שלום,
אני מחפש אתר טוב שאני יכול להזמין בו חלקי חילוף לטירקס שלי שהוא יחסית זול ביחס לאחרים וכך גם המשלוח
תודה.
שלום,
אני מחפש אתר טוב שאני יכול להזמין בו חלקי חילוף לטירקס שלי שהוא יחסית זול ביחס לאחרים וכך גם המשלוח
תודה.
TreX 500 ESP
Blade MSR
DX7
חבורת ברנר לנצח
המחירים של החלקים היום מחול כמעט וזהים לארץ. בשביל כמה שקלים אןלי עדיף לך לקנות פה.
אלה אם אתה רוצה חלקים לא מקוריים אבל באיכות טובה יש של
Rc711.com
של חברת Alzrc
וגם אם בכל תרצה להזמין של אליין אז יש שם גם ולפי מה שאני מכיר הוא הזול מכולם.
גם במשלוח.
flying-hobby.com
FUTABA 14SG
SAB GOBLIN 700 COMPETITION
SEBART SBACH E30
אריאל
צוות חאפטה מישור אדומים...
helirock
century-rc.com
מזמין מהם בקביעות, כמעט תמיד יש להם הכל במלאי, מחירים נוחים ומשלוחים זולים.
מוטי ברטוב
הסדנא של מוטי - כל סרטוני ההדרכה מרוכזים במקום אחד
שלט פוטאבה 8FG - סקירה
Goblin570 3 Blades
Goblin380
"די לי בקרן אור אחת ויחידה, שתכוון אותי למטרה"
rc711.com
TREX 450 PRO FBL
TREX 600 N FBL
TREX 700N FBL
TREX 700E V2 FBL
שלט DX7
RC711 אתר טוב אבל..
כבר נתקלתי אצלם בבעיות כאשר הזמנתי חלקים של אליין..
בעת ההזמנה חלק מסויים נמצא במלאי, ואז אחרי שכבר שילמת פתאום הם כותבים לך מייל שהחלק המסויים אינו במלאי ויסופק במועד אחר, ושולחים את שאר החלקים בלעדיו.. זה קרה לי כבר פעמיים!! ותמיד זה החלק שחסר לך בשביל לחזור לאויר.
שים לב מה כתוב בעמודים רבים של חלקים של אליין:
- due to the unstable supply of Align products, if we cannot supply you this product in a short period of time, we will ship out the other items in your order first and refund you the amount of the unavailable items or ship later.
בנוסף, בדיוק אני עכשיו מכין הזמנה של איזה 12 פריטים (הזמנה של מעל 150$) ..
ההבדל בין RC711 לעומת Century-RC עומד על 20 דולר לטובת CENTURY כולל משלוח! ובכוונה לקחתי בדיוק את אותם הפריטים!
אני אישית נכוותי מ RC711, ואני מזמין מהם רק אם לא מצאתי במקום אחר..
נערך לאחרונה על ידי bartovmoti; 12-03-2012 בשעה 12:06:09.
מוטי ברטוב
הסדנא של מוטי - כל סרטוני ההדרכה מרוכזים במקום אחד
שלט פוטאבה 8FG - סקירה
Goblin570 3 Blades
Goblin380
"די לי בקרן אור אחת ויחידה, שתכוון אותי למטרה"
מישהו יכול לתת תגובה בנושא המשלוח בכל אחד מהאתרים? איפה אני יכול לראות את עלות המשלוח?
רחפן F450 כולל ציוד FPV מלא למכירה!
שלט - flysky fs-gt3b
מכוניות:
Kyosho Inferno ST NITRO
kyosho Inferno st-rr electric
mugen mbx5 NITRO
לא שווה את המאמץ לקנות בחו"ל, המשלוח יקר ולוקח כ 21 יום עד שמגיע. תיצור קשר עם יואב מMY HOBBY בירושלים. 35 שקל משלוח ומחירי חו"ל
אם לא היית כותב זאת לרגע לא הייתי חושב לומר מילה בנושא, אבל זה ממש
אבל ממש- לא נכון.
אני מאד יסודי בבדיקות שלי, לאף אחד מהחלקים שבדקתי בארץ המחיר לא היה קרוב אפילו למחירים מפליינג הובי. כולל החנות שציינת.
מה גם שמנסיוני, קטגוריית ה500 פחות נפוצה בחנויות היבואנים בארץ (בעיקר גרסת הנעת הזנב ברצועה מאד לא נפוצה), מחזיקים בעיקר חלפים ל450 ול550; כל פעם שחיפשתי חלפים ל500- וחרשתי בבדיקת כל החנויות בארץ לדעתי, החלפים שחיפשתי היו חסרים כמעט בכל החנויות. אני מדבר על דברים שמעבר לצירים וסקידים שיש בכל מקום. ומה שיש, עולה כפול מבחו״ל. על חצי פריים ביקשו ממני 200₪ כשפריים מלא ניתן לקנות ב45$ מחו״ל, לשם השוואה.
הבחירה שלי - לחלקים שצריך מהר helidirect.com, תוך שבוע הכל אצלך
לסטוקים לטווח ארוך - helirock.com, הכי זולים ברשת
לכל מה שבין לבין- flying hobby, טיפ טיפה יותר יקרים מהלירוק אבל יותר מהירים במשלוח (סביב שבועיים בממוצע תלוי במכס הישראלי), וממש בסדר, המשלוחים שלהם לדעתי די זולים.
מrc711 וcentury.rc לא קניתי
נערך לאחרונה על ידי Friman; 12-03-2012 בשעה 18:13:54.
Gil Friman
-------------------------------
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Mountain Models EVA Sport
Hitec Aurora 9