תגובה: התאמת סטאפ
אל תקנה גוף מהסיני. זה זבל. המינימום זה גוף של קופטר x מehirobo.com ב50-60$, אם אתה רוצה להשקיע קצת יותר יש גוף+מנוע (עודד אמר שהמנוע של הבלייד לא יתאים)+ בקר של Alzrc מrc711 בסביב 130$.
נראה לי מצחיק לשים מערכת פלייברלס על מסוק עם סרבואים באיכות נמוכה. מה גם שאני לא בטוח - הם דיגיטליים? כי הzyx לא אוהבת אנלוגיים למיטב הבנתי. ואם אתה כבר משדרג גם סרבואים קנה סופר קומבו חדש וזהו
. אם אני הייתי עומד בפני התלבטות דומה הייתי משאיר את הבלייד בשביל האימונים והשעשוע ומאבזר מסוק נוסף- ולדעתי גם תהנה יותר ממסוק גדול יותר - נניח גודל 500 עדיין לא יקר מדי וייתן לך הרבה ערך מוסף גם בגודל ובניראות מהקרקע וגם ביציבות. תקבל שני כלים וזה תמיד טוב. הרבה כסף לא תחסוך משימוש ברכיבים של הבלייד אז לדעתי כל הפירוק והשימוש המחודש ברכיבים מיותר אם הבלייד טס לך טוב.
לא התנסתי אישית עם הzyx אבל קראתי עליה המון המלצות חיוביות, כשהתכוונתי לשדרג את הAlzrc 450 פרו שהיה לי לפלייברלס שקלתי להשתמש בה אבל הוא נמכר טרם זמנו... לגבי הספרטן קווארק - זה ללא ספק ג׳יירו שומר זנב נפלא שייתן לך תמורה נהדרת על כל גודל מסוק שתשתמש בו איתו. היו לי כאלו על 450, 500 ו600 ובכולם הקווארקים עבדו מעולה. עכשיו יורד האחרון מה600 שמשתדרג אוטוטו בביסטיקס.
נערך לאחרונה על ידי Friman; 04-07-2012 בשעה 00:24:10.
Gil Friman
-------------------------------
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Mountain Models EVA Sport
Hitec Aurora 9