חדש דנדש בתחום זקוק לעצות:)
שלום לכולם
הייתי באנגליה וכמובן קנית מסוק צעצוע 3 ערוצים ואחרי שהתשעשעתי איתו כמה שבועות הוא שבק חיים ואני החלטתי להיכנס לתחום טיפה יותר ברצינות וחשבתי לקנות מסוק RTF
חשבתי על http://www.tholon.co.il/site/detail/...ail_id=1863599
כמובן שבחיים לא התנסתי על מסוק 4 ערוצים אבל אני מתכוון לתת כמה שעות בסימולטר ואלי אפילו לקחת הדרכה.
מה אתם אומרים על המסוק הזה הוא מתאים למתחילים כמוני? מה עדיף לקנות בארץ הוא להזמין מחול?
מה הפרוצדורה של הזמנה מחול יש מכס/כמה עולה משלוח בדרכ?
תגובה להודעה: חדש דנדש בתחום זקוק לעצות:)
אחלה מסוק, תקנה אותו. אין ספק שלאור כל השירשורים של המתחילים שמחפשים פה עצות (- במקום פשוט לקרוא..) כדאי להתקדם ערוץ ערוץ..
ויותר ברצינות - מסוק 4 ערוצים הוא אמנם התקדמות מ 3 ערוצים אבל לא יוביל אותך לכיוון התקדמות משמעותית, ה 4 ערוצים אמנם יכול להיות כיף (לחלק מהאנשים) אבל זה עדיין צעצוע.
גם צעצועים זה כיף :)
( למרות שכניראה יש צעצועים שמאכזבים כל כך שזה לא כיף :( )
אוקיי הייתי להוט מדי לעזרה שלא שמתי לב, מצטער
עכשיו לגבי הלינק השלישי, למתחיל כמוני אתה לא חושב שהאופציה של RTF יותר נוחה גם מבחינת מחיר וגם מבחינת התעסקות? בעתיק אני כן רואה את עצמי נכנס לזה יותר וגם משקיע יותר אבל כרגע מחפש משהו כדי לקבל ממנו ניסיון
אתה יכול לתת המלצות למסוקים מוכנים כולל שלט והכל בתקציב של 1000-1300 ש"ח. תודה.
בדרך כלל במסוקים רציניים אין RTF, כי חברות שונות מייצרות את הגוף, הסרוואים, המנוע הלהבים והסוללות, וכמובן השלט.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
newOne
אוקיי הייתי להוט מדי לעזרה שלא שמתי לב, מצטער
עכשיו לגבי הלינק השלישי, למתחיל כמוני אתה לא חושב שהאופציה של RTF יותר נוחה גם מבחינת מחיר וגם מבחינת התעסקות? בעתיק אני כן רואה את עצמי נכנס לזה יותר וגם משקיע יותר אבל כרגע מחפש משהו כדי לקבל ממנו ניסיון
אתה יכול לתת המלצות למסוקים מוכנים כולל שלט והכל בתקציב של 1000-1300 ש"ח. תודה.
אתה ממשיך להתעלם מהטיפ הכי חשוב שקיבלת
ולשאלתך, בRTF מכל תוצרת דוחפים לך את ערמות האשפה שנשארו להם בפינות של המחסן.
ובתקציב שציינת אין כלום, תפנים את זה טוב טוב: אין כלום.
זה כמו שתרצה מכונית חדשה ב5000 ש"ח כולל טסט וביטוח.
מהיכן אתה - יכול להיות שעדיף לך להגיע לשטח ולקבל קצת 'רעיונות' מאחרים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
wonderd
מהיכן אתה - יכול להיות שעדיף לך להגיע לשטח ולקבל קצת 'רעיונות' מאחרים
+1
חדש אתה מוזמן לדבר איתי יש לי TREX 450 PRO. קניתי יקר ברכיבים החשובים (גירו,בקר,סרוו זנב)
מנוע אימתני ולא יקר (TURNIGY H2223 600W 4400KV) ראש לא יקר מאיכות מעולה מכניקה מדוייקת, וכל השאר, בהנחה שלא שכחתי משהו מהרכיבים היקרים, זול (צירים, מגלשיים וכו).
ממש עלויות של שקלים בודדים לכל רכיב.
אני חושב שזו הדרך הזולה ביותר למסוק מעולה. אני מזמין אותך להצטרף אלי להטסה כדי להתרשם.
יואב 0544942754
אני מחולון.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Yoav Lahav
חדש אתה מוזמן לדבר איתי יש לי TREX 450 PRO. קניתי יקר ברכיבים החשובים (גירו,בקר,סרוו זנב)
מנוע אימתני ולא יקר (TURNIGY H2223 600W 4400KV) ראש לא יקר מאיכות מעולה מכניקה מדוייקת, וכל השאר, בהנחה שלא שכחתי משהו מהרכיבים היקרים, זול (צירים, מגלשיים וכו).
ממש עלויות של שקלים בודדים לכל רכיב.
אני חושב שזו הדרך הזולה ביותר למסוק מעולה. אני מזמין אותך להצטרף אלי להטסה כדי להתרשם.
יואב 0544942754
אני מחולון.
אני גם מחולון. איפה אתה מטיס בדר"כ?
בשטח שבין המכון הטכנולוגי לקניון חולון, איפה שעדיין לא התחילו לבנות.