חברים עושה רושם של מסוק מהיר מדוייק ולא יקר תשפטו אתם
http://www.youtube.com/watch?feature...v=kv5jGFo56MA#!
חברים עושה רושם של מסוק מהיר מדוייק ולא יקר תשפטו אתם
http://www.youtube.com/watch?feature...v=kv5jGFo56MA#!
goblin 700 red
goblin 700 carbon red
spektrum Dx9
skookum 540
ומי שרוצה קישור למסוק אז בבקשה
http://www.myrcmart.com/kds-innova-6...vo-p-4094.html
goblin 700 red
goblin 700 carbon red
spektrum Dx9
skookum 540
לא שווה את הכסף.
אם לקנות KDS אז לקנות רק קיט ללא אלקטרוניקה ולהבים.
יש פה אחד שקנה KDS 550 ונשרף לו הבקר וגם הלהב באה שרוטה.
עדיף GAUI X5 או TREX 550FBL.
אני לא מתפלא שנשרף לו הבקר, המהנדס המהולל חשב שרכש מרצדס במחיר סובארו..
העמיס את המסוק עם זוויות הזויות, איך לא ישרף הבקר בעומסים כאלו???
לא אוהב חיקויים, המסוקים האלה הם חיקוי מושלם למיקאדו, האלקטרוניקה זבל שבזבל...
אני לא הייתי מתקרב לזה.
אני לא סובל מאי שפיות, אני נהנה ממנה
אין כמו יום שישי בדשא....
לא מזמן המסוק בגרסת ה700 מהסידרה הזו ומערכת הפלייברלס של kds קיבלו כאן כמה קומפלימנטים חיוביים מגיא ר. אני לא יודע לגבי יתר האלקטרוניקה אבל אני חושב שיש סימן שאלה קל האם אכן מדובר ב״זבל שבזבל״ מבחינת המסוק עצמו.
אני דווקא הייתי שמח לראות את המסוק של יואב טס ולשמוע חוו״ד ממנו וממטיסים נוספים בארץ (אם יהיו) על המסוק ומערכת הפלייברלס
Gil Friman
-------------------------------
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Mountain Models EVA Sport
Hitec Aurora 9
תראו רבותיי לפחות בסירטונים הוא טס מצויין וניראה טוב מאוד וגם לא יקר אני דיברתי עם יואב ולו יש את הדגם 550 והוא די מרוצה צריך שהוא יעלה איזה סירטון ליראות איך הוא טס ולישאול אותו אם הוא שינה משהו מהאלקטרוניקה המקורים
goblin 700 red
goblin 700 carbon red
spektrum Dx9
skookum 540
אלכס סרטונים זה קשקוש
אתה לא יודע מי מטיס, כמה מאמץ נדרש ממנו כדי להטיס כמו שהוא מטיס את המסוק הזה ביחס למסוקים אחרים, מה הסטאפ שעל המסוק וכו׳.
גם חוות דעת של מטיס בודד, עד כמה שאני מעריך את יואב ויכולות ההטסה שלו, לא מספיקה. צריך לחכות ולשמוע הצטברות של רשמים של כמה מטיסים על איכות המכלולים והתנהגות הטיסה של סידרת המסוקים הזו. כמובן שלראשונים שאוזרים אומץ לנסות משהו חדש תמיד יישמר קרדיט של כבוד אם הנסיון הוכח בסופו של דבר כמוצלח; במקרים של כישלון זה לרוב נגמר בשתיקה מנומסת. *
Gil Friman
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Hitec Aurora 9
אם תשווה קיט קומבו של אליין/ גאווי לגרסת FBL אל מול
קיט קומבו של KDS אין פה עניין להשוואה בכלל הקיט של אליין יקר ב 100$
לכל היותר אבל האלקטרוניקה... איכותי ובדוקה!
כך שבקומבו הטירקסים יקרים ב 100$. אבל עדיין הפרש סביר עבור איכות האלקטרוניקה.
עכשיו בוא ניקח קיט ערום ונשווה עם אלקטרוניקה איכותית יותר, לא רק שקיטורים KDS יהיה יקר יותר
אלא יהיה יקר בהרבה ולכן זה לא משתלם!!!
אני לא סובל מאי שפיות, אני נהנה ממנה
אין כמו יום שישי בדשא....
ziki (06-01-2012)
ובכלל מחירי קיטים זה דבר יחסית שולי בעסק הזה , 100$ לפה או לשם זה בקושי נספר אחרי שעוברים ריסוקים, חלקי חילוף וכו.
תומר
TBS Discovery Naza
Multiplex Fun Cub
VMar RV-4
Axial SCX10 Jeep Rubicon
Baja 5B SS
Hitec Aurora 9 + Dragonlink UHF
Once upon a time: TREX-50O ESP , TREX-600PRO EFL, Ritewing Zephyr 2 FPV , AXN, Eflite T-34 Mentor , FMS P-51D Mustang, T-33 Mini EDF
לא אמרתי שאני ממליץ לאלכס לקנות kds ולא טענתי שאיכות המסוק או מחירו מהווים אטרקציה. אין לי מספיק ידע בעניין.
אמרתי שלפחות שני אנשים שראו מסוק או שניים בחיים שלהם ראו את גרסת ה700 של המסוק הזה ב3dM האחרון (המטיס שלו לקח את המקום הרביעי אם זכור לי נכון?) ואם אני לא טועה גם את גרסת ה600 באירוע אחר, והם לא כינו אותו ״זבל״. אז לדעתי, יכול להיות שיש לו פוטנציאל. זה לא הופך אותו להצלחה מוכחת, אבל פוטנציאל יש לו לדעתי. האם הפוטנציאל שווה את המחיר והסיכון לגלות בדיעבד שבכל זאת מדובר בדרעק? אני לא יודע, כל אחד ומידת ההרפתקנות שלו. אני שמתי לי יעד לדלג למסוק 600 או 700 בעוד שנה; אין לי תקציב וזמן להתחדש כל חודשיים שלושה במסוק חדש*כך שהסיכוי שאקח הימור ואבחר בkds לא נראה גדול מנקודת הזמן הנוכחית, הגיוני יותר שאלך על משהו יותר מוכר ומוכח בשוק. אבל יש ח׳ברה שמחזיקים צי של 4-5 מסוקים ואפילו יותר, אולי למישהו כזה שאוהב לגוון ולהתנסות הkds יכול להתאים. *
Gil Friman
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Hitec Aurora 9
מי. שלא מנסה לא יודע
goblin 700 red
goblin 700 carbon red
spektrum Dx9
skookum 540
מה המצב גיל? בפעם הבאה שנפגש תראה.
לגבי המסוק עצמו: הוא חזק מאד ומהיר. אני עדיין לא מרגיש בנוח להתפרע איתו.
בינתיים נראה שמדובר במסוק מעולה לפי דעתי אבל רק הזמן ייתן תשובה אמינה לעניין זה.
אני מניח שהלהבים היו עניין של סטטיסטיקה ובעניין הבקר נראה לי שעשיתי משהו שהבקר לא כל כך "אהב"
בכיוונים וזה שרף אותו.
יואב