עזרה בהתקנת BIXLER
ראשית תמיד עדיף להשתמש בסרבואים טובים על פני גרועים. אופציה נוספת שיש אנשים שבוחרים בה היא לא להדביק את שני חצאי הגוף אלא להצמיד אותם עם דבק סיבים כך שניתן לפתוח במידת הצורך. אני פחות ממליץ לך על האופציה השנייה, אין לך צורך ממשי בכך.
אם יש לך 6 ערוצים במקלט אולי דווקא כן עדיף לך לחבר כל מאזנת לערוץ נפרד עם מיקס ביניהם (איזה מיקס בדיוק ייצטרך להסביר לך מישהו שיש לו dx6 או מכיר אותו, אני לא מכיר את השלט הזה)- זה ייתן לך אפשרות להגדיר דיפרנציאל במאזנות שזה מאד עוזר, ולא ניתן להגדיר דיגיטלית כשעובדים עם חיבור Y. איך מגדירים דיפרנציאל - שוב שמישהו שמכיר את הdx6 יסביר לך. למה להגדיר דיפרנציאל? חפש בפורום את הביטוי ״דיפרנציאל״ ותשכיל בנושא, יש כמה מאמרים מעניינים בעניין כאן בפורום.
כדאי באופן כללי שתקבל קצת עזרה והדרכה ממישהו שמכיר את הביקסלר ואת הdx6. לא שזה כזה מסובך להדביק כמה קלקרים אבל יש הבדל באיכות הטיסה וההנאה שלך מההטסה בין קלקרים שהודבקו נכון לקלקלרים שהודבקו לא נכון. יצא לי למשל להטיס טיסן כלשהו שהפרופ שלו פשוט חובר הפוך, עניין קטן ושולי שבקושי שמים לב אליו - הטיסן בקושי סחב ובעליו שקל כבר להחליף מנוע. הפיכת הפרופ לכיוון הנכון הייתה שינוי של שמיים וארץ בהתנהגות הטיסן ובכח שהמנוע הפיק. דברים קטנים כאלו יכולים להיות ההבדל בין טיסן מבאס לאחלה טיסן. אז כדאי לקבל קצת ייעוץ 1 על 1 ממישהו מנוסה, בשביל ההנאה העתידית שלך ולא פחות חשוב מכך - מטעמי בטיחות.
Gil Friman
שישי בבוקר באנדרטה
------------------------------
T-rex 500E 3GX -
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9
נערך לאחרונה על ידי Friman; 11-08-2012 בשעה 21:18:18.
Gil Friman
-------------------------------
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Mountain Models EVA Sport
Hitec Aurora 9