הגיעו פרופלורים לרחפנים -LOOL TV
תסתכלו במסחרי
דודי
0505550988
הגיעו פרופלורים לרחפנים -LOOL TV
תסתכלו במסחרי
דודי
0505550988
נכנסתי וראיתי רשימה מפוארת :
propellers
GPS
NAZA
איפה דגמים, איפה גדלים ומידע טכני (bore size etc....) , איפה מתאמי פרופ, איפה מחירים מחירים מחירים ?
שלא לדבר על אתר הזמנות אינטרני כמו שאנחנו רגילים ?
תראו את זה כביקורת בונה, אנחנו יודעים מה אנחנו רוצים ורגילים לרמה מסוימת של חנויות, אם תשפרו סטנדרט נשמח לראות אתכם כתחליף לחנויות בחו"ל, אבל עד אז....
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
איציק רונן (08-10-2012),Assaf110 (08-10-2012),guy1a (07-10-2012)
שלא לדבר על זה שאם כבר שמת מודעה בפורום המסחרי, למה אתה שם פה (מוסווה בצורה של לינק)?
ראבק אתה אתר מסחרי, תתנהג בהתאם. תאר לך שהסיני היה שם כאן "תזכורת" על כל מוצר שיש לו במלאי.
מומחה לבדיקות הרס של כלי טייס
Assaf110 (08-10-2012),Flying_student (07-10-2012),guyst (07-10-2012),Shahars (08-10-2012),sharonx (07-10-2012)
הם לא מצליחים לקלוט כמה דברים ..
אחד מהם זה כמה גרוע כל ההתנהלות הזאת נראית מהצד
שני זה שאם לא נדע מחיר לא נקנה ...וגם כשמדברים עם דודי מחיר זה לא מחיר ..
שלוש זה החוסר מקצועיות הנוראי ..
אבל הם מחזיקים את הפורום .. ומספקים לנו שעות של שעשוע .. אז מה איכפת לנו ?:-)
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
איציק רונן (08-10-2012),sharonx (07-10-2012)
דרימר , אני מבין את הצורך במפרסמים ושיתוף פעולה עם גורמים מסחריים.
אבל לדעתי אפשר לצפות מהם לאיזה רמה מסוימת של מקצועיות, זה פשוט לא ניראה טוב.
וזה שאתם מאפשרים את זה כמו שזה לא ניראה טוב גם כן.
אני לא בא לתקוף אף אחד , אבל ראבק- לפתוח בפורום מוכרים/קונים "יש לנו פרופים, נאזה , שלדות וכו וכו. תתקשרו ל 0534324234" ( בלי שום פרטים או אפילו חנות מקוונת)
ואז לפתוח פה גם שרשור ולרשום "הגיעו ככה וככה , פרטים (עאלק) בפורום מוכרים / קונים ..." זה כבר חוצפה.
תומר
TBS Discovery Naza
Multiplex Fun Cub
VMar RV-4
Axial SCX10 Jeep Rubicon
Baja 5B SS
Hitec Aurora 9 + Dragonlink UHF
Once upon a time: TREX-50O ESP , TREX-600PRO EFL, Ritewing Zephyr 2 FPV , AXN, Eflite T-34 Mentor , FMS P-51D Mustang, T-33 Mini EDF
זה לא חוצפה. זה טיפשות.
הם מחזיקים את הפורום ואפילו לא מרויחים מזה. מה איכפת לכם ?
תעברו הלאה .. תתעלמו מהפוסטים האלו :-)
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
לא לקנות פרופים של DJI
תחשבו מה היה נשאר מהרחפן אם זה היה קורה ב 50 מטר !
http://www.multirotorforums.com/show...lodes-on-video!
או גמפאן קרבון מיקס, או גראופנר. יש שאוהבים את גמפאן פלסטיק, אבל לא הייתי שם אותם על כלי כבד.
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
אני מסכים אם כל מי שכתב על חוסר הטעם (בלשון המעטה) שבאופן הפרסום, הערה בעניין הועברה.
אגב, בכל עניין צורם אפשר לשלוח הערה והנושא יתוקן.
