גיל אתה יכול להיום רגוע אמרו שמחר בדרום יהיה בבוקר גשם ועד הצהריים יפסק אז טטיס בצהריים ואותו סיפור בשבת
goblin 700 red
goblin 700 carbon red
spektrum Dx9
skookum 540
הזדמנות טובה לטייסות לשבת ולהכין את הסרטונים.
הזדמנות להיסגר בבית עם הסימולטור..
וחוצמזה.. אם תטיס כל הזמן בסוף ימאס, החורף יגרום לך להתגעגע ואחרי שתתאמן בסימולטר גם תחזור חם..
מוטי ברטוב
הסדנא של מוטי - כל סרטוני ההדרכה מרוכזים במקום אחד
שלט פוטאבה 8FG - סקירה
Goblin570 3 Blades
Goblin380
"די לי בקרן אור אחת ויחידה, שתכוון אותי למטרה"
lior_bar_ami (08-11-2012),tossman2 (09-11-2012)
אני ניצלתי את היום היפה בטבריה ועליתי לביג להטיס![]()
TREX 700 NITRO
V-Bar 5.2 Pro
JR
GAUI X7
SKOOKUM SK540
ניסיון של שנים - הטסות בשבת בבוקר - "אלוהים" מתחשב ועושה הפסקה בין 8 ל 11.
בדרך כלל אנחנו מפסידים את ההטסות בשבת בגלל הבוץ שיש בשטח ( באנדרטה בב"ש ) לא בגלל הגשם.
במרכז הארץ הסיפור שונה , כולם כופרים שם.![]()
זזתי לטיסה קצרה חמישי מ א ו ד מוקדם בבוקר..
אני מנסה לנשוף מהחלון להזיז תשקע הזה או לפחות לעכב אותו קצת , שיהיה אולי חתיכה מיום שישי.. שזה עוד מעט.
לא חותם על שבת.. ניקח תחשמלי..
אז בכל זאת יצאנו בבוקר להטיס, הגשם התחשב בנו והתחיל לטפטף בדיוק כשנכנסנו כבר למכוניות חזרה. מה שכן, היו רוחות מטורפות... ל600 שלי זה לא הזיז אבל את הסבאח פשוט לא הצלחתי להנחית, גם בגלל הרוח, גם מרכז כובד אחורי וגם טיסן חדש שאני לא מכיר; 4 פעמים ניגשתי לנחיתה והוא פשוט מסרב לרדת! מזל שאשר הגיע בדקה ה90 לשטח, לקח ממני את השלט ובקור רוח הוריד אותו לקרקע פחות או יותר בשלוםגם הביקסלר של משה חטף מכת רוח עצבנית שהפגישה אותו עם האדמה בזווית לא מתוכננת אבל שרד את זה בכבוד וכמעט בלי נזק.
נקווה שהסופ״ש הבא יהיה רגוע יותר
נערך לאחרונה על ידי Friman; 09-11-2012 בשעה 11:26:54.
Gil Friman
-------------------------------
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Mountain Models EVA Sport
Hitec Aurora 9
גם אני הטסתי היום את היאק והביקסלר, בכיבוי מנוע בביקסלר הוא פשוט עף אחורה! את היאק הטסתי יותר מוקדם שהרוחות עוד היו "רגועות" , הכל ירד לקרקע בחתיכה אחת![]()