כמה דלק נכנס במיכל של מסוק TREX 700 וכמה טיסות בממוצע אפשר לטוס בגלון של 3.78 ליטר ?
כמה דלק נכנס במיכל של מסוק TREX 700 וכמה טיסות בממוצע אפשר לטוס בגלון של 3.78 ליטר ?
TREX 700 NITRO
V-Bar 5.2 Pro
JR
GAUI X7
SKOOKUM SK540
לא מדע מדויק, יש גם מיכל ציפה, בין 6-7 טיסות לגלון לטירקס 700 לזכרוני....
לשאלתך עדי
נפח המיכל ב 700 ניטרו הוא 630CC, עם מיכל ציפה של 60CC אתה בסה"כ ממלא כ 680CC לטיסה של כ 9-10 דקות לריקון מלא של המיכל הראשי.
גלון מספיק בממוצע לכ 6.5 טיסות כאלו.
guyro (29-01-2012)
עדי בסופ"ש האחרון עשיתי הרצה למנוע (שישי שבת).
עם גלון של cool power והגעתי ל-8 הטסות של 8 דקות.
והכי מעניין זה שאין לי מיכל הקצפה (ציפה).
הכל תלוי כמה הסיכות שלך פתוחות ואיך אתה מטיס.
בכבוד רב,
שגיא אדיר
T-Rex 700N LE
V-Bar SL Pro
Ys 120 3D
DX8
תלמד מאתמול, תחיה את היום, תקווה למחר והכי חשוב תהנה מהחיים !
Fly Hard Fly Low Fly 3D All The Way
ציקי מה שכן אין מצב שאני טס 9-10 דקות הכי הרבה 8.5 ואני לא מטיס 3D חזק. לאיזה חום אני יכול להגיע ועדין לדעת שאני לא עושה נזק למנוע ? אולי אני יכול לסגור את הסיכה התחתונה עוד, היום היא פתוחה 1 3/4 והחום לא עולה על 90 מעלות (נכון לתקופה שהיה חם) יכול להיות שבתקופה הזו אני יכול לסגור בתקופה הזו את הסיכה עוד?
TREX 700 NITRO
V-Bar 5.2 Pro
JR
GAUI X7
SKOOKUM SK540
איזור ה 95-105 מעלות נורמאלי לחלוטין.
סגירה או פתיחת סיכה לא מתבצעת רק בגלל שינוי מזג האוויר מיום קר לחם אלא גם מושפעת משינוי הלחות באוויר, סוג הדלק ועוד.
לכן לא יהיה נכון לתת המלצה גורפת לפתיחת סיכה במידה מסויימת, יש מספר גורמים שאחראים על הצורך בתערובת נתונה.
אם אתה מטיס ב 90 מעלות באופן קבוע ומסיים מיכל ב 8.5 דקות אז סביר שאתה מטיס מעט עשיר מידיי, זה לא רע אם אתה לא מנסה להוציא מהמסוק את המקסימום אבל דע שאפשר להגיע לכיוון אופטימלי יותר ועל הדרך לקבל גם מסוק חזק שמגיב טוב יותר אבל כאמור אם זה לא מפריע לך אז אין בעיה.
אתה צודק ציקי בהתחלה הסיכה היתה פתוחה 2 סיבובים אחרי שאלעד סגר לי את הסיכה קצת הרגשתי שהמסוק הפך להיות חזק מאוד,כל מי שרואה את המסוק אומר שהוא עובד עשיר מאוד לפי הכמות העשן שהוא מוציא,מה שמפריע לי זה שאני רוצה לנצל אותו ולהטיס קצת יותר מ - 8 - 8.5 דקות ולקבל מסוק חזק יותר,אולי באמת אני ינסה לסגור את הסיכה עוד קצת.
TREX 700 NITRO
V-Bar 5.2 Pro
JR
GAUI X7
SKOOKUM SK540
המסוק שלך מספיק חזק, זמן ההטסה שלך מספיק ארוך. אל תיגע באף סיכה. (אלא אם בא לך להחליף את המנוע ל ys120)