לאור השבת הגשומה ולאור התחזית הדומה לסופ"ש הקרוב...
אין ברירה וחייבים לשרוף קצת ניטרו.
מי בא להטיס בפלמחים ביום רביעי הקרוב (בבוקר) ?
אמיר - בודק.
ליאור - יגיע (אם יהיה בארץ בע"ה)
מי עוד ???
אורי
לאור השבת הגשומה ולאור התחזית הדומה לסופ"ש הקרוב...
אין ברירה וחייבים לשרוף קצת ניטרו.
מי בא להטיס בפלמחים ביום רביעי הקרוב (בבוקר) ?
אמיר - בודק.
ליאור - יגיע (אם יהיה בארץ בע"ה)
מי עוד ???
אורי
נערך לאחרונה על ידי ori_lavee; 22-02-2009 בשעה 13:35:21.
גם בשלישי יש צפי לגשם ורוחות חזקות בבוקר.
רביעי/חמישי נראים יותר מבטיחים.
אני יכול ורוצה לבוא אך לא בשלישי בהתחשב בתחזית.
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
אורי היקר אני בא...אני "בוער" כבר להטיסססס![]()
קבענו באיזה שעה בבוקר?
עפ"י הנהלים על כל מטיס לגמור גלון דלק באותו היום!!! ולא יענש בחומרה...![]()
מתכוונן לרביעי. כנראה שיהיה גם TEST FLIGHT של הגרזן FPV.
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
אני מבקש להפסיק מייייד עם השרשורים האלו !!!
אני לא מסוגל לתפקד בעבודה בידיעה שישנם מטיסי אמצע שבוע.
מה, אתם לא עובדים
ואם כן, אז אפשר לעבוד איפה שאתם עובדים?
בברכה,
נדב ברק.
תשלח קורות חיים, אולי יצא מזה משהו...
מה שבטוח גם הבוס שלהם מטיס, אז הוא מבין ללב העובדים המטיסים ומאפשר להם לפרוק לחצים בטיסה על חשבון שעות העבודה![]()
אנגלי, אמריקאי ואיטלקי נפגשים בארץ רחוקה ומתחילים לדבר. אומר האנגלי: "או, כמה אני מתגעגע לאשתי. כשהיא רוכבת על הסוס שלה הרגליים שלה מגיעות לרצפה, וזה לא שהסוס שלה נמוך כמו שהרגליים שלה ארוכות".
אומר האמריקני: "הו, כמה אני מתגעגע לאשתי. אני יכול להקיף את המותניים שלה ביד אחת, וזה לא שהיד שלי כזו גדולה כמו שהמותניים שלה פשוט צרות".
אומר האיטלקי: "אח, כמה אני מתגעגע לאשתי. כשאני יוצא לעבודה אני נותן לה פליק קטן על התחת, וכשאני חוזר הביתה התחת שלה עדיין רוטט, וזה לא שיש לה כזה תחת גדול כמו שיום העבודה שלי קצר".
שינוי ב Location.
בגלל פקקי הבוקר ומטעמי נוחות של אמיר ושלי אנו רוצים להחליף את מקום המפגש לגלילות.
לוחות הזמנים נשארים ללא שינוי, מקווה שזה יסתדר לשאר חברי "צוות הסטות אמצע השבוע".
אורי
יש סיכוי שאני יבוא אם יסכימו לי לוותר על השעתיים הראשונות של בצפר
אני גר ברמת השרון אז זה גם ככה ממש קרוב![]()
יוהו! איזה כיף יהיה לי את פלמחים לבד! בדיוק מאותם טעמי נוחות שלכם אין לי יכולת להגיע לגלילות ולהגיע לעבודה בזמן.. מה גם שאני לא אוהב לעשות TEST FLIGHT בשטח כמו גלילות..
תהנו חבר'ה
ליאור, אתה בגלילות או פלמחים?