נכתב במקור על ידי
magnos
טוב אז לפני שנתיים היה לי טיסן דלק, יפה ואהוב (טריינר...) שהייתי מטיס.. ממש אהבתי את זה , אבל לא יודע לא היה לי זמן, הייתי קצת קטן מידי... הפחיד אותי הסיפור הזה. גם הדלק לא היה בנוי עלי, פשוט כי היה לי מפחיד מידי, והלחיץ אותי(לא יודע איך זה נשמע לכם, אבל ככה זה היה לי.)
בכל מקרה, עכשיו שמרתי את השלט כי תמיד תכננתי לחזור להטיס(ולא חזרתי.. אבל אף פעם לא מאוחר מידי )
יש לי שלט sanwa 6 ערוצים(RD6000), לא 2.4 אבל שטויות כי התדר ממש נדיר(לדעתי הרבה יותר טוב מהסינים שהסתובבו כשאני הייתי מטיס. בסוף יהרגו מישהו עם דבר כזה)...
בקיצור, כמה יעלה לי עכשיו טיסן חשמלי? הייתי מטיס טריינר, אבל לא ממש הטסתי הרבה, ולא הייתי ממש בטוח בו... הטסתי כמו שצריך, אבל לא ממש מיציתי אותו, אז אני חושב שאני צריך עוד טריינר(יש לי גם סימולטור כדי שאתחמם..)
חשבתי על מינימג הגרמני, והיו כאלה שהמליצו לי להסב בלזה- אבל אני גם רוצה משהו שיהיה יותר בטוח להתרסקות... אז לדעתי אני אתחיל עם טריינר של epp... יש לכם סטאפ? אני לא מבין כלום בחשמלי, קראתי תמדריך, הרוב ידעתי... אבל מנועים וכאלה, אני לא מכיר, ולא בטוח בדיוק מה צריך, מה מומלץ לקנות מהסיני ומה לא.
התקציב שלי חלקי, יש לי כסף בכיס והוא אחרי עבודה קשה ורבה... ואני אצטרך אותו, אז אני מאמין שאוכל להשקיע כאן ב1200-1500 ממש אם כאב לב, כשיש לי כבר מערכת שלט,מקלט ובטרייה(שאני לא בטוח מה מצב הבטרייה)
יש המלצות?