רציתי להזכיר את חוקי הפרסום בפורום:
חברים מהשורה יכולים לפרסם ב"מוכרים קונים"
בעלי עסקים/נותני שרותים, יכולים לפרסם בפורום המסחרי בתנאי שבחתימה יהיה ברור מי עומד מאחורי הפרסום. – השרות ניתן חינם לרווחת החברים.
בעלי עסקים הרוכשים שטח פרסום הם היחידים שמותר להם לפרסם בתוך הפורומים. להם בניגוד לבעלי עסקים אחרים מותר משום בחוזה מול המפרסמים ברור ומוסכם שבמידה ויפרסמו בתוך הפורום, הם חשופים לביקורת בונה וכזו שקצת פחות ולא תהיה להם שום טענה.
ברצוני להבהיר שבמידה ולדעת בעל העסק נראה שהביקורת היא שיקרית, הוצאת דיבה או שבעל העסק מאמין שהמבקר עושה זאת כדי לפגוע במטה לחמו של בעל העסק (כי לא קיבל הנחה או שהוא סתם מגעיל), אזי הוא ראשי לתבוע את אותו אדם וההסכם איתנו לא מונע זאת ממנו.
צר לנו שאנו נאלצים לפרסם, אבל מאז הקמתו של הפורום השקענו מעיין ואני כסף פרטי שלנו בסכומים של כמה עשרות אלפי שקלים והעניין נהיה קצת גדול אלינו. מאז שנאלצנו לשדרג שרתים (בפעם הקודמת) החלטנו להכניס פרסום באופן מינורי, כדי לכסות את העלויות.
דרור, אתה מוזמן לתרום לנו חמישה שקלים לחודש, וגם אלו שרגילים לרכוש בחנויות איכות של השדרה החמישית... במידה ונגיע לסכום הדרוש לתחזוקה ובניה, נשמח להוריד את המפרסמים בכלל.
איציק ומעיין
Some things you can only really appreciate from above
אתה צינור: http://www.youtube.com/user/IRonen
הצעת ייעול : כפתור Donate של פייפאל , ככה כל אחד יתרום כפי יכולתו. זה מקובל מאוד בפורומים אחרים.
+1
חמוד אתה.
באמת תודה.
1. באמת אין כוונה לעשות רווח. רק תחזוקה + פיצ'רים חדשים ופיתוח + עו"ד + קצת כסף למשברים.
2. החשש שלי שבהתחלה אנשים יתלהבו ויפרגנו, אבל מהר מאוד זה נגמר.
אני חושב שכרגע הפרסומות רגועות ומאוד לא מפריעות ובאופן די גורף שום חנות לא עשתה שימוש לרעה בזכות הפרסום. לרוב החברה שלנו הם אלו שעושים בלאגן.
אז תודה לכל המציעים, אנו שומרים את הזכות לחזור אליכם בעת צרה....שוב תודה לכולם,
איציק
Some things you can only really appreciate from above
אתה צינור: http://www.youtube.com/user/IRonen
איציק אולי תעלו סקר ציבורי - איך רוב חברי הפורום היו מעדיפים לסייע לכם לממן את הפורום, בפרסומות או בדמי מנוי סמליים, וכמה יסכימו אנשים לשלם על דמי מנוי כאלו? אני חושב שלא תהיה בעיה לחלק ניכר מהחברים הפעילים בפורום לשלם דמי מנוי סמליים ומי שיבחר לא לשלם יוכל להמשיך להתעדכן כצופה. ואם יש חשש שזה ימנע מחברים חדשים להצטרף- תנו 50-100 הודעות חינם לכל מצטרף ולאחר מכן מי שנתפס לעניין ולפורום יבחר אם רוצה לשלם דמי מנוי או להישאר צופה... יכול להיות שאנחנו טועים להניח שהציבור הרחב יעדיף לשלם דמי מנוי אבל כאמור סקר חסוי יכול לעזור לבדוק את זה
נערך לאחרונה על ידי Friman; 11-10-2012 בשעה 09:14:58.
Gil Friman
-------------------------------
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Mountain Models EVA Sport
Hitec Aurora 9
guy1a (11-10-2012)
זה קל לדבר אבל התכנות של האתר מסובך וקשה
ועם אני לא תועה הפלתה של הפורום חינמית !