מנוע dle-55
הבטריה עליה חשבתי:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...ver_Pack_.html
אשמח להעשרה
תודה
מנוע dle-55
הבטריה עליה חשבתי:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...ver_Pack_.html
אשמח להעשרה
תודה
סוללה להצתה כמו שרשום , עד 6V
הסוללה הזו היא 6.6V בטעינה מלאה היא תגיע לפחות ל 7 אם לא יותר
לא הייתי לוקח את הסיכון....
לך על ניקל קדיום 4.8 בעלת קיבולת גבוהה ותשאר על הצד הבטוח
אני מטיס את שלי עם ניקל מטאל 6V
אם אני לא טס, אף אחד לא טס....
H9 P-51 180 Giant
GP Cosmic Minnow
T1 Mini Fortune Turbine Jet
Boomerang Xl Turbine Jet
Carf Ultra Flash Turbine Jet
Efxtra Racer Upgraded 6S
Extreme Flight Extra300 61
Seagull electric Trainer
Dji Mavic Pro
פה במדינתנו יש סוללות LIFE של הוביקו . סוללה ירוקה 6.6 עובדת אצלי נהדר עם DLE וההצתה שבאה איתו.
סוללות ניקל-קדמיום הן רעילות ולפיכך ייצורן הופסק כבר לפני שנים רבות. אולי אפשר עדיין למצוא פה ושם איזו אחת, אבל בגדול, מהסגנון הזה נמצאות בשוק רק סוללות ניקל-מטאל.
כאשר סוללה ניקל-מטאל במתח נומינלי 6V (חמישה תאים) מסיימת טעינה מלאה, המתח בה מגיע עד 7.2V; תואם בדיוק כמו הסוללה בשאלה המקורית.
לא הבנתי...אז 6.6 זה חזק מידי? (בטעינה מלאה מגיע ל7.2...)
או שזה סבבה?
לי אמרו שזה גבוה מידי וצריך להוסיף BEC
מישהו? אני רוצה לקנות סוללה להצתה ואומרים פה חבר'ה שלייף בעלת מתח גבוה מידי ואחד שאומר שהירוקות של הוביקו דווקא עובדות בסדר.
וגם ה6V , כלומר 5 סוללות NIMH גם נותן מתח גבוה מידי כשהוא טעון.
מבולבל.... o_O
יש שרשור שרץ עכשיו בדיוק על הנושא של סוללות ה LIFE , לאחר 5 דק אחרי הטעינה המתח כבר לא מתקרב ל 7.2 לכן אין חשש להשתמש בה ... מעבר למה שכבר מוכח כי אנשים משתמשים בה ...
אגב באותה ההקבלה אפשר לשאול איך יעבוד סרוו של 6V עם מתח של 6.6V או למשל במשדרים מסויימים החליפו סוללת 8 תאים ניקל מטל (כ 11V) ועובדים עם ליפו טעונה לחלוטין ב 12.6V (כמעט 1.5V יותר ) - זה פשוט עובד - היצרנים מכוונים למתח עבודה מסויים אך אם הם היו מגבילים את סף העבודה רק למתח המותר ולא נותנים קצת ספייר הרבה מכשירים היו נשרפים כבר מזמן![]()
בברכה ,
שחר ג.
ההבדל בין מי שאתה ,
לבין מה שאתה רוצה להיות ,
הוא במה שאתה עושה ...
סתם לידע כללימצאתי את זה עכשיו
המסקנה הבלתי נמנעת, אני נוהג להטעין את סוללת הטיסן תמיד לקראת יום הטסה. הסוללות שמשמשות אותי בטיסנים הן LIFE 6.6V בקיבוליות של 2100 מיליאמפר.
הסוללה של השלט זה משהו אחר, שם צריכת הזרם כל כך נמוכה, שאפשר בהחלט לטעון אחת להרבה ימי הטסה, בהתאם לקריאת מד המתח בשלט. בפועל, אחת למספר חודשים, כאשר אני מטיס בכל סוף שבוע בממוצע ארבע טיסות של 10 דקות, כל אחת. הסוללה בשלט היא LIPO 11.1V בקיבוליות של 2600 מיליאמפר.
כמה סוללות למקלט? שתיים של 2100?
ולהצתה באיזו סוללה אתה משתמש?
אני משתמש בסוללה אחת של 2100 מיליאמפר לטיסן. בכל הטיסנים שלי מותקנות סוללות כאלו, אחת בכל טיסן.
כרגע אינני מטיס עם מנועי בנזין. ממילא אינני משתמש בסוללות להצתה.
נראה לי שאני אלך על שתי סוללות למקלט(שתהיה אחת לגיבוי) לייף 6.6 2100 מ״א
לגבי ההצתה אני עדיין מתלבט אם לקחת לייף 1450 מ״א-מה שיש בראש השירשור
או ללכת על 4.8 וולט NIMH
נערך לאחרונה על ידי neo 2; 24-05-2013 בשעה 19:24:13.