אהלן חברים
הרבה זמן לא ביקרתי פה..
סרטון שעשיתי לבן שלי ירין עם הגופרו
עריכה עם אדובי פרמייר CS6
אהלן חברים
הרבה זמן לא ביקרתי פה..
סרטון שעשיתי לבן שלי ירין עם הגופרו
עריכה עם אדובי פרמייר CS6
Flying_student (20-11-2013),FunCub (21-11-2013)
סירטון מדליק ומקצועי!
גדל הילד...
אתה משתמש במוט לצילומים מלמטה?
סרטון שמצולם ממש ממש יפה!
אני מצטרף לשאלה של אסתי... מצולם ממוט?
יש לי עוד שאלה לגבי התוכנת עריכה. נראה שיש סצנות מסויימות בסרטון שאין ספק שמדובר ב-HD (הסצנה מתוך המבנה כשמסתכלים החוצה מול השמש), אבל יש סצנות מסויימות שלא (זו עם הסורגים בינך לבין הילד - אחרי הסירות). הקובץ הסופי שהתקבל אחרי העריכה משנה את איכות הוידאו?
כי זו הסיבה שהתחלתי לעבוד עם AVS, בזמנו היה נראה שזו התוכנה היחידה שלא פגעה ברזולוציה וב-FrameRate של התוצר הסופי.
ושיהיה לכולנו רק טוב
תודה איש יקר
בכל הקליפים בסרטון השתמשתי במונופוד טלסקופי מ-DX שזה אחלה דבר לגופרו, עוזר לייצב את הקופסת גפרורים הזאת..
גם ההאטה מ-120 FPS ל-30 FPS תורמת לייצוב
guyst (20-11-2013)
תודה רבה!סרטון שמצולם ממש ממש יפה!
אני מצטרף לשאלה של אסתי... מצולם ממוט?
יש לי עוד שאלה לגבי התוכנת עריכה. נראה שיש סצנות מסויימות בסרטון שאין ספק שמדובר ב-HD (הסצנה מתוך המבנה כשמסתכלים החוצה מול השמש), אבל יש סצנות מסויימות שלא (זו עם הסורגים בינך לבין הילד - אחרי הסירות). הקובץ הסופי שהתקבל אחרי העריכה משנה את איכות הוידאו?
כי זו הסיבה שהתחלתי לעבוד עם AVS, בזמנו היה נראה שזו התוכנה היחידה שלא פגעה ברזולוציה וב-FrameRate של התוצר הסופי.
אני לא מוצא את הלינק למונופוד אבל הוא ממש דומה לזה
לגבי האיכות, הכל צולם ב 720\120fps אבל בגלל חוסר הנסיון ניסיתי כל מיני המרות לפני הטעינה לפרמייר שזה טעות. בנוסף היוטיוב די מחרב את האיכות.
היום אני כבר עובד עם מקודד מדהים שמצאתי, אחרי ההמרה שלו אני לא מצליח לזהות ירידה באיכות המקורית של הגופרו כמה שאני מנסה.
זה המקודד:
http://www.mainconcept.com/products/...de-cs-5-6.html
רואים שהילד מאושר
סירטון מדהים
תודה רבה!
Sent from my GT-I9000 using Xparent Skyblue Tapatalk 2
יפה מאוד, שיר יפה ומרגיע
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
באמת עשוי ממש יפה, זוויות צילום טובות..עריכה טובה, כול הכבוד![]()