא הצליח לעלות והפיל את האף במהירות איטית מגובה של 2 וחצי מטר , כול החלק הקדמי כמעט עד לכנפיים פשוט התפורר ומה שנשאר שלם התעוות לגמרי.
אני מסה לשחזר אותו, אך קשה מאוד ויש לי ניסיון בהדבקות.
לסיכום- הזול עולה ביקר!! אינו מצדיק את המחיר, ואני עוד תכננתי להשים עליו סטאפ רוצח היה מתפוצץ באויר.
לא מומלץ!
*פרט נוסף- הזריקה אינה נוחה (הפרופ גם חתך אצבע)
שיהיה שבוע טוב.
dx7s
-
הרשאות פרסום
- אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
- אין באפשרותך לפרסם תגובות
- אין באפשרותך לצרף קבצים
- אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
-
חוקי הפורום