שלום .
ברצוני לשתף אתכם בניסוי שערכתי אתמול ואני מנסה לגבש דעה ואולי לקבל רעיונות לבדיקות נוספות שיאוששו את חשדותי...
הערה מראש- אין באמור לעיל לפגוע / לפרסם מי מהמותגים ומדובר בדעה אישית שלי ושלי בלבד...

לפני כחודש התחדשתי בטיסן JET- EDF (מצוין אגב ) עם מניפת 90ממ.
מכיוון שהסטאפ יועד ל 6 תאים השתמשתי בסוללות שהיו באמתחתי מסוג ZIPPY 5000 mA 40C . זמן הטיסה ארך 2.5 דק וירדתי עם 18% קיבולת בסוללה.
גם בטיסה השניה והשלישית ירדתי בדיוק אחרי 2.5 דק' וירדתי בדיוק עם 18% שארית - משמע שאופי הטיסה שלי די זהה בכל הטיסות ...
מכיוון שחשדתי ביכולות של הסוללות הסיניות ולאחר שקראתי שניתן לקבל בסטאפ דומה 3.5 וגם 4 דק' טיסה , החלטתי לרכוש סוללות GENS ACE 6 תאים 5000 מילי 40C.
אתמול הטסתי 6 הטסות כאשר 3 טיסות עם ה GENS ו 3 טיסות עם ה ZIPPY להלן הממצאים וכן התהיות שלי ...
טיסה ראשונה עם GENS - נחיתה לאחר 3.5 דק' (אגב לא במכוון - נאלצתי לבטל פעמיים נחיתה בגלל הפרעות ) קיבולת שנותרה לאחר הנחיתה 18% . סוללה חמה במעט .
התחושה לאחר הטיסה שחסר לטיסן קצת כוח (אני יודע שזה לא מדע מדוייק אבל משהו בצליל של המניפה ביחס לטיסות קודמות נשמע אנמי יותר...)
טיסה שניה להשוואה עם ZIPPY הורגש קצת יותר מהירות ( צליל מניפה טוב יותר ) ירדתי אחרי 2.5 דק' עם קיבולת של 20% .
שוב חזרתי טיסה עם סוללת GENS הרשתי לעצמי להגיע ל 3 דק' ירדתי עם 38% קיבולת ושוב הורגשה מהירות טיפה אנמית...

מבלי להלאות אתכם בכל הניסוי מכיוון שהנתונים היו חזרתיים אסכם את מה שמצאתי ואשמח לשמוע את דעותיכם ...
1. נדמה שדווקא הסוללות הסיניות עומדות ביותר זרם , מספקות למנוע יותר כוח .
2. אולי הסיבה שזמן הטיסה מתארך בסוללות GENS היא מכיוון שהוא לא מספק את הזרם המקסימלי ולכן זמן הטיסה ארוך יותר ...
3. הדבר היחיד שנשאר לי לבצע על מנת לבדוק את חשדותי הוא למדוד עם מד זרם את צריכת הזרם של הטיסן פעם עם סוללות GENS ופעם עם ZIPPY .
אשמח לשמוע עוד הערות / בדיקות מכיוון שדעותיי מעורבות לגבי מי מהסוללות טובה יותר ...