שלום לכולם שמי עודד ולפני כמה זמן אבא שלי הביא לי טיסן ואני רוצה ללמוד להטיס אותו תודה לעוזרים![]()
שלום לכולם שמי עודד ולפני כמה זמן אבא שלי הביא לי טיסן ואני רוצה ללמוד להטיס אותו תודה לעוזרים![]()
טיסן מעולה פשוט לא חושב שמתאים לך לילמןד הטסה אם טיסן כזה ממליץ לך ללכת לשטח ההטסה הקרוב לביתך ולישאול לילמוד ומישם להיתקדם לחנויות תיתיייעץ פה בפורום חסרים לך גם הכנפיים שלט סטרטר וכו וכו כל מיני אביזרים שונים הייתי ממליץ לך להתחיל אם טיסן חשמלי מepp או משהו בסיגנון בהצלחה
נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk
Using Tapatalk
יש לי הכול לטיסן והבעיה שאני בצה'ל וחוזר רק סופשים ואם אפשר קישור לטיסן חשמלי למתחילים אני ישמח בתודה עודד
אשמח להמליץ לך אבל אני חושב שחנות תוכל לעזור לך יותר אם אתה מאיזור הצפון ממליץ בחום על טיסן חיפה חנות מדהימה תקבל את כל הפרטים שם איזור מרכז טיסן חולון גם חנות אחלה או טיסן פתח תיקווה חפש באינטרנט טלפון שלהם ותמשיך מישם
Using Tapatalk
עדיף שתתחיל בקנייה של טיסן בארץ ככה תהיה לך תמיכה בכל מה שתיצטרך
Using Tapatalk
הם יעזרו לי גם להטיס אותו
הטיסן שבתמונה איננו טיסן למתחילים.
לרוב מתחילים בטיסנים מ epp
כדוגמת bixler או apprentice
=============================
FUTABA 9CAP
Bixler 1, Apprentice, Super frontier - OS, Xeno - Flying wing, Canary - Glider, Yak55 - 3D, Yak54 carbon z - 3D, Butterfly - Kappa, Mini F22 - 50mm EFD, Corsair - parkzone, Habu EDF - Parkzone, Mugi, Walkera QR X 400, BlackHorse Models - Blade, ZMR250 FPV
כמובן אבל בתשלום יש להם שיעןרי הטסות אשמח לעזור לך ביותר דייקנות שלח הודה בפרטי
Using Tapatalk
עודד שלום עם אתה מאזור חיפה תדבר איתי 0504005259יעקב