סרטון מיום שישי האחרון היה כיף
http://youtu.be/IknNaYhYARE
סרטון מיום שישי האחרון היה כיף
http://youtu.be/IknNaYhYARE
שונא לפתוח מלחמות, אבל זה לא נכון, כמעט לאף אחד אין בעיה פטאלית כזו עם השלט הנ"ל, נכון, החולשה הגדולה שלו היא אמנם לא אמינות (לא שמעתי על מישהו שהפסיק לעבוד לו או נשבר בזמן טיסה) אבל איכות...
אני מסכים עם נדב. שאלות שנשאלות בוואטסאפ, בהנחה שהן בכלל מקבלות תשובה (כי מי מספיק בכלל לראות הודעה ספציפית כשיש כל כך הרבה הודעות), יעלמו ולעולם לא תוכל למצוא אותם שוב. ואז אותה שאלה תישאל שוב ושוב....
המיקום זה סודי ביותר?? או שזה רק נראה לי?
חברה - להיזהר מחיקוי של מצלמת האקסטרים SJ4000,
אני רכשתי מצלמה באליאקספרס והיא מצוינת עברתי אליה אחרי שמכרתי את הGOPRO1 שלי שהייתה מצוינת אבל לא מספיק טובה, ניסיתי אותה (AJ4000) כבר על רחפן ואפילו...
מכרתי גירו ....באיביי לאזרח מארה"ב זה מה שכתב לי לגבי המצב הביטחוני אצלינו.
היה כייף לשמוע.
Everything arrived in great condition, well protected, and works fine. Thank you and please be safe....
רן, במשהו אחד אתה צודק ב-100%.
כתבת לי הודעה פרטית ארוכה ומפורטת ואני לא טרחתי לענות לך עליה ועל כך אני מתנצל (באמת).
פשוט לא היה לי מה להוסיף יותר מידי.
דעותינו ככל הנראה חלוקות במידה מה וזה...
התקציב אמור להספיק גם לסוללות ומטען או רק לרכב?
אם רק לרכב אז ב-2100 ש"ח בערך אתה יכול לייבא thunder tiger ST4/MT4 מגרמניה.
לדעתי במחיר כזה אין לו מתחרים.
חברים
קודם כל..אני אישית לא מקובל עלי שמישהו בפורום כאן יקטול או ישתמש במילים לא " יפות"
כך הבן אדם חושב וצריך לכבד את דעתו.
זו מטרת הפורומים בכל העולם.
הוא לא פגע אישית פרטנית באף אחד.
ונעבור...
תרדו מהנושא!
כבר טחנו את זה מספיק
המטיסים כאן ביננו מבינים ..מודעים ויודעים
כל אחד מעל 18 ..שיעשה חושבים ואת שיקולים
GUY
היי
יצא לי אתמול להסתובב מעט באיזור נס ציונה
נתקלתי בבחור שהסתובב עם כלבים בשטח
בשיחה ידידותית איתו התברר לי שהבחור חי ונושם טבע ושטח
ואז באה ההתרעה
היזהר גיא
כל השטחים מלאים נחשי צפע מלאים...
שלום לכל חברי הפורום.
אני מנצל את זה שהרכב שלי מושבת בימים אלו (המנוע נשלח לתיקון במסגרת האחריות), כדי לסכם את השנה
הראשונה שלי עם הסלאש שלי שהתחילה ממש במקרה כאהבה ממבט ראשון :o ***
קצת רקע......
לא הבנתי מה הקשר לסיני ולזה שהחבילה הגיע עם מים?????
כן הסיני משתמש בשרותי שילוח זולים.
כן אנחנו משלמים מחירים זולים מאוד.
כן גם אם משלמים זול וגם אם משלמים יקר, אנחנו אמורים לקבל שרות.
לפי מה...
רן, אתה כל פעם חוזר על המשפט זבל סיני.
הרשה לי לעדכן אותך, סיני ממש לא חייב להיות זבל.
אם לקחת דוגמאות מתחום הפלסטיקה, יש חברות סיניוות לייצור מכונות הזרקה אשר תוצרתן לא נופלת בהרבה ממיטב היצרניות...
חברים.צוות הרכבת מכשיר מסלול למכוניות נשלטות שלט.
מלבד מסוקים טיסנים ורחפנים התחלנו להסיע(לא בצורה מקצועית במיוחד:rolleyes:) מי שרוצה להצטרף להסעות מוזמן להגיע בכל יום שישי לשטח של צוות הרכבת.
לכל...
המחיר ירד בדיוק עוד חודשיים שה batch הראשון יגמר. אין מצב שהם ימשיכו למכור את זה במחיר הנוכחי.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
לי יש הרבה עיכובים במשלוחים מסין,סינגפור ועוד כולם מebay, אין קשר להוביקינג, אפילו חבילת סוללות מאירופה EMS לקח לה יותר מ 20 יום להגיע.
האם אתה מכיר מישהו שאיבד את כספו אצל הסיני? כלומר לא פתח...
שמעו אני חייב להודות שקראתי את האשכול הזה ואת חלקו של האשכול על הגופרו ופשוט לא הפסקתי לצחוק עד דמעות עד שהערתי את חברה שלי שלא הבינה מה לעזאזל אני מתחיל לצחוק באמצע הלילה לעצמי ***ח הצמידים פשוט...
נראה לי שאני אלך על ה- FrSky Taranis
או שיש שלט יותר מומלץ?
מה נסגר איתך בן אדם???? מה אתה יוצא עליו על 180 כאילו לא יודע מה? הבחור שאל שאלה! לא אמר שזה יותר טוב, פחות טוב, יותר יציב פחות יציב וכל שאר הירקות, כולה שאל שאלה, בשביל זה הפורום הזה נועד, אז אם לך...
אהלן חברה
תודה לאלו שפרגכו ולאלו שהזהירו ודברו על בטיחות
אני בן 42 למי שלא ראה מטיס מעל 20 שנה .. אבל זה לא אומר הרבה .. וכמו שאמר חבר כשאלוקים רוצה להעניש משהו הוא פשוט לוקח לו את השכל לרגע וזה...
לפי נסיוני HK תמיד לוקחים אחריות,
תפתח פניה באתר שלהם והם יטפלו בזה,
אני עם 6 חבילות באוויר אחת מHK ועוד 5 מ USA
כולם כבר אחרי 25-30 יום ולא קיבלתי כלום,
הדואר שלנו הוא הבעיה (עצלנים מזד**נים)...
דעה אישית , ב450 יש הרבה יותר מרחב תמרון מאשר הפאנטום, יותר אפשרויות לעשות מודיפיקיצה, וכמובן שתמיד הכי כיף לבנות לבד.
מה שכן זה דורש הרבה שיעורי בית.
רק חסר עכשיו הויכוח הידוע "לאיזה שלט לחבר את זה?" והאם לצלם את ההתקנה עם אייפון או אנדרואיד...
ואני יכול לחשוב על כמה ויכוחי נצח נוספים
היי,
אני יודע שזה קצת באיחור אבל מה לעשות..
אני רואה שקבעתם באופן מוחלט שהציריות של MIP מושלמות ושום דבר לא יקרה להן.
אז לידיעתכם, לא כל המוצרים של MIP מושלמים.
לדוגמא, הציריות של MIP ל- Summit...