בזמן שאני מהרהר לעצמי מתי ייצא מודול 1.2Ghz ל fatshark עלתה לי שאלה...
אם יש מודול בתוך המשקפיים אז אני בעצם לא צריך מקלט כי הוא בתוך המשקפיים?
או שאני טועה ומבלבל בין כמה דברים שונים.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
בזמן שאני מהרהר לעצמי מתי ייצא מודול 1.2Ghz ל fatshark עלתה לי שאלה...
אם יש מודול בתוך המשקפיים אז אני בעצם לא צריך מקלט כי הוא בתוך המשקפיים?
או שאני טועה ומבלבל בין כמה דברים שונים.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
המודול במשקפיים הוא 5.8GHz - אז לעבודה בתחום התדרים הזה אתה לא צריך מקלט.
אבל, ל 5.8GHz יש את הבעיות שלו (טווח וחדירות) ולכן הרבה מעדיפים לעבוד בתחומים של 900MHz או 1200MHz עם מקלט חיצוני.
לדומיניטורס כרגע יש שתי אפשרויות או 5.8 או 2.4 זה בעצם מקלט שבנוי בתוך המשקפייים. ( הוא מודול נשלף שניתן להחלפה) יש שמועות שבקרוב יצא 1.2 שכרגע ניתן לחבר למשקפיים רק מקלט חיצוני
עוד אופציה שיש לך היא לקנות מודול שידור קטן של 5.8, יש בשועל בבערך 20$, ולממסר את הוידאו מ1.2 ל5.8 דרך תחנת הקרקע.
בהנחה שבלאו הכי תרצה להקליט מהקרקע, מקלט 1.2 רק ישירות למשקפיים לא יספיק לך. לכן לדעתי אם כבר יש לך מודול מקלט 5.8 למשקפיים, פתרון הממסור הוא הכי פשוט וזול לביצוע.
לי אין פאטשארק אבל אני גם כן שוקל לממסר בעתיד את הוידאו מתחנת הקרקע למשקפיים, כך שיהיו לי משקפיים ״אלחוטיות״. זה נוח יותר כשמטיסים טיסנים, מאשר לזרוק/להמריא מהמסלול, לחזור לתחנת הקרקע, לשים משקפיים על הראש ולעבור לfpv
נערך לאחרונה על ידי Friman; 07-08-2013 בשעה 15:04:42.
Gil Friman
-------------------------------
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Mountain Models EVA Sport
Hitec Aurora 9
פתרון טוב,
רק צריך לקחת בחשבון שהתדרים של המקלט הסטנדרטי של דומיניטורס הם אמריקאים ונגמרים ב0 ולכן המשדר מהשועל לא יעבוד כי הוא עובד על תדרים ״סיניים ״ שנגמרים ב5
ולכן או שמחליפים למקלט שעובד עם שני סוגי התדרים כמו ש tbs מוכרים, או שמשתמשים במשדר של imerrsionrc ודומיו.
Sent from my iPhone using Tapatalk
המודולים של SDS הם טובים לשני הסוגים של התדרים.
עולים פחות מ 20$