שלושה גיפיאסים שונים,לא מקבלים נעילה ...
???
SGS2 ..
שלושה גיפיאסים שונים,לא מקבלים נעילה ...
???
SGS2 ..
בדוק שוב עכשיו. באמת היו כמה דקות שה-GPS שלי ראה רק לווין אחד, וכמובן לא יכול היה לנעול.
אתה באזור חיפה במקרה?
לפי NOAA פעילות השמש נמוכה כרגע כך שזה כנראה לא זה. יכול להיות גם שמישהו הפעיל שיבוש רב עוצמה (בכוונה או לא בכוונה). וכמובן יכול להיות משהו בלווינים עצמם - אם כי קשה לי להאמין.
Jack of OLD trades
גיא , שרון עשה restart לעמוס ואופק בצהריים![]()
הג'י פי אס בטלפון עבד...
ידעתי ששרון או אתה קשורים לזה ...
אבל לצערי גם עכשיו איו נעילה ב cyclope אינעל אחותו של פו שינג ... כבר שלוש פעמים שלחתי לו את זה ... חרא מערכת.
קורן, ב osd השני אני מקבל 5 לווינים כשבדרך כלל יש 7 ומעלה. וכן אני בחיפה. בסייקלופס אני מקבל קדחת .. הוא כניראה דפוק.
====
עמית, הטלפון "עוזר" ל gps עם טריאנגולציה של תאים /עמודים סלולריים ... זה לא שווה. אבל בדקתי מול מכשיר ידני לניווט ספורטיבי.
עבד לנו ה-GPS טוב היום אחה"צ בשמרת.
מומחה לבדיקות הרס של כלי טייס
כן .. אני מניח שהמערכת שלי פשוט מתה .. חרא מערכת (סייקלופ)
אני לא יודע למה אתה משמיץ את המערכת כי אצלי עד היום לא הייתה(ומקווה שלא תהיה)שום תקלה, ואף פעם לא חיכיתי כדי לקלוט
לוויינים(תוך כדי שאני מרכיב עלי את המשקפיים כדי לראות שהכל עובד זה כבר נקלט.....)
גם בגבהים שהרבה אומרים שהמערכת לא מדייקת אני לרוב מקבל גובה די מדוייק.(בתנאי ששנייה לפני ההמראה אני מניח את הטיסן על הקרקע ומאפס את הOSD)
מנוע זה לחלשים...
אני משמיץ כי יש לי 2 כאלו שכבר היו בסין 3 פעמים ועוד אחת שלא חזרה מסין.
אתה משתמש צעיר
חכה ...
Shlomi4046 (28-05-2012)
סליחה על ההתפרצות לשרשור אבל אני מעוניין לשאול שאלה שנראה לי שאוכל לקבל עליה תשובה פה
אני מעוניין דווקא לחסום אנטנת GPS לקליטה, כיצד מומלץ לעשות זאת?
אין לי מושג באיזה תדרים היא עובדת (אם זה משנה משהו) ועטיפה בנייר כסף בייתי פשוט לא עזרה.
יש הצעות נוספות?
צחי
אני חושב שסביב 1500 מגה הרץ ...
ואני בטוח שלא עלה בדעתך לחפש בגוגל ...
אבל בבקשה.
http://www.dealextreme.com/p/car-cig...-106826?item=8
קח בחשבון שאם אתה תשבש את ה GPS זה יראה על ידי המערכת שאתה מנסה לחסום .. הם יראו שאתה או כל הזמן במקום האחרון שבו המערכת ראתה אותך או שאתה נעלם מהמפה ... ככה או ככה הם יחפשו אותך![]()
יכול להיות ..
כדאי לך לפתוח שרשור חדש לעניין ..