תגובה: EMS - הפתעה לטובה !

נכתב במקור על ידי
עודד מזור
עדכון נוסף - חבילה מטאיוון בשווי של 50$ הגיעה עם ems ונדרשתי לשלם 35 ש״ח. בקיצור, אני מבסוט מ-ems. מישהו נכווה מהם לאחרונה ?
עד לפני שבוע הייתי מצטרף למחמאות.
הסרט הטורקי שאני עובר בשבוע האחרון פשוט לא יאמן ואני לא בעל גוזמה - אני אחרון הגוזמאים.
אין לי מילים לתאר את הסאגה המטורפת שאני עובר איתם במספר הימים האחרונים.
לתאר את הסאגה הזאת כחלמאות לשמה יהיה להחטיא את האמת - בלאגן שפשוט אי אפשר לתאר במילים.
לא מאחל לאף אחד מכם לקבל הודעה לאחר שכבר נאמר לכם שהחבילה מחכה לכם בסניף הקרוב, רק כדי לראות שאין הם מוצאים אותה, שלמחרת מוצאים אותה בקצה השני של המדינה (כך המחשב שלהם אמר) ובאותו זמן לקבל הודעה ממוחשבת בנייד "החבילה בדרכה חזרה לשולח. הסיבה: סירב לקבלה". הדואר טוען: בטעות החבילה נשלחה לאותה כתובת בעיר אחרת. ה גי פי אס שלי טוען בתוקף שלא כך - לא קיים רחוב בשם זה בעיר האחרת. רגע, אז מי בעצם סירב לקבלה?..
זה היה בתחילת השבוע. שלושה ימים מבטיחים לי שהיא בדרכה אלי כשלמעשה היום בסניף מצאו מסמך שהחבילה כבר 4 ימים בנתב"ג וטסה חזרה לארה"ב.
ולא, זה לא כל הסיפור - העלילה מסתעפת מספר פעמים במהלך הימים האחרונים אך שטח האחסון של שרתי Efly לא יכילו את כולה.
אלה היו שישים שניות על "איך לעזאזל חבילה תמימה שחצתה 11,000 ק"מ של יבשות, אוקיינוסים והוריקנים ב4 ימים נמחקה כלא היתה על אדמת ארץ הקודש".
Airplanes don't mind if you like to look at other airplanes