שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

נושא: טיסני פנים למתחילים

  1. #1
    תאריך הצטרפות
    Jul 2008
    מיקום
    חיפה
    הודעות
    246
    תודה!
    2
    הודה 3 פעמים ב 3 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

    Post טיסני פנים למתחילים

    אחרי בקשות חוזרות ונשנות מכל מיני אנשים, אני מחזיר עכשיו חוב קטן ועושה משהו שהייתי צריך לעשות כבר מזמן.

    מצ"ב תוכנית של טיסן למתחילים שאני מפיץ כבר כמה שנים. הטיסן נבנה במספרים מכובדים אבל אני חייב להודות שבסופו של דבר זה לא תכנון מוצלח ברמה שרציתי (תכנון מוצלח- טיסן שיודע לעשות 4-5 דקות בידיים של מתחיל, לא רק בידיים שלי). בכל אופן, זה מה שיש לי ביד כרגע. בנוסף לתוכנית אני מצרף גם הוראות כלליות לבניה ורשימת חומרים - שחולקו במסגרת סדנא שהעברתי לפני כשנתיים.

    כמה הערות:

    1. אפשר למצוא ברשת המון תוכניות למתחילים. צריך לגגל "indoor F1M plans", זאת התת-מחלקה הכי קרובה מבחינת החוקים. תמיד נחמד לבנות גם Pennyplane או F1L אבל הם קצת שונים מבחינת מגבלות.

    2. לאחר שנים של ניסיונות "לחנך" בכוח שגומי של ג-2 זה לא לעניין, אני חוזר בי: למתחילים מומלץ להשתמש בדיוק בגומי של ג-2. זה זמין, וזה מספיק חזק לסחוב את הבלטה שנקראת הטיסן הראשון שלכם (לא להעלב, גם אני התחלתי עם בלטה כזו).

    3. ציפוי, להזמין מפה:
    http://www.peck-polymers.com/store
    לבחור:
    Model Airplane Items->Building Items->Covering->TrueLite polymicro2 film
    (הראשון ברשימה)

    4. הספר האולטימטיבי בנושא טיסני פנים, http://www.aerocraftrc.com/otherpage.php?id=83. אני שם את הלינק למקרה הקלוש שאולי יהיה איזה רכז מועדון או מדריך שיהיה מעוניין להזמין עבור המועדון.
    תמונות מצורפות תמונות מצורפות Click image for larger version. 

Name:	picresized_th_1224759180_IMG_0624.jpg‏ 
Views:	248 
Size:	108.6 קילובייט 
ID:	10284  
    קבצים מצורפים קבצים מצורפים
    Jack of OLD trades

  2. #2
    תאריך הצטרפות
    Jul 2008
    מיקום
    Tel Aviv, Israel, Israel
    הודעות
    2,241
    תודה!
    341
    הודה 171 פעמים ב 122 הודעות
    הוזכר
    1 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

    Thumbs up תגובה להודעה: טיסני פנים למתחילים

    סחטיין על המדריך המושקע!

הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •