שלום לכולם,
קיבלתי חבילה מ hobbyking ואני מעוניין להחזיר להם את כל המוצרים שהזמנתי חדשים ושלא נעשה בהם שימוש.
לפי האתר ניתן להחזיר מוצרים עד 30 יום השאלה איך עושים זאת?
תודה לעונים.
שלום לכולם,
קיבלתי חבילה מ hobbyking ואני מעוניין להחזיר להם את כל המוצרים שהזמנתי חדשים ושלא נעשה בהם שימוש.
לפי האתר ניתן להחזיר מוצרים עד 30 יום השאלה איך עושים זאת?
תודה לעונים.
אולי למשהו יש רעיון?![]()
אני לא יודע למה אתה עושה את זה אבל זה לא העיניין..
תבדוק מול הצ'אט שלהם איך זה בדיוק עובד, אני נעזר בצ'אט שלהם הרבה ויש תגובות מאוד אובות על הצ'אט של הסיני.
בהצלחה.
רחפן F450 כולל ציוד FPV מלא למכירה!
שלט - flysky fs-gt3b
מכוניות:
Kyosho Inferno ST NITRO
kyosho Inferno st-rr electric
mugen mbx5 NITRO
מושיק (13-12-2014)
בעקרון פותחים RMA (אישור להחזרת מוצר) - הם נותנים מספר RMA וגם PDF עם טופס וברקוד שצריך להדביק על החבילה (או אולי לשים בפנים, אני לא בדיוק זוכר)
אחרי שכל זה התבצע שולחים אליהם (כחלק מה RMA מקבלים גם כתובת למשלוח) ומקווים לטוב. הזיכוי הוא רק אחרי שהם מקבלים את החבילה.
מושיק (13-12-2014)
תודה,נשלח לסיני ונקווה לטוב.
לשלוח בדואר רשום או רגיל?
לשיקולך...
שלחתי שלוש פעמים בדואר הכי זול שיש, פעמיים הגיע ובשלישית לא. אני כרגע בדין ודברים עם הדואר לגבי פיצוי על אבדן החבילה.
מושיק (14-12-2014)
אמית,
על החבילות ששלחת לסיני קיבלת את הכסף חזרה?
קיבלתי זיכוי באתר שלהם (לקניות הבאות). יכול להיות שאפשר לקבל החזר כספי - לא ניסיתי.
עידכון,
שלחתי את החבילה לhobbyking בדואר רשום ב21.12.15
היום קיבלתי זיכוי מלא ב paypal .
מסכנות מכל התהליך למי שרוצה :
1.לשלוח בדואר רשום ההפרש הוא בשקלים בודדים.(לשמור את מספרי הRMA )
2.לעקוב אחר מספר המעקב ולצור קשר בצ'ט של hobbyking בכדי לקבל עידכונים עד שמקבלים את האחזר הכספי הנדרש.
לדוגמא, באתר לא הופיע שהמשלוח הגיע אליהם כאשר יצרתי קשר קיבלתי אימות שהדואר הגיע למחסן שלהם והמקרה נמצא בטיפול ,מבקשים זמן המתנה של כ1-2 שבועות.
לאחר שבועיים בדיוק יצרתי שוב קשר עם הצ'ט ורק אז נאמר לי שהקבל זיכוי מלא ללא עלות המשלוח סה"כ 96$ זיכוי מלא ב payapl ,הפסדתי עלות משלוח של 15$ אבל זה היה שווה את זה כי לא היה לי מה לעשות עם המוצרים
3.סבלנות ואמון במערכת![]()
נערך לאחרונה על ידי מושיק; 30-01-2015 בשעה 07:13:01.
תודה על העדכון.. אולי נשתמש בזה בהמשך.
למרות שאני לא רואה מהסיבה לקנות מוצרים שאני לא משתמש בהם.
רחפן F450 כולל ציוד FPV מלא למכירה!
שלט - flysky fs-gt3b
מכוניות:
Kyosho Inferno ST NITRO
kyosho Inferno st-rr electric
mugen mbx5 NITRO