היי ברשותי טיסן מסוג קינג קוברה של SIG על הטיסן מורכב מנוע OS 75 עם מפלאר ,פרופ 13/8
הטיסן טס יפה אבל לא מהר אשמח להמלצות על מנוע אמין שיטיס אותו כטיל בליסטי
בעבר היה עליו מנוע OS 61 FS
ועדיין היה עגלה .
תודה לעונים![]()
היי ברשותי טיסן מסוג קינג קוברה של SIG על הטיסן מורכב מנוע OS 75 עם מפלאר ,פרופ 13/8
הטיסן טס יפה אבל לא מהר אשמח להמלצות על מנוע אמין שיטיס אותו כטיל בליסטי
בעבר היה עליו מנוע OS 61 FS
ועדיין היה עגלה .
תודה לעונים![]()
תחליף מפלאר של jet עם פרופ 11x10 או12x9
יטוס יותר מהר לא בהרבה אבל יותר. ואם עדיין לא מספיק תחליף טיסן לג'אקל "הטיסן "
בהצלחה
ממליץ על פרופ 12x8 עם אגזוז jet. כמו שמשה אמר יהיה טיללללל. אצלי ישב מנוע 75 כזה על סאנדאונר והיה מאוד מהיר....
נערך לאחרונה על ידי saarordan; 12-02-2016 בשעה 21:26:18.
בברכה,
סער אורדן
ידידי,
מנוע גדול לאו דוקא יתן לך מהירות...
בתור אחד שבנה את שלושת הטיסנים מהסדרה הזו (קוברה,קוגר והקינג קוברה) אני יכול להמליץ לך ללכת על מנוע אחר לגמרי.
אני את שלי הטסתי עם ווברה ספיד ורוסי.
את הקוברה הטסתי עם ווברה ספיד 28, את הקוגר הטסתי עם רוסי 40 ואת הקינג קוברה הטסתי עם ווברה ספיד 60 ועם רוסי 60 עם טיון פיפ ובכל הקונפיגורציות בכל הטיסנים השגתי מהירויות מטורפות.
אם אתה שואל לעצתי לך על מנוע שיתן לך סל"ד גבוה ושים פרופ ספורט כדוגמא 11X7.5.
אם מעוניין צור קשר בפרטי ואשמח לעזור יותר.
אחלה טיסן...
בהצלחה.
תגובה יפה ונכונה!
מנוע גדול לא בהכרח ייתן לך מהירות, בסופו של דבר צריך למצוא את "משולש הזהב" שמתאים לטיסן הספציפי שלך = כוח+סל"ד+פרופ, פה צריך הבנת הנושא ובעיקר ניסיון.
1. אם אתה רוצה ממש "למשוך" את הטיסן הזה לקצה היכולת אז מנוע ניטרו לא יעשה את זה כמו חשמלי *.
2. מהמנועים שהציעו לך אני גם כן בדעה של ווברה ספיד 60 (אם תשיג כזה) או רוסי 60 (שהוא די "מפונק" וצריך לדעת לכוון אותו), הם יתנו לך יותר מהירות.
3. אבל, מעבר לזה..
לטיסני הנטרו המהירים שלי אני משתמש במנועי מסוקים (בגלל מבנה הבוכנה שלהם), אז נכון, אני מושך אותם לקצה והם לא מחזיקים שנים,
אבל זה המחיר שרוצים "למשוך לקצה" ולקבל יותר ויותר מהירות, אם תרצה הרחבה בנושא דבר איתי ואעזור לך.
4. האם תרצה למכור את הטיסן??? (כי לי יש מה לשים עליו..)
* הקוגר (לשעבר) שלי מחושמל 6 תאים (לא סטאפ מטורף אבל סגר 200):
נערך לאחרונה על ידי adibenbasat; 13-02-2016 בשעה 23:16:24.
עם אתה רוצה לעלות בנפח ממליץ לך OS 95 עם פרופ 12X12 או 12X10
נערך לאחרונה על ידי gad korman; 14-02-2016 בשעה 10:00:18.