תגובה: כיוון ביסטיקס (Trex 600 esp DFC)

נכתב במקור על ידי
נולד לטוס
גיל אין swash mix בביסטאיקס אתה אמור להיות במצב נורמל סרבו אחד ולהבדיל מ3g שנמצאים כמו במערכת פלייבר עלccpm 120 שלושה סרבואים. בביסטאיקס היא עושה ccpm לבד ללא מיקס מהשלט
אם המטרה שלך לעדן את תנועת הסייקליק ניתן לעדן בתפריט האקספו dr פשוט תוריד בהדרגה את אחוזי ה dr במצב אליירון והאלוויטור וזהו
חשוב לתהיה לביסטאיקס טווח תנועה מקסימלי זה לא חכם להגביל את טווח התנועה כי הטווח הזה מאפשר למערכת יכולת תמרון בשעה שהיא צריכה לתקן את המצב הנתון.
אני עדין מציע לך לפני שאתה עולה לתת למישהו שתכנת או יודע איך לתפעל את המערכת.
ועוד דבר חשוב אני חושב שפתחת כאו פוסט על זה וזהו הדבק הדוצ ,אני מקווה שלא התקנת עם המקורי אלה עם ה m3 האדום או השקוף
תודה כפיר, אכן שאלתי את זה בשאלה הראשונית שלי אבל הגעתי למסקנה שאם כולם ממליצים להימנע מהדו"צ המקורי - אז עד כמה שזה נשמע לי תמוה שהיצרן מצרף דו"צ שכולם לא מרוצים ממנו, אני עדיין אלך עם הדעה הרווחת. יש לי דו"צ M3 סיליקוני שקוף עם פס אדום מהום סנטר, אשתמש בו, הבנתי שההמלצה למסוק 600 חשמלי היא על שכבה אחת ולא 2 ומשם אתחיל.
האם הורדת אחוזי הDR לא מגבילה את טווח התנועה של הביסטיקס? הרי אני מגדיר קודם בתפריטים טווח תנועה מקסימלי למערכת עד לנקודה המקסימלית שאפשר מבלי להיכנס לביינדינג בסרבואים - ואז ההגבלה בDR היא הגבלה לעד כמה רחוק בזוויות המשדר מורה למערכת ללכת, זו לא הגבלה של מקסימום התנועה שהמערכת עצמה מסוגלת לה. אז זה בסדר, אם אני מבין נכון, לא? זה לא שטווח התנועה של המערכת עצמה מוגבל אלא רק הטווח שהמשדר מנצל מטווח התנועה של המערכת, שמוגבל באמצעות הDR?
לגבי להעזר במישהו בעל נסיון - זה תמיד נכון, אך לצערי אני לא בטוח כמה החברים מסביבי מכירים את הביסטיקס לעומקה; הרוב מסביבי עם VBAR וכמובן תותי עם הסקוקום 540 במסוקים שלו. חבל שבשישי האחרון לא הבאתי את המסוק איתי לשטח כיוון שאסף אלוש התארח ואני בטוח שיכול היה לתת לי טיפים ולעזור לכוון
. אולי עשיתי טעות שלא הלכתי על סקוקום 540 כי אז בוודאות היה לי במי להעזר.. בכל אופן אני אלמד את הביסטיקס ומניח שאסתדר, הסרטון האחרון שקישרתי אליו מיוטיוב מגדיל לעשות ומראה בדיוק איך אמור להתנהג המסוק במצב תקין ובמצב לא תקין עבור כל אחד מהפרמטרים שיש לכוון וזה עושה לי המון סדר בראש, מרגיש יותר בטוח לגשת לכיוונים עכשיו כשראיתי ת'כלס בעיניים אילו בעיות אני אמור לחפש ולאיזה מצב אני אמור לשאוף עבור כל פרמטר.
Gil Friman
-------------------------------
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Mountain Models EVA Sport
Hitec Aurora 9