טוב אז ככה אחרי היום הטות של אתמול והתלהבות של טסט מוצלח חשבתי ונזכרתי שבשתי טיסות התחיל לי גשם ונחתי כמובן אבל ירד קצת גשם על הטיסן והשלט לא מבול אבל היה התחלה של גשם עכשיו לשאלה יש לדברים האילו איזו עמידות ?
טוב אז ככה אחרי היום הטות של אתמול והתלהבות של טסט מוצלח חשבתי ונזכרתי שבשתי טיסות התחיל לי גשם ונחתי כמובן אבל ירד קצת גשם על הטיסן והשלט לא מבול אבל היה התחלה של גשם עכשיו לשאלה יש לדברים האילו איזו עמידות ?
הטיסן יהיה בסדר, כל עוד המקלט נשאר יבש.
השלט פחות עמיד לנושא, ואם נכנסו מים פנימה בין הסטיקים והמתגים יכול להיגרם נזק (אבל לא בהכרח).
ממליץ לך לבדוק את תקינות כל הערוצים של השלט לפני שאתה יוצא להטיס בפעם הבאה.
בגדול אחרי כמה שעות חזרתי להטיס שוב כי נרגע הגשם והכל עבד כמו שצריך אבל אני יבדוק אחרי כמה ימים נראה שבאמת הכל בסדר*
קורוזיה לא באה אחרי כמה שעות אלא אחרי כמה ימים ,במידה והטיסן שלך מצופה טוב לא יגרם לו נזק.
בוא נגיד ככה שאחרי כמה ימים הכל יעבוד טוב אז לא נרם נזק?
אם זה רק טיפות כנראה יהיה בסדר.
פעם נקלעתי עם טלפון נייד לגשם סוחף. הוא הפסיק לעבוד, אחרי יום חדר לעבוד, ואחרי חודש שבק סופית.
מקווה מאוד ששרד אם לא אני יצטער כי זה משדר חדש
לפעמים המים שנכנסים יוצרים קצר ואז הוא מפסיק לעבוד, לאחר יום הרוב מתייבש או נספג במעגל המודפס ואז הוא חוזר לעבוד.
והבעיה האמיתית היא הקורוזיה והתנפחות המעגל המודפס וזה לוקח מספר שבועות. ולפעמים הקורוזיה וההתנפחות הורגת את המעגל לגמרי...
ולכן אם יש חשש שנכנסו מים למשדר או המקלט הכי טוב זה מייד לפתוח אותם ולהניח מול זרם אויר (לא חם מידי) כך שהמים לא יספגו במעגל..
אין לי הרבה מה לעשות חוץ מזה לפני כל הטסה לבדוק וזהו אם הלך הלך אם נשאר נשאר אומנם משדר חדש אבל יש לי עוד אחד שרציתי למכור אז נשאיר אותו אולי עוד קצת